Napi horoszkóp március 25.: a Bikák ismeretlen területeket fedeznének fel, a Szüzek a környezetük elismerésére vágynak

Borítókép: Napi horoszkóp március 25.: a Bikák ismeretlen területeket fedeznének fel, a Szüzek a környezetük elismerésére vágynak Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 25.

KOS (március 21.-április 20.)

Szíved szerint a legmagasabb hegycsúcsot is meghódíthatnád, egyetlen dolog tart azonban vissza, mégpedig az, hogy a végletekig ki vagy merülve. Ez a teljesítményeden is meglátszik, gyakorlatilag ímmel-ámmal csinálsz dolgokat, azokból is csupán a legfontosabbakat. Mivel ezt egy jelként kell felfognod, épp ezért igyekezz a kötelezettségeken kívül olyasfajta kikapcsolódási lehetőségeket keresni, amelyek abban segítenek, hogy kicsit feltöltődhess. Nem kell az év 365 napján top teljesítményt nyújtanod, engedd meg magadnak azt a luxust, hogy kicsit kikapcsolsz és hátradőlve, feltett lábbal, a tavaszi napsütésben jeges kávét kortyolgatsz a kertben. Hidd el, sokat segít abban, hogy újult erővel térhess vissza!

BIKA (április 21.-május 20.)

Úgy érzed, eljött a változások ideje, itt az alkalom, hogy olyan területek felé indulj, ahol még sosem jártál. Ne félj a kihívásoktól, hisz van benned elegendő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy meg tudd állni a helyed. Nem feltétlenül biztos, hogy rosszul fogsz járni és veszteséges lesz a dolog, de amíg bele nem vágsz, nem is fogod megtudni. Most van lehetőséged, és noha tudod, hogy ez némiképp bonyolítja majd az életedet, mindenképp érdemes belevágnod, hisz ahogyan mondani szokás, aki mer, az nyer!

IKREK (május 21.-június 21.)

Fogalmad sincs, miért, de akad valaki a környezetedben, aki rendkívül segítőkészen fordul feléd, minden áron a rendelkezésedre szeretne ugyanis állni, gyakorlatilag bármiben. Mivel azonban te megérzed a hamisságot a dologban, épp ezért egyáltalán nem biztos, hogy okos dolog elfogadnod, amennyiben nem vagy feltétlenül rászorulva. Légy tehát óvatos, mert vannak, akik csak érdekből segítenek és ezek a személyek később fogják majd a „számlát” benyújtani, amikor nem is számítasz rá! Csak olyasvalakitől fogadj el bárminemű segítséget, akiben 100%-os biztonsággal megbízhatsz!

RÁK (június 22.-július 22.)

A környezetedhez képest teljesen ellentétes véleményt nyilvánítasz ki, emiatt úgy néznek rád, mintha nem lennél velük egyenrangú személy. Ez kissé felháborít, hisz nem érted, miért ne lehetne ellentétes álláspontod anélkül, hogy konfliktusba kerülnél, pontosan tudod azonban azt is, hogy felesleges a széllel szemben futnod, hisz meggyőzni nem fogod tudni őket. Te csak nyugodtan vállald fel önmagad és azt, amit képviselsz, hisz ez az, ami önazonossá tesz majd. Nem kell lépten-nyomon vitás helyzetbe kerülnöd, ott, ahol nem fogadják el a véleményed, nem kell hosszútávon csendesen, magadban elnyomva a saját álláspontodat, a kispadon üldögélned. Biztosan találsz olyan fórumot, ahol feltételek nélkül elfogadnak!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Akad valaki a környezetedben, akinek a tudásától gyakorlatilag mindenkinek tátva marad a szája. Borzasztóan irigyled az illetőt, hisz hasonló elismerésre vágysz, ezért aztán mindenre hajlandó vagy, hogy átlagon felüli teljesítményt nyújts. Mielőtt azonban egyfajta udvari bolond szerepébe kerülnél, igyekezz valós tudást mutatni, de csakis olyan projektekben, amelyeknek van értelme. Hidd el, senkit nem fog érdekelni, hány tojással tudsz zsonglőrködni, ha semmi köze ahhoz, ami másokból elismerést vált ki. Olyasfajta dolgokban bizonyíts tehát, amelyekért érdemes megtenni a szükséges lépéseket, ellenkező esetben el se indulj!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

A közvetlen környezeted túlságosan komolytalannak tart, abszolút nem tartják használhatónak semmifajta megnyilvánulásodat, ennek okán gyakorlatilag azonnal letorkollnak, bármit is mondasz. Téged iszonyúan felháborít az, hogy ennyire inkompetensnek tartanak, ennek pedig nyugodtan hangot is adhatsz. Amennyiben ugyanis nem állsz ki magadért, abban az esetben soha nem fogsz tudni tekintélyt szerezni. Arra érdemes ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és kezdj mindenféle rátermettségi versenybe, legyen annyi önbizalmad, hogy hiteles lehess mások szemében. Nem kell mások elvárása szerint élned, nem ettől leszel ugyanis népszerű, csupán csak egy bábu, akit mások kedvükre mozgatnak!

Nézed az Eufória sorozatot? Melyik szereplő lennél benne a csillagjegyed alapját?