Napi horoszkóp július 17.: a Szüzek régóta dédelgetett álmukat érhetik el, a Skorpiók nehéz döntést hoznak meg

Borítókép: Napi horoszkóp július 17.: a Szüzek régóta dédelgetett álmukat érhetik el, a Skorpiók nehéz döntést hoznak meg
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Olyan terveid vannak a jövőre nézve, melyek elég nagyszabásúak ahhoz, hogy a környezeted első hallásra, fenntartások nélkül elfogadja és ne kezdjenek rögtön akadékoskodni. Hidd el azonban, bármennyire is mennek ezzel az agyadra, kizárólag a te javadat akarják, a legkevésbé sincs bennük bántó szándék, vagy ártani akarás. Épp ezért ne fogadd ellenségesen, amennyiben meg vagy győződve róla, hogy igazad van éz biztos alapokra építesz, próbáld észérvekkel meggyőzni őket és ezzel eloszlatni a kételyeiket.

BIKA (április 21-május 20)

Időnként hajlamos vagy túlreagálni bizonyos szituációkat, és ez konfliktushelyzetbe sodorhat. Próbálj kompromisszumot kötni magaddal és a környezeteddel, hisz ha egy kis önvizsgálatot tartasz, rájöhetsz, hogy tulajdonképp nem vagy kibékülve önmagaddal, mert lezáratlan dolgok nem hagynak nyugodni. Járj utána, igyekezz pontot tenni minden olyan ügyed végére, ami zavarja a lelki békédet! Sokkal lazább leszel a többiekkel is!

IKREK (május 21-június 21)

Bátorságodnál márcsak magabiztosságod nagyobb, időnként annyira két lábbal állsz bizonyos helyzetekben, hogy már-már hősként tekintesz önmagadra. A mai napon azonban mégis olyan helyzetbe kerülsz, amiből fogalmad sincs, hogyan mássz ki, különösebb deficitek nélkül. Noha soha nem mutatnád mások előtt sebezhetőséged, ezesetben ne szégyellj segítséget kérni másoktól, akik nálad eggyel több tapasztalattal rendelkeznek. Attól mert megragadod valaki kezét, nem leszel gyengébb vagy sebezhetőbb, sokkalinkább bölcsességre vall, ha be mered vallani azt, hogy segítségre szorulsz. Ne feledd: a jó pap is holtáig tanul!

RÁK (június 22-július 22)

Általában szeretsz a saját fejed után menni, mindent igyekszel a saját terveid szerint alakítani, nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, most mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak. Ügyelj azonban arra, hogy mégse ess át a ló túloldalára, az, hogy most segítőkész vagy, nem jelenti ugyanis azt, hogy bárki bármire eszközként használhat és azt gondolhatja, hogy akármit megcsinálhat veled, te ennek ellenére segítesz majd. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van értékrended és vannak elveid, amelyek szerint élet az életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, nem bírod tovább azt a feszültséget, ami körülötted uralkodik. Nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy egy konfliktushelyzet ennyire eluralkodjon. Mivel rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és a pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt. Büszke lehetsz magadra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A kitartásodnak köszönhetően régóta dédelgetett álmodat sikerül elérned, amely azelőtt igen távolinak tűnt számodra. Nem adták könnyen, rengeteg áldozatot kellett érte meghoznod, most mégis azt érzed, megérte! Ma még ugorj fejest a dologba, élvezd ki minden pillanatát, hisz nem minden nap adatik meg az effajta élmény. Ha már nyakig megmártóztál benne, keress új célokat, hisz az elért sikereiddel fogod tudni teleírni életed emlékkönyvét is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mások elvárásai miatt nem mert teret engedni engedsz a saját kreativitásodnak, így azonban a végeredmény sem a te egyéniségedet tükrözi, ami születik, az nem te vagy. Mivel megvan benned az alkotás képessége, kreativitással és mérhetetlen fantáziával, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz, hogy letedd a névjegyed, a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, így fogsz emlékezeteset alkotni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta halogatsz egy nagyon nehéz döntést, amin már hosszú ideje rágódsz, ám mivel félsz a következményektől, semmiképp nem szeretted volna elkapkodni. Most azonban a határidő közeledtével kissé fojtogat a kérdés, nem nagyon tudsz másra figyelni. Mivel ez hosszútávon azonban jót nem hoz majd semmiképp, szánd rá magyd, állj a sarkadra és mondd ki, amit már jó ideje ki kellett volna mondanod. Lehet, hogy most fájdalmas lesz, de hidd el, az összes konzekvenciát levonva, idővel rá fogsz jönni, mit és miért tettél és hogyan kellene a jövőben másképp csinálni ahhoz, hogy ne legyél tele a sebeidből visszamaradt hegekkel.

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napon magadhoz ragadhatod az irányítást, olyan helyzet adódik ugyanis, amelyben vezetői vénádat mutathatod meg. Mivel nagy felelősség van rajtad és a többiek is bíznak benned, pont ezért két lábbal állj bele a helyzetbe és bizonyítsd be mindenkinek, hogy nem véletlenül állsz a sor elején. Ha sikerrel abszolválod a küldetést, együtt koccinthattok a sikerre! Arra ügyelj, hogy végig megtartsd a racionalitásod és meg ne részegítsen meg a hirtelen rádragadt csapatkapitányi szerep!

BAK (december 22-január 20)

Nagyon régóta készülsz valamire, borzasztóan hosszú ideje kitartasz és úgy tűnik, most végre eljött a te időd. Ez a pillanat a legalkalmasabb arra, hogy kiállj a pódiumra és mindenkinek megmutasd, hogy nem hiába találtak alkalmasnak a feladatra, nem hiába melegítesz a pálya szélén, időtlen idők óta. Most már a kételkedők is megláthatják, felesleges volt azon aggodalmaskodniuk, hogy mi lesz, ha nem sikerül. Ma megtérül ugyanis minden befektetett munka, mely jó eredmény hoz és rendkívül büszkévé tesz majd! Legyél is büszke, ugorj fejest a sikerbe!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki meglepő dologgal áll elő, ami elsőre elég extrémnek hangzik számodra. Nem tudod, hogy bele merj-e vágni, hisz nem vagy az a fajta ember, aki csak úgy kiugrik a komfortzónájából. Valamilyen oknál fogva azonban mégis úgy érzed, érdemes kipróbálnod magad, hisz nem ülhetsz mindig a karosszékben sálat kötögetve. Egyszer élsz, kezedben a sorsod, lépj egy merészet, hisz nincs nagy veszítenivalód!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy tudod alakítani a saját szád íze szerint a szituációt, hogy a talpraesettségednek köszönhetően teljesen pozítivan és sikeresen tudsz kijönni belőle. Nem gondoltad volna, hogy váratlan fordulatot vesznek az események és végül minden jóra fordul. Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes inkább többször, több szempontból, részleteiben vizsgálva a helyzetet, olyan döntéseket hozni, amelyekről biztossn lehet tudni, hogy milyen irányba terelik a mederben a folyó folyását. Csak el ne bízd magad, mert bármikor adódhatnak olyan szituációk, ahol észnél kell lenned, ha nem akarsz a folyóba fulladni!