Napi horoszkóp március 24.: az Oroszlánok izgalmas kalandokra vágynak, a Mérlegeknek túlzott magabiztosságuk okozhat fejfájást

Borítókép: Napi horoszkóp március 24.: az Oroszlánok izgalmas kalandokra vágynak, a Mérlegeknek túlzott magabiztosságuk okozhat fejfájást Forrás: Pexels by RODNAE Productions
A hét második felében se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a közvetlen környezetedben abszolút tesz a körülményekre, egyáltalán nincs tekintettel másokra, semmi nem érdekli, te pedig nem tehetsz mást, mint folyamatosan aggódva figyeled, hogy mikor kerül bajba és mikor igényel segítséget. Rendkívül intelligens hozzáállásra vall a részedről, hogy nem akarod mindenáron megmenteni az illetőt minden helyzettől, hagyod inkább, hogy a saját hibáiból fakadóan szerezzen -akár keserű szájízzel- élettapasztalatot, hiszen másképp sosem fogja megtanulni, hol vannak a határai. Szerencsésnek mondhatja magát, hogy ilyen barátja van, mint amilyen te vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Szinte biztosra vettél valamit, egy elhibázott lépés azonban azt eredményezi, hogy a szemed láttára dől dugába minden eddig befektetett energiád. Nehezedre esik elfogadni a tényt, hogy ezúttal kudarcot vallottál, azt ugyanis mindig nehezebb feldolgozni, mintha fürdenél a csillogásban. Ne csüggedj azonban, inkább gondold végig, hol hibázhattál és legközelebb mit kell majd másképp csinálnod ahhoz, hogy egy ütősebb taktikával úgy teljesíthess, ahogyan azt magadtól elvárod. Egyelőre még hiányzik belőled a kitartás és az akaraterő ahhoz, hogy gond nélkül a kisujjadból rázd ki a megoldást. De be kell látnod, a siker nem hullik csak úgy az öledbe, mert a tudás és a tapasztalat önmagában kevés ahhoz, hogy dobogó legfelső fokára állhass. Ehhez kemény munkára, kitartásra és igen nagy akaraterőre van szükség!

IKREK (május 21-június 21)

Nem vagy épp az a típusú ember, aki szívesen húz különböző helyzetekben tizenkilencre lapot, általában százszámra szeretsz különböző opciókkal játszani, mielőtt egyet kiválasztasz, ez pedig általában azt eredményezi, hogy komoly lehetőségektől esel el, ami sok esetben visszaveti a lelkesedésed a további próbálkozástól. Eljött tehát a pillanat, amikor mérlegelned kell, hogy miképp tudsz sikerélményekkel gazdagodni, ha sosem kockáztatsz, ha nem vagy elég vakmerő és nem bízol kellőképp magadban ahhoz, hogy nagyobb akadályoknak is nekifuss. Egyszer élsz, nem bújkálhatsz a nagyobb volumenű döntések elől örökké!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében nem igazán tervezted megváltani a Világot, sokkal inkább szerettél volna pontot tenni szép sorjában minden folyamatban lévő ügyed végére, ehelyett azonban akkora volumenű projektet kapsz a nyakadba, amitől az első pilllanatban is roskadozol már, nemhogy végigvidd az egészet a válladon. Bizonyosan nem véletlenül te kaptad ezt a feladatot, nyilvánvalóan a feletteseid pontosan tudják, hogy milyen kvalitásokkal rendelkezel, épp ezért igyekezz úgy hozzáállni az egészhez, hogy egyfajta kiváltság és nem szivatás. Hidd el, büszke leszel magadra, ha sikerrel abszolválod a dolgot! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta komolyan játszol a gondolattal, hogy valamiféle izgalmas, ismeretlen dologba vágj bele, egészen eddig azonban nem volt merszed ekkora volumenű lépést megtenni. Most azonban eljött a pillanat, amikor nincs min hezitálnod, hisz a körülmények tökéletesen ideálisak ahhoz, hogy maradnadót alkoss. Hagyj hátra tehát mindent, ami visszahúz, ami a félelmeidet táplálja és bátran fuss neki annak, ami ugyan most még ismeretlen, ám ahogy belekóstolsz, pontosan fogod tudni, hogy melyik lábad meg után kell tenned ahhoz, hogy sikeres lehess. Ne késlekedj egyetlen percig sem, hisz ha ez a hajó elúszik, akkor bizony jó eséllyel hosszú ideig nem jön majd másik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van valaki körülötted, akit tulajdonképpen egészen idáig, ha nem is levegőnek néztél, de abszolút nem tekintettél rá úgy, mint akivel működőképes párkapcsolatot alakíthatnál ki. Ahogy azonban egyre többet beszélgettek, ahogy egyre közelebb kerültök egymáshoz, te mégis eljátsszol a gondolattal, hogy akár még egy pár is lehetnétek. Mielőtt azonban az érintett személynek kitálalnád az érzelmeidet, igyekezz mérlegelni, hogy vajon te vagy-e az, aki valamivel túlmisztifikálja a helyzetet, avagy valós érzelmeket táplálsz. Amennyiben az utóbbi igaz, abban az esetben szedd össze a gondolataidat és egy romantikus randin mondd el, hogy mit érzel az illető iránt. Ne feledd azonban: két esélyes a reakció, ennek tükrében dönts, hogy ez a szerelem plátói marad-e inkább vagy bevállalod az esetleges csalódást is!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!