Napi horoszkóp október 19.: a Mérlegeket a pozitív visszaigazolás lelkesíti, a Nyilasokat rég nem látott ismerős megjelenése hozza lázba

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ismét fontos üzenetet küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Végre pontot tehetsz valaminek a végére, ami iszonyúan nyögve-nyelősen ment már, azt hitted, sosem érsz célba. Most azonban joggal vagy büszke magadra, hisz nem is akármilyen eredményt sikerült elérned, mindenki nagyon elismeri az elért sikert, amely nélküled nem jöhetett volna létre. Ünnepeljétek meg, hívd át a barátaidat egy borozgatós, beszélgetős estére és meséld el nekik, miképp sikerült ilyen fantasztikus eredményt elérned!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, valakivel nagyon hamar megtaláltad a közös nevezőt, abszolút egy hullámhosszon vagytok, emiatt hatalmas egyetértésben tudtok kézen fogva menni az úton. Pontosan ezért nagyon szívesen tartózkodsz a társaságában és arra jössz rá, hogy minél több időt töltötök együtt, annál jobban kötődsz hozzá. Adj egy esélyt a dolognak, hisz ebből még akár nagy szerelem is lehet! Csak nehogy eltaktikázd magad és túl sokáig kerülgesd, mert még le is csaphatják a kezedről!

IKREK (május 21-június 21)

A környezeted hatalmas meggyőzőképességének köszönhetően belevágsz valamibe, amiért te, magad egy lukas garast nem adtál volna. Mivel azonban sokan presszionáltak és duruzsolták a füledbe, hogy meg tudod csinálni, épp ezért elegendő bátorsággal vértezted fel magad és végigmentél a pályán. Méltán lehetsz most roppant büszke magadra, hisz nem mindenki mondhatja el magáról, hogy olyasmit teljesít, amitől mások futva menekülnek! Így kell ezt csinálni, igazi profi vagy!

RÁK (június 22-július 22)

Abszolút nem fűlik a fogad valamihez, amit rád testáltak, emiatt húzod-halasztod azt, hogy nekiállj, gyakorlatilag inkább menekülsz előle. Rá kell azonban jönnöd, hogy örökké nem seperheted a szőnyeg alá, sokkal jobban teszed, ha nem feltétlenül nagy lelkesedéssel, de mégis megerőltetve az akaraterődet, megoldod a szituációt. Hidd el, sokkal könnyebb lesz az életed, ha végre magad magad mögött hagyva az egészet, továbbléphetsz. Fogadd el, hogy mindenki életében vannak olyan dolgok, amelyekkel nem szívesen foglalkozik, sőt leginkább elfelejtené őket, mégis időnként szembe kell nézni velük!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha sokan kissé irányíthatatlannak és féktelennek gondolnak, látszólag ugyanis nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, most mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak. Csapatban bizonyíthatsz, amelyben nem a tiéd a kapitányi szerep, így megmutathatod, hogy ugyan tartanak az öntörvényűségedtől, mégis képes vagy alkalmazkodni. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van egy értékrended és vannak elveid, amelyek szerint élet az életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj, nincs ezzel semmi gond egészen addig, amíg az érdekeid érvényesítés érdekében meg nem bántasz másokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Segítőkészséged ismét teret nyerhet a mai napon, mindenáron mankót szeretnél adni valakinek, akiről azt látod, hogy a te értékítéleted szerint rászorul. Mindig, mindenkivel szemben a jó szándék vezérel, ahogy ezúttal is, mely mindenképp derék dolog tőled, ám még mielőtt ismét, Teréz anyaként misszióba indulsz, próbálj óvatosan közeledni, ezúttal ugyanis egy elég kényes ügyről van szó. Jobban teszed tehát, ha minél többet az illető mellett vagy anélkül, hogy szóba hoznád a dolgot. Néha az is segítség, ha ott vagy fizikálisan valakinek, hogy ne érezze magát egyedül. Ilyenek az igaz barátok!

A horoszkóp itt még nem ér véget. A többi csillagjegyért kattints ide!