Borítókép: Napi horoszkóp július 31.: az Ikreknek kivételes sikerekben lehet részük, a Szüzek számára kezd összeállni a kép Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio

Napi horoszkóp július 31.: az Ikreknek kivételes sikerekben lehet részük, a Szüzek számára kezd összeállni a kép

A hónap utolsó napján sem érdemes megfeledkezned a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Elakadtál egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs a hogyantovábbról, ennek köszönhetően azonban értékes napokat veszítesz a célod eléréséhez vezető folyamatból. Mivel nem szeretnéd, hogy az eddig befektetett energia kárba vesszen, ennek elkerülése érdekében érdemes mindenképp keresned egy bizalmas társat, akinek elmondhatod, hogy honnan indultál, mire készülsz, mi a végső cél és hogy pontosan hol akadtál el. Olyadvalakitől kéj segítséget, aki nem fog visszaélni a kiszolgáltatott helyzeteddel és nem fogja az általa nyújtott segítséget kamatokkal együtt visszakérni! Együtt oldjátok meg a fennakadást annak érdekében, hogy utána zökkenőmentesen folytathasd az utat!

BIKA (április 21-május 20)

Szereted az állandóságot magad körül, nem ugrasz a nagy változásokért a kútba, úgy érzed ugyanis, hogy a folyó anélkül is folyik a saját tempójában a saját irányába, hogy te változtatni próbálnál rajta. Persze, az állandóság kétségtelenül egyfajta biztonságérzetet jelent, ám ha ebbe az állapotba beleragadsz, akkor bizony jó eséllyel fogsz mindig mások után kullogni, hisz lemaradsz minden újdonságról. Ne félj tehát új dolgokat kipróbálni, ne félj a változástól, hisz ezek a dolgok azok, amik építő jelleggel hatnak rád. Ha valami nem tetszik, a te döntésed ahhoz, hogy sutba dobod-e és keresel másféle irányzatokat. Amennyiben azonban semmit nem próbálsz ki, örökké le hátul fogsz kullogni! Légy bátrabb és nyitottabb a gondolkodású!

IKREK (május 21-június 21)

A hétvége első napján kivételes sikerek helyeződnek kilátásba, melyeket egy kis odafigyeléssel még ma be fogsz tudni zsebelni. Épp ezért igyekezz minden zavaró tényezőt kizárni és csakis a saját megérzéseidre hallgatni és a saját tapasztalataidra alapozni. Ne engedd, hogy bárki belekontárkodjon az ügybe, hisz a célszalagot egyedül kívánod átszakítani! Ha ez sikerül, akkor ünnepelj méltoképp a barátaiddal, koccintsatok a sikereidre, nyugodtan kürtöld világgá, hogy milyen magasságokba jutottál fel!

RÁK (június 22-július 22)

Igyekszel ugyan egy számodra fontos dologra koncentrálni, valaki azonban folyamatosan próbál kizökkenteni. Magad sem érted, mi áll a hátérben, azt azonban pontosan tudod, hogy ilyenformán nem fogod tudni a feladataidat sikerrel abszolválni. Épp ezért szofisztikált hangnemben igyekezz az illető tudtára hozni, hogy most nem alkalmas a pillanat, nem tudsz ugyanis másra összpontosítani, amíg nem abszolválod ezt az adott feladatot. Amikor azonban sikerül pontot tettél mindennek a végére, abszolút nyitott vagy mindenféle szórakozási lehetőségre, akkor térhettek vissza a kikapcsolódásra. Hidd, el, ha az illető kellő intelligenciával kezeli a dolgot, meg fogja érteni, hogy számodra most más élvez prioritást!

Ha kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok a többi jegy számára, kattints ide!