Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 8.: az Oroszlánok kivételes sikereket érhetnek el, a Szüzek előtt új lehetőség körvonalazódik Forrás: Pexels by Perfecto Capucine

Napi horoszkóp augusztus 8.: az Oroszlánok kivételes sikereket érhetnek el, a Szüzek előtt új lehetőség körvonalazódik

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 8.

KOS (március 21.-április 20.)

A végsőkig megbízol valakiben, akihez nagy reményt fűzöl, korábban ugyanis ígéretet tett arra, hogy egy fajsúlyos ügyben segít majd, most azonban mégis cserben hagyni látszik. Rendkívül csalódottnak érzed most magad, hisz a legrosszabb rémálmaidban sem gondoltad volna, hogy megteszi veled és ennek egész nyugodtan hangot is adhatsz, hogy mindenképp tisztában legyen vele az illető, mit is gondolsz most róla. Ezúttal borsos árat fizettél érte, hogy megtanuld, bizony nem szabad senkinek sem ilyenformán kiszolgáltatnod magad, igyekezz a jövőben tehát a saját lábadra állni!

BIKA (április 21.-május 20.)

Valaki a közvetlen környezetedben rád zúdítja minden búját-baját, te pedig ezzel óriási felelősséget érzel a válladon. Elég kellemetlen a szituáció, hisz abszolút nem akarsz a mások által rád helyezett terhekkel élni, de megbántani sem akarod az illetőt, valamilyen oknál fogva ugyanis bízott annyira benned, hogy veled ossza meg a bánatát. Épp ezért igyekezz diplomatikusan reagálni, ne hárítsd el teljesen, amikor beszélgetni szeretne, de mindenképp húzd meg a határvonalat annak érdekében, hogy ne legyen álmatlan éjszakáid a saját károdra történő illedelmeskedés miatt.

IKREK (május 21.-június 21.)

Iszonyúan reménykedtél abban, hogy a hét utolsó napján végre pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére, ezáltal kicsit rendeződhet az életedben jelenleg eluralkodni látszó káosz is, ám egyelőre abszolút nem kapsz ezügyben jeleket sehonnan. Így még egy rövid ideig ki kell tartanod, ne frusztráld magad, hisz a jó munkához, a kiemelkedő eredményhez idő kell. Igyekezz beiktatni egy kis pihenést is annak érdekében, hogy a lendületed töretlen legyen, illetve a motiváció se fogyjon el belőled. Ne aggódj, annyira nem rossz a helyzet, mint amilyennek időnként te látod!

RÁK (június 22.-július 22.)

Nehezen fogadod el, ha valami nem a te elképzelésed szerint alakul, gyakran hajlamos vagy másokra ráerőltetni a véleményedet, szíved szerint sokszor rákényszerítenéd őket arra az útvonalra, amelyet a legideálisabbnak gondolsz. Ezzel azonban lépten-nyomon konfliktushelyzetbe kerülsz, hisz minden ember egy önálló gondolatokkal, tervekkel, világképpel, értékrenddel rendelkező személy, te pedig semmilyen formában nem kényszeríthetsz sarokba senkit, csak azért, mert úgy gondolod jónak. Hidd el, számtalan vitás helyzettől kíméled meg magad, ha engedsz másokat is érvényesülni!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Ma minden adott lesz az ünneplésre, ezek a pillanatok ugyanis csak a rólad szólnak és arról az egyedülálló sikerről, amelyet a hét utolsó napja tartogat számodra. Minden percét élvezd ki, hisz nem mindennap érsz el ilyen magasságokba, mely ismét egy hatalmas bizonyosság arról, hogy amennyiben képes vagy hinni magadban, amennyiben odateszed magad és határozott léptekkel mész az utadon, abban az esetben nem jöhet olyan akadály, amelyet ne tudnál megugrani. Koccints a barátaiddal arra, ismét maradandót alkottál!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Új lehetőség körvonalazódik előtted, mely olyannyira izgatja a fantáziádat, hogy szíved szerint csapot-papot otthagyva fejest ugranál a dologba. Amennyiben azonban a jelenleg érzett túlhevülést kicsit lejjebb hűtöd és józan ésszel, a saját határaidat is figyelembe véve igyekszel minden végigzongorázni, a határaidat, a lehetséges kockázatokat figyelembe venni, abban az esetben rájöhetsz, hogy bizony nem minden arany, ami fénylik. Igen, elsőre kecsegtetőnek és el nem szalasztható alkalomnak tűnik a dolog, mégis könnyen lehet, hogy az egész nem az, aminek látszik. Mindenképp ésszel, nyugodtan cselekedj!