Napi horoszkóp március 8.: az Ikrek lelkileg töltődhetnek a mai nap folyamán, a Szüzek céltudatosan mennek előre

Borítókép: Napi horoszkóp március 8.: az Ikrek lelkileg töltődhetnek a mai nap folyamán, a Szüzek céltudatosan mennek előre Forrás: Unsplash by Brigitte Tohm
Nőnapon se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok izgalmasabbnál izgalmasabb üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Kivételes tehetséggel áldott meg a sors, amibe belekezdesz, az gyakorlatilag arannyá válik a kezedben. A környezeted csak ámul azon, hogy mire vagy képes, ami téged felbátorít és ösztönöz, hisz ezzel bebizonyosodik az, hogy érdemes valamibe annyi energiát fektetni, érdemes olyan sok időt áldoznod a gyakorlására, hisz a befektetett munka ma is bőséges és zamatos gyümölcsöt terem majd. Légy azonban óvatos, el ne bízd magad, hisz a szerénység csak jobbá és értékesebbé tesz!

BIKA (április 21-május 20)

Teljesen ismeretlen dologban próbálhatod ma ki magad, melyben abszolút kezdőnek számítasz. Szerencsére azonban akadnak a környezetedben olyanok, akik minden eszközükkel igyekeznek segíteni, meggyorsítani és megkönnyíteni számodra a folyamatot, amiért nagyon hálás vagy nekik. Ám érdemes óvatosnak lennek: akadnak olyan személyek is, akik ferde szemmel tekintenek törekvéseidre és minden lépésed bírálva próbálnak kioktatni. Mivel ez a fajta lekezelő stílus teljesen idegen számodra, ezért finoman és diplomatikusan igyekezz velük megértetni, hogy attól, mert jelen pillanatban nem értesz még valamihez tökéletesen, attól még te is ember vagy.

IKREK (május 21-június 21)

Elégedett lehetsz a mai teljesítményeddel, hisz gyakorlatilag majdnem minden feladatot sikerülhet befejezned, amit mára elterveztél. Ezáltal végre juthat időd arra, hogy egy kicsit magaddal is foglalkozz, használd ki ezt az égből pottyant szabadságot és keress olyan programot, amely mind lelkileg, mind pedig fizikailag is gatyába tud rázni egy kicsit. Ha nincs kedved egyedül tölteni a délutánt, keress egy jó barátnőt, akivel beültök egy hangulatos helyre, ám előtte érdemes benéznetek a boltokba is a legújabb tavaszi kollekciókért, meglátod egy kis shopping, egy finom kávé és egy nagy beszélgetés, képesek csodát tenni a lelkeddel!

RÁK (június 22-július 22)

Végre karnyújtásnyi távolságba kerülsz a célod elérésétől és ez roppant nagy boldogsággal tölt el. Rengeteg energiát és időt áldoztál ugyanis a dologra, nem kevés verejtéket hullajtottál érte, így joggal arathatod le most a sikert jelentő babérokat. Koccintanod azonban csak akkor ajánlott, ha már átszakítottad a célszalagot, hisz addig bármi történhet akár az utolsó centimétereken is, amikor kicsúszhat a lábad és akkorát eshetsz, hogy a végén elmarad a diadal. Éberen, nyitott szemmel járj és ne lassíts a tempóból, mert ezen most sok múlhat. Ha beértél, fújd ki magad, lazíts és nyugodtan dőlj hátra, hisz ezt a győzelmet már senki nem veheti el tőled! Szép munka!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy abszolút bagatell vitából komoly konfliktushelyzet adódik közötted és egy kollégád között, a vita hevében pedig bántó dolgokat vághattok egymás fejéhez. Mivel azonban ebben a helyzetben te legalább annyira vagy ludas mint a másik fél, így ne akarj áldozatként kikerülni az egészből, mindenki sajnálatát kivívva ezzel, inkább vállald fel, hogy időnként elragad a hév és hajlamos vagy olyasmit kimondani, amit más esetben nem mondanál. Nem szégyen a bocsánatkérés, sőt! Ez az intelligenciád egyfajta bizonyítéka, mely azt is jelenti, hogy képes vagy felülemelkedni egy-egy szituáción és elismerni, ha hibáztál. Hidd el, ettől csak jobb emberré válsz majd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta célt tűztél ki magad elé, amelyhez elég hepe-hupás talajon vezet az út, ez pedig eléggé megnehezíti az elindulást. Mivel azonban tisztában vagy azzal is, hogy amennyiben sikerül elérned a kitűzött célodat, abban az esetben olyasfajta pozitív élményet szerezhetsz, amely hosszú ideig szívesen emlékszel majd vissza, épp ezért érdemes egy kis önbizalmat magadra aggatnod és mihamarabb nekivágnod a nagy kalandnak. Hidd el, minél tovább húzod az időt, annál ingoványosabb lesz majd a talaj! Indulj ma, mert ki tudja, mit hoz a holnap!

Itt még nem ér véget a horoszkóp!

A folytatásért kattints ide!