Borítókép: Napi horoszkóp március 14.: az Oroszlánok pozitív életérzésüknek köszönhetik a sikereiket, a Szüzeknek időnként érdemes engedniük az elveikből

Napi horoszkóp március 14.: az Oroszlánok pozitív életérzésüknek köszönhetik a sikereiket, a Szüzeknek időnként érdemes engedniük az elveikből

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút nem juttok közös nevezőre egy borzasztóan makacs személlyel, annak ellenére ugyanis, hogy mindent bevetettél, hogy meggyőzd az igazadról és a saját oldalara állítsd, ő mégsem hajlandó engedni a huszonegyből. Mivel azonban egészen idáig nem sikerült se szépen, se határozottan jobb belátásra bírnod, ezért beláthatod, hogy tulajdonképp egy felesleges idő- és energiapazarlás az, amit csinálsz. Amennyiben az illető ragaszkodik a saját útvonalához, abban az esetben neked semmiképp nem kell győzködnöd a továbbiakban, hagyd, hogy menjen a saját feje után. Ha elbukik, az is az ő baja lesz, ne neked fájjon emiatt a fejed!

BIKA (április 21-május 20)

A hosszú hétvége közepén nem kapsz túl pozitív híreket, a kialakulni látszó helyzet pedig kissé kétségbe ejt. Gyorsan szeretnél megoldást találni annak érdekében, hogy a legkevésbé sérüljenek az érdekeid, így azonban nem-igen fogsz tudni kézzel fogható eredményt elérni. Gondolkodj megoldás centrikusan, ne hagyd, hogy a köd ellepje a józan ítélőképességedet, keresd a megoldást, amennyiben szükséges kérj segítséget. Hidd el, a pohár félig tele van, ha pozitívan állsz a helyzethez!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan ritkaságszámba megy a mai világban, te mégis elmondhatod magadról, hogy olyan barátaid vannak, akikre minden minden körülmények között számíthatsz, legyen szó bármiről. A kapcsolatotok tiszta és őszinte, ez pedig többet ér számodra mindennél. Nem lesz ez másképp a mai napon sem, egy olyan természetű kérdésben fordulhatsz ugyanis hozzájuk segítségért, amelyet nem osztanál meg minden szembejövővel, így a barátaid lesznek azok, akikben hallgatóságra lelhetsz, illetve akik kihúznak a kátyúból. Nélkülük ezúttal sem sikerült volna, épp ezért becsüld meg őket és igyekezz éreztetni, hogy ők is bátran számíthatnak rád, bármiről legyen is szó. Ilyenek az igaz barátok!

RÁK (június 22-július 22)

Váratlan helyzet adódik a mai napon, amellyel nem számoltál, épp ezért ejt a dolog kétségbe, hiszen sokkal zökkenőmentesebben szeretted volna a rád váró feladatot elvégezni. Mielőtt azonban eszeveszett kapkodásba kezdenél, igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet, próbálj racionálisan, hideg fejjel gondolkodni, ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak egyetlen percig is, hisz ha a szívedre hallgatsz, ezúttal valószínűleg rossz irányba indulsz majd. Most semmi más nem annyira fontos, mint az, hogy ezt a helyzetet ésszerűen megoldd és megnyugodhass végre, hisz nem hiába tekint rád mindenki a határozottság és a talpraesettség mintaképeként. Csak magadban, illetve a józan eszedben kell bíznod és nyert ügyed van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút pozitív életérzéssel, tervekkel tele vágsz bele az előtted álló projektbe, ez a fajta szemléletmód pedig megnyerőnek tűnik, sokkal könnyebben győzöl meg ugyanis embereket, sokkal zökkenőmentesebben megy majd minden a maga útján és ez abszolút téged igazol. Persze nem árt közben ügyelned arra, nehogy elveszítsd a józan gondolkodásodat, igyekezz két lábbal állni a földön és a helyükön kezelni azokat a helyzeteket, amelyeket meg kell oldanod. Ezen a hosszú hétvégén ünnepeld az Életet, romantikázz, bonts ki egy üveg különleges bort és koccints a szerelmeddel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mások számára kissé fura álláspontot képviselsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely szokatlansága okán kiváltja a többiek rosszallását, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között görcsösen ragaszkodik a mindenki által járt útvonalhoz. Ez mind nagy bátorságra vall, tudd azonban megítélni, hogy hol a határ, hogy még időben megálljt tudj parancsolj magadnak. Amennyiben ugyanis mindenáron szeretnéd a "csakazértis" elvét vallani, abban az esetben nagyon könnyen bajba is sodródhatsz, épp ezért időnként a magad érdekében is érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másokétól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akarj mindenáron a szabályokon felülemelkedni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan helyzet áll ma elő, ahol gyorsan kell cselekedned, minden tudásodat bevetve, mindezt annak érdekében, hogy ne fulladjanak kudarcba az eddig megtett erőfeszítéseid. Minden tőled telhetőt tegyél meg azért a célért, amelyet eredetileg tűztél ki magad elé, ne add fel az álmaid, hisz egy napon a célszalagot átszakítva te leszel a bizonyosság mások számára, hogy igenis megéri kitartóan küzdeni azért, amit szeretnél elérni. Ne engedd, hogy mások bizonytalansága zökkentsen ki, minden idegszáladdal koncentrálj arra, hogy sikerüljön a gépezetbe került porszemet elfújnod, higgy magadban és minden akadályt le tudsz majd győzni!

A folytatásért kattints ide!