Napi horoszkóp március 21.: a Rákoknak körültekintően kell véleményt alkotniuk, a Szüzeknek ismeretlen feladatból kell eredményt csiholniuk

Borítókép: Napi horoszkóp március 21.: a Rákoknak körültekintően kell véleményt alkotniuk, a Szüzeknek ismeretlen feladatból kell eredményt csiholniuk Forrás: Unsplash by Mika Baumeister
A hét első napja is tartogat némi izgalmat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Váratlan helyzetbe kerülsz a hét első napján, ami a legnagyobb bosszúságodra teljesen másféle irányba terel, így nem marad lehetőséged a már megkezdett feladataidat teljesíteni. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgysem tudsz ezen, sokkal inkább érdemes összeszedned minden akaraterődet és kitartásodat, s akkor eljuthatsz végül a helyes megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embert abban, hogy a saját elképzeléseit a saját tervei szerint valósíthassa meg, ám ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmilyen akadály nem létezik, amit ne tudnál megugrani!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján óriási meglepetés ér, hosszú ideje nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek megbeszélni mindazt, amire korábban nem volt lehetőségetek. Most érdemes félretenni az összes nyomasztó problémádat, csak a régi barátodra koncentrálj. Határozottan jót fog tenni neked, ha kikapcsolsz, és ezúttal tényleg csak a régi időkről nosztalgiáztok. A jövőben talán gyakrabban kellene találkoznotok, ha ez a bizonyos barát ilyen jó hatással van a hangulatodra!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben folyamatosan a saját határait feszegeti, teljesen biztosra véve, hogy te majd odaugrasz akár az oroszlán elé is és megvéded mindentől. Ez eleinte nagyon hízelgő is számodra, ám egy idő után be kell látnod, hogy az illető egyfajta eszközként használ valamire, amihez neked egyáltalán nem kell asszisztálnod. Épp ezért eljött a pillanat, amikor -bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy-, el kell engedned a kezét annak érdekében, hogy a saját bőrén tapasztalja, milyen az égő parázson sétálni! Ne legyen miatta lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél érte, innentől csak rajta múlik, mire jut!

RÁK (június 22-július 22)

Egy ismerősöd megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, te pedig nem értesz egyet vele. Ha ennek kendőzetlenül hangot adsz, az a ti viszonyotoknak sem használ, s közöttetek is elmérgesedhet a helyzet. Mivel azonban az egész nem ér ennyit, épp ezért higgadtan beszéljétek meg a dolgot: udvariasan hallgassátok meg egymás véleményét, s próbáljatok valamilyen közös nevezőt találni. Tulajdonképpen olyan apróságokról van szó, amelyek miatt teljesen felesleges belemászni egy újabb konfliktushelyzetbe!

A többi csillagjegy számára szóló, mai üzenetet ide kattintva találod!