Napi horoszkóp március 22.: a Kosok egyedülálló lehetőséget kapnak, a Halak elismerésre vágynak

Borítókép: Napi horoszkóp március 22.: a Kosok egyedülálló lehetőséget kapnak, a Halak elismerésre vágynak Forrás: Unsplash by Caleb George
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta lehetőség kínálja magát tálcán a mai napon, amely ugyan jó eséllyel roppant nagy áldozatokkal járna, mégis úgy érzed, hogy hosszabb távon megéri tizenkilencre lapot húzni és sok mindent kockáztatni. Ne is hezitálj, ugorj fejest a mélyvízbe, másképp ugyanis nem fogod megtudni, hogy megérte-e áldozatokat hoznod a siker érdekében. Az az élettapasztalat, amelyet megszerezhetsz ezáltal, mindenképp hosszútávon roppant kifizetődő lehet, így biztosan megéri legalább emiatt belevágnod!

BIKA (április 21-május 20)

Nem igazán tudod, milyen útvonalon indulj el annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban elérd a kitűzött célodat, úgy érzed azonban, hogy mindenképp el kell indulnod valamerre, hisz minél inkább egyhelyben toporogsz, annál messzebb kerülsz attól, hogy sikeres lehess. Ne húzd azonban a saját idődet, fordulj bátran a barátaidhoz, meséld el a bizonytalanság okáf, s kérd ki a véleményüket, biztosan kapsz valamilyen használható tanácsot. Még az is lehet, hogy olyan szempontokra, olyan új lehetőségekre hívják fel a figyelmedet, amelyeket te eddig számításba sem vettél. Hidd el, nem lehetetlen a célod elérése, csupán nagyobb bátorságra van szükséged!

IKREK (május 21-június 21)

Eszeveszett tempót diktáltál az elmúlt időszakban, melynek most érzed a hatását, hiszen mind mentálisan mind fizikailag kezdesz kimerülni. Épp ezért igyekezz úgy szervezni a programjaidat, hogy jusson időd magadra is, amennyiben tehát letudtad a kötelező feladatokat, menj el egy masszázsszalonba, ne sajnáld magadtól a feltöltődést, hisz másképp nem fogod tudni a hét hátralévő részét gond nélkül végigcsinálni. Olvass a tested által küldött jelekből, hiszen ha egy betegség állít meg, annál kellemetlenebb lehet kimászni belőle. Gondolkodj preventíven és vállalj kevesebb terhet!

RÁK (június 22-július 22)

Egy ideje rendkívüli elánnal dolgozol egy számodra fontos ügyön, most pedig úgy hozza az élet, hogy a közvetlen környezetedben is meg kell győznöd néhány személyt arról, hogy ezért megéri áldozatot hozni, s be kell fektetni valamennyit, hogy a vállalkozás a végén gyümölcsözőnek bizonyuljon. Szedd össze a gondolataidat, megfelelően építsd fel a mondanivalódat, és akkor valószínűleg másokat is magad mellé tudsz állítani, akik hasznos szereplői lehetnek a projektnek. Meglátod, menni fog és a végén közösen örülhettek majd a sikernek.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra különösen fontos az, hogy betartsd az ígéreteidet másoknak, hisz így lesz hiteled mások szemében, ezt pedig elvárod fordított esetben is. Ma azonban mégis csalódnod kell valakiben, akiben eddig ugyan vakon megbíztál, ám az illető egy igen sarokba szorított helyzetben egyszerűen cserbenhagyott. Noha magadra maradtál, igyekezz félretenni a csalódottságodat, ne keseregj, inkább összpontosíts arra, miként lehet ebből a lehető legjobban kijönni. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenének, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól legalább tudod, ki az, akire biztosan nem számíthatsz, ha bajba kerülsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy közeli ismerősöd olyasfajta problémával keres meg, amelyet te tulajdonképp soha nem osztanál meg senkivel, mi több, nem is várnál mentőövet, hiszen pontosan tudnád, hogy nagyon ingoványos talajra sodornál magadon kívül másokat is. Ezen elv mentén elindulva igyekezz tehát úgy állást foglalni, hogy mindeközben nem veszel tonnányi felelősséget a nyakadba és nem lépsz taposóaknára a véleményed megosztásával. Hívd fel egész nyugodtan az ismerősöd figyelmét arra, hogy a döntés joga kizárólag az övé, így annak minden következményével neki kell számolnia és ne másoktól várja, hogy majd almával a fejükön várják a nyílvesszőket!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!