Borítókép: Napi horoszkóp október 4.: a Kosoknak érdemes engedniük a makacsságukból, a Halaknak hatalmas sikerélményben lehet részük Forrás: Pexels by Lucas Andrade

Napi horoszkóp október 4.: a Kosoknak érdemes engedniük a makacsságukból, a Halaknak hatalmas sikerélményben lehet részük

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Szeretsz irányítani, nem tűröd, ha mások mondják meg, merre menj, abszolút azt gondolod, hogy a te álláspontod a nyerő, épp ezért nem is vagy kíváncsi arra, hogy a többiek mit mondanak. Ez a hozzáállás a legtöbbször azonban negatív és kellemetlen helyzetbe hoz, hisz mások számára elfogadhatatlan az, hogy mész a fejed után, mellyel adott esetben nem csupán magadat sodorhatod bajba. Bármennyire is esik nehezedre, érdemes elfogadnod tehát, hogy vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a köenyezetedben és időnként sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz a „nagyobbakra”, mert sokat tanulhatsz tőlük és lehetséges, hogy ha arra kerül a sor, már sokkal okosabban fogsz tudni döntést hozni és nem fogod megbánni őket. Hidd el, a népszerűségi indexed is sokkal magasabban kúszhat!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasféle dologgal szembesülsz a hét első napján, amelyet igyekeztél volna a lehető legmesszebbről elkerülni, ma mégis úgy hozza az Élet, hogy nincs más választásod, mint farkasszemet nézni vele. Amennyiben azonban sikerül a félelmedet legyőznöd és bátran tekinthetsz a helyzetre, abban az esetben kiderülhet az is, hogy feleslegesen menekültél előle, hisz új tapasztalatokkal gazdagodhatsz anélkül, hogy különösebben nagy áldozatokat hoznál. Most megtanulhattad, hogy nem érdemes futásnak eredni az első percben, hisz még sikereket is elérhetsz azokkal a dolgokkal, amelyek eddig a mumusaid voltak!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki hatalmas felelősséget tesz a nyakadra azzal, hogy egy súlyos titkot oszt meg veled, amelyet köszönöd szépen, abszolút nem szerettél volna tudni. Teljesen tanácstalan vagy, hisz pontosan tudod, hogy a rád bízott titkot nem illik másoknak elmondani, hisz akkor már nem titok többé, most mégis annak érdekében, hogy a teher kissé könnyebb legyen, érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben egy olyan független személyt, aki nem ismeri az illetőt, mégis könnyíthet rajtad azzal, hogy megosztod vele, még mielőtt összeroppannál. Az Élet nem mindig produkál egyszerű helyzeteket, de ezzel is tudnod kell megbirkózni, hisz ettől épülsz lelkileg, ezen kívül tapasztalatszerzés céljából sem utolsó.

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje dolgozol különösebb eredmény nélkül egy bizonyos projekten, mára azonban abszolút motiválatlan lettél, teljesen egykedvűen teszed a dolgod, ez pedig gyakorlatilag a közérzetedre is rányomja a bélyegét. A hét első napján azonban lehetőséged adódik arra, hogy nagyobb sebességre kapcsolva, a benned rejlő tartalékokat felhasználva végre pontot tehess mindennek a végére úgy, ahogy az elején is eltervezted és ahogy szeretted volna. Épp ezért most koncentrálj és igyekezz a külvilágot kizárva oly módon befejezni, hogy a célban állva elégedett lehess az elért eredménnyel. Már csak egy utolsó, nagy levegőt kell venned, hisz méterek választanak el attól, hogy teljesíthesd a küldetést! Fel ne add, közvetlenül a célegyenes előtt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján olyannyira túlvállaltad magad, hogy egy ponton elbizonytalanodsz azzal kapcsolatban, hogy vajon sikerülhet-e mindent nap végére kipipálnod. Most nincs vesztegetni való időd, hisz ha elkezdesz bizonyos dolgokon hezitálni, vagy a kelleténél több energiát fektetsz valamibe, elúszhat minden és akkor szinte garantáltan nem fogsz tudni végezni a tennivalóiddal. Igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, vagy hátráltasson, te csak menj abban a tempóban, amit ideálisnak találsz és amivel -önmagad ismerve- pontosan tudod, hogy időben célba érhetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általánosságban az a típus vagy, aki nem adja fel könnyen a nehezebb helyzeteket sem, abszolút optimistán futsz neki az előtted álló akadályoknak annak ellenére is, hogy számos alkalommal bizonyította az Élet, hogy nem mindig a terveidnek és elvárásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Pozitív gondolkodásod a hét első napján sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnik, hogy valaha pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden ideálisan rendelkezésre áll ahhoz, hogy le tudd zárni. Nagy kő eshet le a szívedről, mert egy régóta frusztráló dologról van szó, amely kifejezetten idegesített már a végére. Most szusszanhatsz egy kicsit, élvezd ki a szabadságod, ne vállalj egy darabig nagyobb felelősséggel járó feladatokat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy volumenű projektre készülsz, mely komoly előkészítést igények, te pedig ennek megfelelően a legapróbb részletekig kiszámítottál mindent és készen állsz arra, hogy nekiindulj és teljesítsd a kihívást. Biztosan lesznek olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik a kérdéseikkel, a kéretlen véleményükkel megpróbálnak akaratlanul is elbizonytalanítani, te azonban csakis a kitűzött célodra figyelj, ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Bízz magadban, hisz most nem arra van szükséged, hogy mások higgyenek benned, itt a saját hitedre van szükség!

Ha nem találtad a horoszkópod, KATTINTS IDE a folytatásért!