Napi horoszkóp március 16.: a Bikák emberi nagyságukról tehetnek tanúbizonyságot, a Szüzek biztonsági játékot igyekeznek játszani

Borítókép: Napi horoszkóp március 16.: a Bikák emberi nagyságukról tehetnek tanúbizonyságot, a Szüzek biztonsági játékot igyekeznek játszani Forrás: Pexels by cottonbro
A rövid munkahét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Mivel az elmúlt időszakban több kudarccal szembesültél, épp ezért mostanra már óvatosabb vagy, nem ugrasz gondolkodás nélkül fejest bármibe. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ám ez meggátol abban is, hogy új élményekkel, illetve tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz tehát megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, ugyanakkor ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess! Mikor tennél őrült dolgokat, ha nem most?! Te is sokkal jobban fogod érezni magad, ha lesz mivel teleírnod életed emlékkönyvét, nem igaz?!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első munkanapján ismét bizonyíthatod, hogy milyen odaadó, önzetlen ember is vagy valójában, olyasfajta természetű ügyben sietsz ugyanis valaki segítségére, amelyből mások kérdés nélkül kihátráltak volna. Emberi nagyságodat mi sem bizonyítja jobban, mibt az, hogy abszolút nem kérdőjelezel meg semmit a helyzetben, a szíved visz előre, az illető pedig roppant hálás lesz neked azért, hogy a szakadék szélén ragadtad meg a kezét. A mai nap megkoronázására, hívd át néhány barátodat, főzz nekik valami finomat és ünnepeljétek az önzetlenséget, ami ebben a rohanó világban ritka nagy erény! Légy büszke magadra!

IKREK (május 21-június 21)

Mindennél jobban vágysz a környezeted elismerésére, arra hogy végre a társaság teljes értékű tagja lehess, ennek érdekében tehát képes vagy tótágast állva elindulni a céljaid elérése felé. Mielőtt azonban saját magadat tennéd nevetségessé egy-két elismerő bólintásért, előtte érdemes belegondolnod, hogy vajon ha önmagadból, a saját személyiségedből kivetkőzve, mintegy cirkuszi majomként produkálod magad csak azért, hogy kitűnj a tömegből, azzal mekkora áldozatot vállalsz. Amennyiben a környezeted nem fogad el úgy, ahogy vagy, abban az esetben nem is nagyon érdemes küzdened az elismerésért. Te csak maradj önazonos, aki szeret így is, annak nem kell, hogy kivetkőzz magadból, a többiek meg úgysem számítanak!

RÁK (június 22-július 22)

Elég kellemetlen problémával szembesülsz a rövid munkahét első napján, amelyet annak idején a szőnyeg alá sepertél, hisz már akkor is rengeteg bosszúságot okozott. Annak érdekében tehát, hogy ezúttal ne keserítse meg a napjaidat, még csírájában fojtsd el az ügyet. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban és a tapasztalatodban és mihamarabb, egyszer, s mindenkorra tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett Damoklész kardja!

A többi csillagjegyért kattints IDE!