Megjelent az Éva július-augusztusi száma!

Borítókép: Megjelent az Éva július-augusztusi száma!
A júliusi-augusztusi Éva témája a nyári hónapokban aktuális lustálkodás. Vagy nem is aktuális?

A júliusi-augusztusi Éva témája a nyári hónapokban aktuális lustálkodás. Vagy nem is aktuális? Marad még arra egyáltalán időnk, hogy úgy igazán elengedjük magunkat, és ne csináljunk semmit? Lehet, hogy nem is mindenki képes erre, hiszen van, akinek ilyenkor is folyamatosan jár az agya. Vagy mégis mindenkinek szüksége van a semmittevésre, hogy utána felfrissülten térhessen vissza a rohanáshoz? Mi most segítünk lelassítani, és megmutatjuk, milyen válaszokat találtunk kérdéseinkre.

Interjú Ónodi Eszterrel

EVA180708_promo_post_p60-61

Ha valakiről, hát Ónodi Eszterről biztosan nem gondolnánk, hogy a lustálkodás nagy szerepet kap az életében. Pedig a sikeres színésznő fontosnak tartja a lusta napokat. Interjúnkban elárulja, hogyan illik ez bele pörgős életébe, hogyan vezeti le a stresszt, és mit csinál olyankor, ha bosszantó módon hajnalban már megint felébred és nehezen tud visszaaludni.

Hogyan „szórakoztassuk” a gyereket a nyári szünetben?

EVA180708_promo_post_p106-107

De vajon mi a helyzet a gyerekekkel? Hagyjuk őket – különösen a nyári szünetben – lustálkodni, vagy táblázzuk be a napjaikat programokkal? Írásában Svraka-Gévai Juli őszintén elmeséli, miért követett el hibát akkor, amikor anyaként magára vette az animátori szerepet.

Alaposan kiírtátok magatokbólEVA180708_promo_post_p98-99

A lustálkodós napokra ajánljuk a nyertes Éva-díjas írásokat. Az idén másodszor meghirdetett pályázaton olyan történeteket vártunk olvasóinktól, amelyeket még soha senkivel nem osztottak meg. A zsűrink által legjobbnak ítélt, megható vagy éppen vicces sztorikkal szeretnénk a pihenős órákat tartalmasabbá tenni.

Lusta nyári divat, 2018

EVA180708_promo_post_p76-77

Akár munkába, akár laza nyáresti csavargáshoz is jól jönnek divatanyagunk tippjei: hogyan variáljuk a nyári ruhát kiegészítőkkel, inggel vagy nadrággal, hogy ne legyen unalmas?

A Földközi-tenger finomságai, szeretettel

EVA180708_promo_post_p120-121

Mit rendeljünk az étteremben a külföldi nyaralás alatt? És hogyan készítsük el aztán itthon a kedvencünkké avanzsált ételeket? Mediterrán országok jellegzetes fogásait gyűjtöttük össze.

éva nyári szám,lusta nyár,megjelent,lustálkodás
Július–augusztusi lapszámunk már kapható – keresd az újságosoknál vagy a postaládádban!