Napi horoszkóp június 6.: a Mérlegeknek érdemes a büszkeségüket félretenniük, a Bakok joggal lehetnek büszkék magukra

Borítókép: Napi horoszkóp június 6.: a Mérlegeknek érdemes a büszkeségüket félretenniük, a Bakok joggal lehetnek büszkék magukra Forrás: Pexels by Katya Wolf
A hét elején se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét fontos üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Egy bizonyos szituációban azt veszed észre, hogy kezd teret nyerni a hamisság, az inkorrektség és igazságtalanság, ám nagyon úgy tűnik, hogy ezzel a véleménnyel teljesen egyedül álldogálsz a tömegben. Mindennek ellenére ha egy kissé önmagad megkímélve gondolkodsz, rá fogsz jönni, hogy nem biztos, hogy jó ötlet az, ha egy emberként harcba szállsz a többséggel. Rengeteg energiát spórolsz meg magadnak, ha egyszerűen hátat fordítasz és tovább állsz. Ezzel az újabb csalódással ismét megtanultál valamit az emberekről, pontosan tudod, hogy kit és hova kell helyezni a saját értékrended szerint, épp ezért teljesen nyugodt vagy afelől, hogy nem benned van ez esetben sem a hiba, mások vannak fordítva bekötve. Ne ragadj bele ilyen helyzetekbe, amelyek csak negatív tapasztalatot adnak!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, nem tudod, merre van a hovatovább egy bizonyos helyzetben, sehogy sem látod a megoldást, ám eddig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni. Be kell azonban látnod, hogy érdemes egy pillanatra a büszkeséged legyőznöd és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal ez ügyben. Ha olyasmikért vállalsz ugyanis felelősséget, amikről fogalmad sincs, ne csodálkozz, ha komoly következményekkel kell számolnod! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, te is halandó ember vagy, aki időnként nagy megkönnyebbüléssel veszi tudomásul, hogy nem kell tökéletesnek lennie.

IKREK (május 21-június 21)

Mindenképp szeretnél beilleszkedni egy társaságba, ennek érdekében kész vagy még kissé alakoskodni is, de a jelmez, amit magadra öltöttél, egyáltalán nem illik rád. Nem kell azonban kibújnod a saját bőrödből annak érdekében, hogy elfogadjanak, rendelkezel ugyanis éppen elég jó tulajdonsággal ahhoz, hogy megbecsüljenek. Ne görcsölj, csupán csak add önmagad, viselkedj természetesen, ne úgy, mindha épp most kellene vizsgáznod mások előtt. Ha elfogadnak olyannak, amilyen vagy, az szuper, ám amennyiben valami egészen mást várnak el tőled, nem is biztos, hogy van egyáltalán keresnivalód ebben a közegben!

RÁK (június 22-július 22)

A hosszú hétvége utolsó napján semmiféle halaszthatatlanul fontos dolgod nincs, ami kötelezően elvégzendő lenne. Ez tehát a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy kicsit a gondolataidba mélyedve rendezd az érzéseidet és tervezd meg a jövőbeni programjaidat. Igyekezz rendszerezni azokat a feladatokat, amelyek már biztosan a naptáradba vannak rögzítve, tudd, mi és hogyan következik egymás után, milyen prioritási sorrendben. Szerencsére lazább napokat élsz, engedd el tehát magad, ne frusztráljon semmi, gyűjts energiát és inspirálódj, hisz a közeljövőben új kihívások várnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a környezetedben kissé elveszettnek látszik, te pedig mindenáron segíteni szeretnél neki, mielőtt nagyot esne. Számodra kissé megdöbbentő módon azonban az illető igen hevesen reagál, amikor utat kívánsz mutatni neki, épp ezért nagy csalódást érzel, hisz te csak segíteni szerették volna. Ne legyen emiatt a továbbiakban lelkiismeret-furdalásod, hisz mindent megtettél, amennyiben nem hallgat rád, az az ő dolga. Ha bajba kerül, biztosan meg fogja oldani, ha pedig nem sikereül neki, úgyis keresni fog. Amennyiben így történik, ne zárkózz el előle, biztosítsd róla, hogy a háttérbe vonulva figyeled, hátha úgy hozza az élet, hogy elő kell lépned és felsegítened. Ilyen ugyanis egy jó barát!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!