Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 30.: az Ikrek végre a célegyenesben vannak, az Oroszlánokat segítőkészségük vezérli Forrás: Pexels by Fallon Michael

Napi horoszkóp szeptember 30.: az Ikrek végre a célegyenesben vannak, az Oroszlánokat segítőkészségük vezérli

A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 30.

KOS (március 21-április 20)

Végre megoldást találsz valamire, hisz a sok melléfogás után most tűnik, sikerült megtalálnod azt az utat, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálj a sűrű bozótból, megleld a boldogságodat és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, legyen bármi is az eredmény. Legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataid és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az, amit elérhetsz!

BIKA (április 21-május 20)

Szíved szerint beleavatkoznál olyan folyamatokba, amelyekről már most látszik, hogy ha így folytatódik, akkor semmi jó nem sül majd ki belőlük. Mivel azonban nem tudsz befolyásolni bizonyos dolgokat, épp ezért igyekezz elfogadni, hogy a természetnek nálad sokkal nagyobb ereje és befolyása van mindenre. Bármennyire is futsz tehát a széllel szemben, nem tudsz semmit tenni, próbáld meg felfogni, hogy időnként sokkal jobb, ha hagyod magad sodródni az eseményekkel ahelyett, hogy görcsösen próbálsz elérni valamit, amire nagyon kevés a reális esélyed. Add át magad a sorsodnak és majd az eldönti helyetted, hogy merre is kell menned.

IKREK (május 21-június 21)

Végre a célegyenesben vagy, gyakorlatilag nagyon kevés választ el attól, hogy a célszalagot átszakítsd és ez ösztönzőleg hat rád. Amikor elindultál, akkor gyakorlatilag egy végeláthatatlan útnak tűnt, mára azonban pontosan tudod, hogy melyik lábadat melyik után érdemes tenned ahhoz, hogy győztesen kerülj ki a helyzetből. Ez is egy kiváló bizonyítéka annak, hogy nem szabad kishitűnek lenni, hisz ha bízol magadban, rendelkezel kellő önbizalommal és ez kitartással párosul, nem létezik elérhetetlen cél. Vannak dolgok, amelyekért ugyan többet kell küzdeni, vannak helyzetek, amelyekbe jobban bele kell izzadni, de hidd el, hogy megéri a fáradtságot!

RÁK (június 22-július 22)

Egyre bonyolultabb helyzetbe kerülsz, olyasféle labirintusból próbálsz ugyanis kikerülni, amelybe akaratodon kívül sétáltál be, ám mostanra olyannyira elvesztetted a fonalat, hogy gyakorlatilag csak bolyongsz. Mivel azonban nem szeretnél ebben a bizonyos útvesztőben megöregedni, épp ezért dolgozz ki egy olyan taktikát, amelynek mentén végre újra felszabadulhatsz és élvezheted az életet. Most ugyanis kissé beárnyékolja a nyugalmadat az, hogy nem igazán látod a kiutat, feladni azonban semmiképp nem szabad, hisz ha most feladod, akkor sose fogsz tudni ebből a bonyolult élethelyzetből kikerülni. Gondolkodj, cselekedj, keresd a megoldást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában véve abszolút jó szándékkal, segítőkészen fordulsz mindenki felé, a körülötted élők pontosan tudják, hogy bármiben bármikor számíthatnak rád, hisz te leszel az, aki minden tőle telhetőt megtesz a bajba jutottakért. Nem árt azonban mégsem óvatosnak lenned, az utad során ugyanis akadnak majd szép számmal olyanok is, akik valójában nem szorulnak segítségre, csupán lustaságuk okán próbálják rád testálni az elvégzendő feladatot. Tudj szelektálni, hogy ki az, aki ténylegesen bajban van és ki az, aki csak kihasználni szeretne. Próbálj résen lenni, ne engedd, hogy mások eszközükként használjanak a céljaik elérésére!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Magabiztosan mész a célvonal felé, abszolút nem számítasz rá, hogy bármi meghiúsíthatja a terveidet. Ez mind nagyon jól hangzik, ehhez azonban teljes mértékben felkészültnek kell lenned, hisz ezt a versenyt csakis akkor nyerheted meg, ha minden egyes akadályt át tudsz ugrani. Szedd össze tehát magad, koncentrálj, vess be mindent annak érdekében, hogy végül valóban a tiéd lehessen a győzelem! Nincs kizárva, hogy a célban valóban ünnepelhetsz, ám addig még hosszú az út!

A horoszkóp itt még nem ért véget. A folytatásért kattints ide!