Napi horoszkóp október 1.: az Oroszlánoknak váratlan feladat alakítja át a programját, a Vízöntőknek szerényebb hozzáállásra van szükségük

A hónap első napján sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 1.

KOS (március 21-április 20)

A hónap első napján végre választ találsz egy olyan nyitott kérdésre, amelyet fejtegetsz már egy ideje. Használd tehát ki az alkalmat és tegyél pontot az ügy végére minél hamarabb, így marad még időd arra, hogy kiélvezhesd a nap hátralévő részét, ami bizony tartogat még számodra meglepetéseket! Meglátod, estére nagyon boldog leszel és mivel megdolgoztál azért, hogy ma ünnepelhess, épp ezért hívd el a legközelebbi barátaidat egy hangulatos helyre és együtt eresszétek ki a fáradt gőzt. Büszke lehetsz magadra!

BIKA (április 21-május 20)

Fájdalmas és nehéz döntést kell ma meghoznod, melyről tudod, hogy bármennyire is akarod, egyszerűen nem kerülheted el, felelősségteljesen ki kell mondanod azt, ami elől egészen idáig menekültél, mindezt annak érdekében kell megtenned, hogy könnyebb lelkiismerettel élhesd tovább az életed. Szedd össze tehát minden lelki erődet és tegyél pontot azon dolgok végére, amelyek csak hátráltatnak és nem kecsegtetnek semmiféle pozitívummal vagy előrelépéssel. Hidd el, ha megteszed, tonnákkal leszel könnyebb, és sokkal élhetőbb lesz az életed!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan az utóbbi időben sikert sikerre halmozol, talán magad sem mered elhinni, hogy ezt mind önerőből érted el, emiatt akkor is túl szerény vagy, ha már világgá kürtölheted az eredményeidet. Rengeteg kitartással és alázattal érted el azt, ami a tiéd, szinte minden idődet és energiádat feláldoztad a siker érdekében, épp ezért nyugodtan merd elhinni, hogy ez mind-mind a te érdemed és joggal lehetsz büszke arra, ahová elértél. Az irigyekkel pedig ne foglalkozz, ők csak áhítoznak a sikerre, tenni azonban semmit nem tesznek érte, ez pedig legyen az ő gondjuk!

RÁK (június 22-július 22)

Embert próbáló feladat előtt állsz, amelynek teljesítéséhez, pontosan tudod, nagyon nehéz akadályok legyőzése kell majd. Mindezek mellett azzal is tökéletesen tisztában vagy, hogy mekkora eredményt hozhat, ha sikerrel a végére érsz. Igen, lesznek, akik féltenek és próbálnak majd lebeszélni, de te ne hagyd magad eltántorítani, hisz érzésed szerint így kell lennie és nyilván bízol is magadban annyira, hogy bele merj vágni. Azt majd utána eldöntöd, hogy érdemes volt-e kipróbálnod magad vagy csak egy keserű tapasztalattal lettél gazdagabb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy váratlan feladat keresztülhúzza a számításaidat, emiatt bosszús vagy. A hét utolsó munkanapján ugyanis szerettél volna mindent lezárni és mihamarabb átadni magad a hétvégének, ezt azonban az a bizonyos váratlanul jött feladat hiúsítja meg. Bármennyire nem fűlik a fogad az egészhez, érdemes mielőbb nekirugaszkodni, de azzal ha csupán karba tett kézzel duzzogsz, semmi nem fog változni. Keresd a megoldást, akarj pontot tenni a végére, hisz ha állsz és semmit nem teszel, akkor bizony a hétvégéd is elúszhat. Minél előbb teszed oda magad, annál előbb szabadulsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akaratlanul bánt meg valaki a hét utolsó munkanapján, téged mégis rendkívül nagy csalódással tölt el. Olyan vita kerekedik ugyanis közöttetek, amelyben teljesen más álláspontot képviseltek, ám te azt gondoltad, hogy meg tudjátok beszélni a dolgot. Épp ezért hat rád mellbevágóan az egész, hisz abszolút nem vártad volna, hogy egy olyan személy, akit magadhoz közelállónak gondoltál, a saját igaza védelmében, kizárólag a saját érdekeire tekintettel ilyen övön aluli ütést visz majd be. Lehet, hogy ez igencsak a kedvedet szegi, de próbáld a jó oldalát nézni a dolognak: kiderült, hogy nem mind arany, ami fénylik! Nem biztos tehát, hogy az a jó barát, akit te annak szeretnél látni. Inkább hagynod kellene, hogy az élet mutassa meg, ki az, aki minden körülmények között hajlandó melletted állni!