Napi horoszkóp szeptember 9.: a Kosoknak muszáj beszélniük a problémáikról, az Ikrek izgalmas kalandokra vágynak

Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 9.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan bánt egy bizonyos dolog, ami egyszerűen nem hagy nyugodni, megállás nélkül ekörül forognak a gondolataid. Mivel már az általános közérzetedre is kezd rátelepedni ez a fajta nyomás, így most eljött az idő, hogy szembenézz vele, akár úgy is, hogy megosztod egy számodra kedves emberrel, akiben megbízhatsz és pontosan tudod, hogy nem is fog visszaélni a helyzeteddel. Mondj el mindent részletesen, kérd a tanácsát és légy nyitott mindenféle megoldási javaslatra. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a dolog végére, és egyszer s mindenkorra lezárod az ügyet, az életkedved is vissza fog térni!

BIKA (április 21-május 20)

Bár abszolút nem így tervezted, ma mégis olyasfajta feladatot kapsz a már meglévők mellé, hogy azt sem tudod, miképp fogsz velük megbirkózni ahhoz, hogy határidőre, minőségileg kifogástalan munkát adhass ki a kezedből és még a kikapcsolódásra is jusson időd. Emiatt egyszerre vagy kétségbe esve és bosszús is, ám mielőtt magukkal ragadnak a negatív előjelű érzelmek, azt mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy nem véletlenül bíztak meg ennyi feladattal, hisz pontosan tudják, hogy milyen teljesítményre vagy képes, épp ezért nem okozhat gondot azt sem, hogy összeszedetten, koncentráltan állj neki mindennek. Higgy magadban, abban, hogy képes vagy megcsinálni, tedd oda minden tudásodat és mutasd meg mindenkinek, hogy miféle tehetség rejlik benned!

IKREK (május 21-június 21)

Szíved szerint új dolgokba vágnál bele, izgalmakra, adrenalin szint emelkedésre vágysz, olyasfajta emlékezetes kalandra, amely óriási lendületet adhat. Amennyiben valóban ez a célod, abban az esetben nem is érdemes tovább húznod az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül felérj a hegy csúcsára, ám ha visszatekintesz majd a hosszú utadra, rá fogsz jönni, hogy megérte áldozatot hozni a boldogságod és büszkeséged érdekében! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Egyfajta válaszút előtt állsz, amikor el kell döntened, hogyan legyen tovább, merre vigyen az utad, miként rendezkedj be hosszabb távon. Amennyiben úgy döntesz, hogy kidobod a vasmacskát a hajóból es lehorgonyzol, abban az úgy készülj fel, hogy a lehető legjobb legyen számodra, ám ha arra az álláspontra jutsz, hogy ideje továbbállni, abban az esetben húzd fel a vitorlát és hajózz tovább. Amennyiben ugyanis csupán a pocsolyában álldogálsz, soha nem lesz esélyed arra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, hogy oda juss egyszer, ahova soha nem gondoltad volna. Ha viszont így jól érzed magad, akkor ne álmodj a lehetetlenről, törődj bele a jelenedbe.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Gyakorlatilag mindig, így ma is ugyanazon labirintusban bolyongsz: egyszerűen nem tudsz nemet mondani senkinek semmire, ezért mindent bevállalsz azért, hogy másoknak könnyítsd az útját, mely aztán számodra jelent tonnás terhet és nagy elveszettséget. Mielőtt azonban végzetes, vissza nem fordítható baj történne, igyekezz megtanulni végre nemet mondani és elutasítani azt, aki ilyesfajta felelősséget szeretne a nyakadba akasztani, ne akarj hős lenni, aki a világ megmentésére érkezett. Neked is véges az energiaraktárad, nem fér el egyszerre minden a hátadon, hisz hús-vér ember vagy te is. Ne félj ezt hangosan kimondani!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta kötelességeknek kell ma eleget tenned, amik nem teszik lehetővé azt, hogy más, eddig végzett dolgoddal haladni tudj, hisz elég nagy lécet kell megugranod. Mivel a kettő együtt már túl sok lenne, keress valakit a környezetedben, akiben megbízol és nyugodt szívvel adod át neki az eddigi tennivalókat. Légy azonban óvatos, bárki nem jó, csakis olyat találj, aki meglátásod szerint rendelkezik legalább annyi tudással és tapasztalattal, amennyi neked jutott, ellenkező esetben egy összecsapott maszlagot kell a másik feladatot illetően a főnököd elé tenned és hidd el, te fogod a balhét elvinni!

Ha fent nem találtad meg a horoszkópodat, kattints ide a folytatásért!