Napi horoszkóp január 15.: a Bikákat nem várt teher teszi próbára, az Ikrek ismeretlen helyzetben próbálnak boldogulni

fánk,édesség
Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópod, mert a csillagok üzentek, méghozzá nem is akármit!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 15.

KOS (március 21-április 20)

Nem érdemes feleslegesen konfliktushelyzetbe kerülnöd, csak mert mások nem férnek a bőrükben és lépten-nyomon beléd kötnek. Ne figyelj az áskálódókra, egyszerűen törődj a saját életeddel és ne engedd befolyásolni magad. Ha folyton azzal foglalkozol ugyanis, hogy mások mit mondanak rólad, akkor elveszett ember leszel. Hallottál te már olyan farkasról, aki nem tud aludni, mert a nyáj rossz véleménnyel van róla?! Na ugye!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki nagy terhet rakott rád, olyasmit, ami elég váratlanul ért, ezáltal nem is nagyon tudtál felkészülni rá, de ha már így alakult, kénytelen vagy elviselni a dolgot. Igyekezz azonban a saját kompetenciád határain belül maradni, mert ha nem vigyázol, agyoncsap az a nagy fa, amelybe a fejszédet vágtad. Ha kell, kérj segítséget, nem kell egyedül cipelned a terhet, amiről tudod, hogy túl gyenge vagy hozzá!

IKREK (május 21-június 21)

Új dologba kezdesz, teljesen ismeretlen vizekre evezel. Zöldfülűként mindenki igyekszik segíteni, meggyorsítani és megkönnyíteni számodra a tanulási folyamatot, amiért nagyon hálás vagy. Akadnak azonban olyan személyek, akik ferde szemmel tekintenek törekvéseidre, s minden lépésedet bírálva próbálnak kioktatni. Mivel ez a lekezelő stílus teljesen idegen a számodra, ezért finoman és diplomatikusan igyekezz velük megértetni, hogy attól, mert jelen pillanatban nem értesz valamihez tökéletesen, attól még te is ember vagy.

RÁK (június 22-július 22)

Mindenképp szeretnél valamit véghezvinni, egyenlőre azonban az eszköztárad igen hiányosnak tűnik ahhoz, hogy gond nélkül megoldd a helyzetet. Szedd össze minden tudásodat, tapasztalatodat és akaraterődet, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, ami a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Ha sikerül, mérhetetlenül büszke leszel magadra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok tennivalót ütemeztél be mára, ami a nap előrehaladtával szépen lassan kezd a fejedre omlani. Ne ess kétségbe, szervezd meg a teendőket és ügyelj a fokozatosság betartására. Amennyiben sikerül a prioritási sorrendet betartanod, még azelőtt be tudsz majd fejezni mindent, mieőtt összecsapnak a fejed felett a hullámok. Teendőid befejeztével koccints a talpraesettségedre és a kiváló szervezési készségedre! Mára ne vállalj több, nagyobb volumenű dolgot, hisz ma egy heti programot végeztél ki, ennyi pont elég volt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaminek a kellős közepén vagy és már kezded unni, hogy a kemény, fáradtsággal és áldozattal teli munka semmi eredményt nem hoz, amely tarthatná benned a lelket. Most kell azonban összeszedned magad, hisz az is lehet, hogy már csak méterek vannak hátra, amely nem jár oly mértékű energialeadással, mint azt ebben a pillanatban gondolod. Vegyél egy nagy levegőt és tarts ki az utolsó métereken! Hidd el, a végén annál édesebb lesz a siker íze!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki egy komoly és nagy volumenű dologban kér tőled tanácsot, amely az első pillanatban megijeszt téged is, de tudod, hogy ez esetben döntő lehet a szavad. Épp ezért alaposan gondold át, mit és milyen okkal mondasz ki, mert nem tudhatod, hogy szavaid súlya milyen terhet helyez arra, aki tanácsot kért. Inkább kétszer térképezd fel a szituációt, vegyél figyelembe minden lehetséges következményt, de ne akarj mindenáron olyat kimondani, amitől te is félsz. Ha tartasz attól, mivel járhat a véleményed hangoztatása, inkább légy diplomatikus és okos. Ne keverd magad bajba, ha nem muszáj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Igent mondtál egy bizonyos felkérésre, amiről az első pillanatban nem is sejtetted, hogy mekkora felelősséggel jár majd. Az első buktatók után rá kell azonban jönnöd, hogy nincs is olyan egyszerű dolgod, mint azt gondoltad. Semmi baj, egy mélyebb lélegzetvétellel ez is teljesíthető, kérj segítséget olyan személyektől, akik tapasztaltabbak ez ügyben, mert talán így könnyebben megugrod az akadályokat és nem vesztegeted az időd felesleges körökkel! Bízz magadban, menni fog!

NYILAS (november 23-december 21)

Pozitívan csalódsz valakiben, akiről eddig úgy gondoltad, csupán felszínesen ismered. Ezzel bebizonyosodik számodra, hogy mindenkinek jár egy esély, érdemes az embereket részletesen megismerni, mielőtt megítéled feketén, vagy fehéren őket. A világ tele van értékes tulajdonságokkal bíró emberekkel és ez a jelen szituációban tökéletesen megmutatkozik. Adj egy esélyt a kapcsolatnak, mert nem tudhatod, mivé fejlődhet az ismerkedés közöttetek! Nyugi, nem kell elkötelezned magad az első pillanatban!

BAK (december 22-január 20)

Valaki közeledni próbál feléd, te azonban az első pillanatokban elutasító vagy. Nem szeretnéd semmiképp közel engedni magadhoz, mert korábbi, negatív tapasztalataidból kiindulva félsz a csalódástól. Nem biztos azonban, hogy bölcsen teszed, ha mindenre és mindenkire ráhúzod a vizes lepedőt és eleve elítéled a helyzetet. Érdemes egy esélyt adnod a dolognak, ismerkedjetek, térképezd fel, mik az illető szándékai, pontosan mi a közeledés célja. Nem kell rögtön örök hűséget fogadnod neki, csupán csak legyél nyitottabb.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyre sikeresebb vagy abban, amit csinálsz és ez roppant nagy elégedettséggel tölt el. Nagy biztonságban érzed magad, szilárd meggyőződésed, hogy semmifajta akadályba nem ütközhetsz. Kicsit lazíthatsz, de ne engedd el magad teljesen, mert noha most robog a szekered, bármikor jöhet egy gödör, amelybe belefutva ki is törhet a kerék és akkor oda a sok munka! Légy résen, hogy bármilyen váratlan dologra reagálni tudj, akkor nem érhetnek meglepetések!

HALAK (február 20-március 20)

Nagy dologra készülsz, amitől teljesen izgatott vagy és ezt sokáig nem akarod titkolni a környezeted előtt sem. Nem is igen tudnád, mert alig férsz a bőrödben, rövid idő elteltével mindenki arról faggat, mi az izgalom tárgya. Nyugodtan avasd be őket, de légy óvatos! A részletek csak rád és azokra tartoznak, akikkel valóban bizalmas viszonyt ápolsz és nem kell attól tartanod, hogy kihasználják a helyzetet és elhappolják előled a lehetőséget!