Napi horoszkóp október 10.: a Bakok önzetlenségüknek köszönhetik a népszerűségüket, a Halak vakmerően fejest ugranának valamibe

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 10.

KOS (március 21.-április 20.)

A Sors olyasféle helyzetbe hoz, ahol végig kell gondolnod, merre mész tovább annak érdekében, hogy a legkevesebb buktatóval eljuss a célodig, jelen helyzetben ugyanis válaszút előtt állsz. Mindenképp gondold át alaposan azt, hogy jobbra vagy balra indulsz, hisz ez most nem csak rád lesz hatással, hanem a szeretteidre és a tágabb környezetben élőkre is. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelki épséged maradjon sértetlen, hanem másokon se kelljen átgázolnod. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, tonnás terhektől szabadulsz meg a döntéssel!

BIKA (április 21.-május 20.)

Abszolút céltudatosan mész előre, senki nem állíthat meg az utadon, se jobbra, se balra nem nézel, nehogy kizökkentsen valami. Ez azonban előbb-utóbb azt eredményezi, hogy orra fogsz bukni, hisz ha ész nélkül rohansz a célvonal felé, könnyen megeshet, hogy nem látod a körülötted zajló eseményeket és a befolyásoló tényezőket. Jobban teszed tehát ha lassítasz, ha végiggondolod lépésről lépésre azt, hogy miképp érdemes megválasztanod a taktikát és úgy menj előre, hogy látsz is, nemcsak nézel. Hidd el, nagyobb eséllyel leszel sikeres ha használod a józan eszed!

IKREK (május 21.-június 21.)

A hét utolsó napján úgy érzed, tenned kell valamit, ami kiránt a szürkeségből, az esős októberi vasárnap ugyanis elég melankolikus hangulatba sodor téged is. Épp ezért, mielőtt belesüppednél ebbe az állapotba, előtte tereld el a gondolataidat, összpontosíts vidám dolgokra, főzz valami finomat, menj el egy masszázsra vagy shoppingolni. Hidd el, mindenki lelkének jót tesz, ha nem sajnálja magától a boldogsághormont! Töltsd fel magad pozitivitással!

RÁK (június 22.-július 22.)

A hét utolsó napján felvázolod a környezetednek a nagy terveidet, ám ők nem véletlenül nem ugranak ki a bőrükből a hírek hallatán. Első hallásra ugyanis elég hátborzongatónak és kockázatosnak hangzik, amit előadsz, te mégis sziklaszilárdan meg vagy győződve arról, hogy semmi bántódásod nem eshet, épp ezért kész vagy kiállni magadért másokkal szembemenve. Mielőtt azonban feleslegesen konfliktusba kerülnél, érdemes inkább türelemmel meghallgatnod azt, amit mondanak, az ugyanis biztosan nem áll szándékukban, hogy féltékenységük okán lebeszéljenek bármiről. Ők a szeretteid, a barátaid, akik féltenek a nagy csalódástól, a kalamajkáktól, te pedig légy hálás a támogatásukért. Mérlegelj tehát, mielőtt megpróbálnád megvalósítani a nagy terveidet!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Úgy érzed, egy sűrű erdőben bolyongsz, amelyből kissé elveszettként próbálsz kiutat keresni, a dolgok állása szerint ugyanis határozottan kedvezőtlen irányba tartanak az ügyeid. Nem kell azonban emiatt olyan nagyon elkeseredned, hisz ez az út is jó lehet valamire, ha másra nem, hát arra mindenképpen, hogy új tapasztalatokkal gazdagodj. Egyébként sem valamilyen tragikus, jóvátehetetlen helyzetről van szó, csupáncsak a szokásosnál nagyobb az útvesztő. Hát nézz szembe az előtted álló akadályokkal, fuss neki, ugord meg és vond le a megfelelő konzekvenciát! Csak pozitív gondolkodással tudsz győzni!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

A sok bizonytalanság után végre sikerül lezárni egy olyan helyzetet, amelyben kifejezetten rosszul érezted magad. Mostanra úgy érzed, kialakult egy szituáció, amelyből neked kellett felállni és dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig tengődhettél volna a két tűz között. Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod. Ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra azt, hogy pontot tegyél a dolgok végére, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzá segíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit, vállald fel, hogy ez is te vagy!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)

A környezeted azt gondolja, mindenképp fogniuk kell a kezeidet ahhoz, hogy boldogulj az életben, egyetlen önálló döntés meghozatalára sem tartanak alkalmasnak, téged pedig borzasztóan bosszant az, ahogy kezelnek. Épp ezért most eljött a megfelelő alkalom, hogy felállj és megmutasd mindenkinek azt, hogy te is szuverén ember vagy, aki rendelkezik annyi öntudattal és logikával, hogy átlátja a dolgokat, illetve észreveszi az ok-okozati összefüggéseket. Eddig sem volt szükséged arra, hogy valaki a kezed szorongatva vezessen az úton, hisz el tudtad dönteni, merre kell menned. Tisztában vagy azzal, hogy ha elhasalsz, neked kell a fájó sebekből tanulnod, de erről szól az Élet! Jó pap is holtig tanul!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)

Túl sok mindent terveztél a hét utolsó napján elvégezni, abszolút figyelmen kívül hagyva a fizikai korlátaidat és az időt, mint fontos tényezőt. Ennek meg is lesz a böjtje, hisz előbb-utóbb összekuszálódnak a szálak, te pedig azt sem tudod majd, hová kapj ahhoz, hogy valamiképp megoldd a helyzetet. Legközelebb semmiképp nem érdemes ennyi tennivalót beütemezned egyetlen napra, egyébként is a vasárnap a pihenésé kell, hogy legyen! Az előtted álló hetet mindenképp úgy szervezd meg, hogy jusson időd a pihenésre is, amennyiben szükségét látod, vonj be másokat is!