Napi horoszkóp január 6.: a Bikák kecsegtető üzleti ajánlatot kapnak, az Ikreknek extrém kalandban lehet részük

nők,beszélgetés

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 6.

KOS (március 21-április 20)

A hét első munkanapján rögtön konfliktusba kerülsz egy munkatársaddal, olyasmiért próbál ugyanis felelőssé tenni, amelyhez a legkevésbé sincs közöd, így nem igazán érted, hogy jöttél egyáltalán képbe. Semmi baj, tévedni részéről is emberi dolog, világosítsd azonban fel róla, hogy mennyire tévúton jár és ne akarjon olyasmit behajtani rajtad, amihez közel sem mentél. Légy határozott és ne engedd behúzni magad a csőbe, mert ha egyszer megengeded, akkor mindig te leszel az áldozat!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta lehetőség adódik a mai napon, amely üzleti szempontból abszolút elgondolkodtató számodra, mivel azonban kockázatokban is bővelkedik, nem érdemes azonnal beleugranod és akkora áldozatot hoznod, amely anyagilag ingoványos talajra sodorhat. Év eleje van, érdemes kicsit tudatosabban kiszámítanod az anyagi korlátaidat, nem akarj olyasmikbe fogni, amelyek lenullázhatják a bankszámlád, inkább gyűjtögess vagy olyasfajta lehetőségekre mondj igent, amelyek anyagi szempontból nem csapnak arcon, ha mégsem sikerül a projekt. Okosan taktikázz, használd az eszed!

IKREK (május 21-június 21)

A barátaid olyasmire próbálnak rávenni, amit még életedben nem próbáltál, mi több, nem is a te világod, mert a komfortzónád határain jóval kívül esik a dolog. Ha azonban úgy tekintesz rá, mint egyfajta kalandra, ami esetleg felejthetetlen élményt nyújt majd a számodra, rögtön más megvilágításba kerül az egész. Mondj igent, hisz ez ad majd erőt a szürke, eseménytelen hétköznapokban, ebből tudsz majd erőt meríteni a későbbiekben! Ez még csak a kezdet, határ a csillagos ég!

RÁK (június 22-július 22)

Sokkal jobban alakul a mai programod, mint amire reggel számítottál, bejönnek a számításaid, ügyesen forgattad a lapokat, ez pedig meg is látszik az eredményeiden. Feldobnak a pozitív impulzusok, épp ezért nem árnyékolhatja be semmi és senki a jókedved, egyszerűen boldog vagy. Úgy tekints erre a napra, hogy ma minden sikerülhet, hisz ha ennyire fel vagy töltve, minden nagyon olajozottan tud működni! A jókedved és pozitív gondolkodásod másokra is hatással lesz, a társaságod felvillanyozza az embereket körülötted. Ne hagyd, hogy bárki kedved szegje a hét első napján!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Azon emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen vagy inkább egyáltalán nem mernek ellentmondani, s legfeljebb akkor tiltakoznak, ha valami tényleg kifejezetten a hátrányukra válna. Most ez utóbbi helyzet állhat elő: olyan dologba kevernének bele, amit te kapásból ostobaságnak tartasz, ráadásul az ügynek rád nézve nem kis kockázata van. Ez az, amiben nem kell részt venned, azért mondj határozott nemet, és ne törődj azzal sem, ha emiatt valaki megorrol rád. Most nem a népszerűségedről, hanem a saját életedről van szó!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megbíznak egy feladattal, amihez nem nagyon fűlik a fogad, nem érzed, hogy meg tudnál vele bírkózni. Mivel azonban tudod, hogy vissza nem utasíthatod, igyekezz találni valakit, aki viszont érdeklődést mutat az ügy iránt, mi több, a helyzet megoldásában partner is lehet! Meglátod, ha csapatban dolgozol, nem lesz olyannyira megugorhatatlan az akadály és még hamarabb is léphetsz túl rajta!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki nem tart túl szimpatikusnak, s ennek folyton hangot is ad a hátad mögött. Még ha tudomást is szerzel a dologról, próbáld ezt figyelmen kívül hagyni, maradj olyan, amilyen eddig is voltál, hisz nem benned van a hiba. Sokan szeretnek, sokan elismernek, de lásd be, nem szerethet mindenki. Aki úgy dönt, hogy nem fogad a bizalmába, mi több, érezteti veled az antipátiáját, azt csak egyszerűen kerüld el jó messziről. Arra azonban ügyelj, hogy nyilvánosan ne engedd magad megalázni, hisz van önbecsülésed, te is ember vagy, méghozzá minimum olyan értékekkel bíró, aki sok esetben példaértékű mások szemében, így amennyiben úgy érzed, az illető átlépett egy határt, nyugodtan ébreszd fel a benned szunnyadó oroszlánt és állj ki magadért kőkeményen!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem úgy alakul a magánéleted, mint ahogyan azt eltervezted, s ez kissé elkeserít. Nem szabad azonban emiatt sokáig csüggedned, ne ragadj meg a múltban, sokkal inkább érdemes a jövőbe tekintened, mert új lehetőségek, új élmények várnak rád azokkal az emberekkel, akik talán az új szerelmet is elhozzák majd neked. Ha így tekintesz a helyzetre, sokkal inkább tudsz optimistán gondolni az egészre.

NYILAS (november 23-december 21)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, belefáradtál abba, hogy másoktól függsz. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj a többiektől, indulj el a saját utadon, és ne engedd többé, hogy mások bármilyen tekintetben magukhoz láncoljanak! Ne feledd, mindenki a saját útját járja, azt pedig te határozod meg, hogy melyik útvonalat választod!

BAK (december 22-január 20)

A környezeted elismeréssel tekint rád, mert olyasmit tettél a szűkebb közösséged érdekében, amit mások nem mertek –talán nem is tudtak– volna ilyen bátran megtenni. Ezért most ugyan sokan a világ megmentőjét látják benned, te maradj azonban két lábbal a földön, kezeld helyén az elismeréseket, mert a nagyképűsködés nem igazán vonzó emberi tulajdonság. Élvezd természetesen a sikert, hisz az a te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, mert el fog vakítani! Csak szerényen fogadd az elismeréseket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ráadásul befolyásolja a hangulatodat az is, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ebben az ügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azt fújják, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem a te cipődben járnak. Pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el és megszabadulj végre a tehertől. Ne foglalkozz senkivel, és tedd azt, amit jónak látsz!

HALAK (február 20-március 20)

Nem egyszerű a döntés, amit meg kell hoznod, épp ezért próbálod egyre jobban elodázni a dolgot. Hiába halogatod azonban minél tovább, pontosan tudod, hogy hamarosan ki kell mondanod az igent vagy a nemet. Az lebegjen a szemed előtt, hogy a döntésed nem feltétlenül fogja negatív irányban befolyásolni az életedet, koncentrálj arra, hogy új és kellemes élmények várnak rád!