Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 6.: az Ikrek szédületes tempót diktálnak, a Halak páratlan hozzáállásuknak köszönhetik a sikereiket Forrás: Pexels by Caleb Wood

Napi horoszkóp szeptember 6.: az Ikrek szédületes tempót diktálnak, a Halak páratlan hozzáállásuknak köszönhetik a sikereiket

A hét első napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 6.

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján gondolkodás nélkül kezdesz eszeveszett vágtába, gyakorlatilag eszeveszett tempót diktálva ezzel, azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben vesztegeted az idődet, abban az esetben elúszhat minden, amit eddig tettél az eredményért. Állj meg azonban egy pillanatra és igyekezz lehűteni magad, hisz minél inkább csapkodod a ló tomporát, annál nagyobb az esély arra, hogy meg fog bokrosodni, te pedig lezuhansz és dugába dől minden. Lassíts és arra törekedj, hogy olyan minőségű munkát adj ki a kezedből, amellyel utána nem kell szégyenkezned és nem fog lelkiismeret-furdalás sem gyötörni! Hidd el, kiváló eredményt nem csak száguldozva lehet elérni!

RÁK (június 22-július 22)

Noha mindent tökéletesen elterveztél a mai napra, mégis olyasféle megbízást kapsz a feletteseidtől, amely fenekestől, forgatja fel az egész programot. Ne bosszankodj emiatt, tekints egyfajta kihívásként a helyzetre, melyhez szinte minden energiádat fel kell majd használnod. Nem minden nap sikerül ilyenre, a nehézségi fokból adódóan pedig minden idegszáladdal koncentrálj annak érdekében, hogy el ne sodorjon az ár. Lehet ugyan, hogy ma teljesen ki fogsz merülsz, de ha a nap végén visszatekintesz a művedre és az eredményre, büszkeséggel tölt majd el az, amit látsz, ráadásul a feletteseid is elégedett bólintanak majd. A nap végén pedig kifejezetten jól fog esni egy kényeztető fürdő, egy pohár bor társaságában!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje szeretnél valamit elérni, ahogy azonban telik az idő, rá kell jönnöd, hogy csupán egy délibábot kergetsz, egyáltalán nem biztos, hogy ez a te utad és az sem, hogy valaha el fogod érni a kitűzött célodat. Ahelyett tehát, hogy délibábot kergetnél, igyekezz a realitás talaján mozogva olyasfajta kihívásokat találni magadnak, amelyek hozzátesznek az életedhez és nem csupán idővesztegetésként bonyolítják a mindennapjaidat. Először azonban tervezz meg mindent, járd körbe alaposan és amennyiben elérhető magasságban van a hegy csúcsa, csakis abban az esetben indulj el. Merj tenni a jövődért, hogy később aztán büszkén mutogathasd, miféle zamatos gyümölcse lett a munkádnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mások életében képes vagy kívülállóként bölcs tanácsokat adni, ami azonban a te sorsodat illeti, valahogy sokkal kacskaringósabb és buktatókkal teli a te utad, így nagyon nehezen lavírozol el a hétköznapokban. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod azon, hogy vajon miként tudsz a saját életeden könnyíteni, illetve hogy mi a fontossági sorrend: a saját életed – vagy az, hogy mindenki másnak egyengesd az útját. Hidd el, azok közül, akiknek ma önzetlenül, önmagadat feláldozva segítesz, sokan nem fogják ezt viszonozni. Egyáltalán nem biztos, hogy amennyiben úgy hozza a helyzet, hogy szükséged lenne rájuk, ott fognak majd mögötted állni. Épp ezért szelektálj és csak azoknak segíts, akikre majd te is számíthatsz, ha úgy adódik és fókuszálj a saját ügyeidre!

A többi csillagjegyért kattints IDE!