Napi horoszkóp augusztus 26.: a Rákok lezárhatnak egy régóta húzódó ügyet, az Oroszlánok magabiztossága megingathatatlan

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 26.: a Rákok lezárhatnak egy régóta húzódó ügyet, az Oroszlánok magabiztossága megingathatatlan Forrás: Unsplash by Ekaterina Krusanova
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ismét üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Végre történik valami körülötted és lehetőséged adódik arra, hogy egy kis előnyre szert tehess a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatosan. Olyan impulzusok érnek ugyanis, amelyek lehetővé teszik azt, hogy ellépj a többiektől. Ne feledd azonban, nem teljesítménytúráról van szó, nem kell tehát mindenáron arra törekedned, hogy elsőnek érj a célba, de adott esetben hibás végeredményt produkálj. Figyelj oda a részletekre, koncentráltan végezd a dolgod, hisz előnyre csak akkor tudsz szert tenni, ha valóban hibátlanul dolgozol. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha a minőségre figyelsz ahelyett, hogy ész nélkül törnéd az utat!

BIKA (április 21-május 20)

Különös ismertetőjeled a megoldás centrikusság, az, hogy önállóan oldasz meg minden feladatot, ebben az esetben azonban valakivel együtt kellene működnöd ahhoz, hogy sikerre vihess egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy két külön úton haladtok, nem nagyon találjatok a közös nevezőt. Ám mivel feladni semmiképpen nem szeretnéd, érdemes kísérletet tenned arra, hogy elfogadtasd az illetővel a saját álláspontodat. Mindemellett azonban neked is engedned kellene, hisz ha rugalmasabb vagy, valószínűleg többre mész. Hidd el, ha csapatban dolgoztok együtt, sokkal előbb eléritek a hegy csúcsát!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki túl nagy szívességet kér tőled, olyasmit, amivel te abszolút nem tudsz azonosulni, sőt egyenesen ellenkezik az elveiddel, ráadásul nem is egyszerű a feladat, de nem tudod, miként lehetne udvariasan kihátrálni a dologból. Eléggé közismert rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatotot kellene érte hoznod. Ne félj nemet mondani, ha úgy érzed, hogy ebből te sem tudnál jól kijönni, de egyáltalán se félj nemet mondani, mert különben mindig mindenki ki fog használni!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében lehetőséged adódik arra, hogy egy hosszú ideje húzódó ügynek végre pontot tegyél a végére. Épp ezért gondold végig, hogyan tudod a legegyszerűbb úton lezárni a dolgot, hogy aztán nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül élhesd tovább az életed. Olyasfajta tehertől szabadulsz meg ezzel, amely nem igazán hagyott nyugodni, mindig ott motoszkált ugyanis a fejedben az, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul majd. Mivel elég nagy nyomásként nehezedett rád, most végre fellélegezhetsz, hisz abszolút felszabadultál.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyannyira magabiztos vagy, hogy azt gondolod, bizonyos helyzetekben te vagy az egyetlen, akinek tapasztalatára és tudására alapozni lehet és érdemes. Időnként azonban neked is szükséged van arra, hogy lehetőséget adj magadnak a feltöltődésre mielőtt végleg kiégnél. Ha szétnézel a közvetlen környezetedben, biztosan találsz valakit, aki rendelkezik legalább annyi tudással, illetve van annyira talpraesett, mint te, és hibátlanul meg tudja oldani a rábízott feladatokat. Amennyiben akad megfelelő személy, nyugodt szívvel add át a felelősséget és bízd rá másra a tennivalókat. Bár még csak csütörtök van, nyugodtan adj magadnak egy kis szabadságot, kapcsolódj ki, hisz a közeljövőben szükséged lesz az energiáidra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A közvetlen környezeted nem igazán hisz abban, hogy megvan a sikerhez szükséges tudásod, akaraterőd és kitartásod, amelyekkel esetleg komolyabb eredményeket érhetsz el, ők ugyanis egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, a "futottak még" kategóriába. Most azonban lehetőséged adódik arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hisz benned is ott van a tehetség, csupán felszínre kell hoznod, s hozzásegít a sikerhez, meg ahhoz, hogy végre te is boldog lehess. Ne késlekedj, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A saját értékrended szerint úgy éled az életedet, hogy amennyiben valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni dolgot és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségedet , még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeidet is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Legszívesebben a Világ összes gondját bevállalnád, mindenki helyett elvégezd a feladatot, csak azért, hogy népszerű legyél mások szemében, ám ehhez abszolút nem vagy most topformában. Alig tudod a saját ügyeidet elrendezni, nem nagyon látod a fényt az alagút végén, pontosan ezért nem kell megadra venned boldog-boldogtalanok nyűgjeit is, nem vagy ugyanis jótékonysági intézmény! Túl sok lenne a saját megoldatlan ügyeid mások baját is átvállalni, ha tehát valaki megtalál, ne szégyelld udvarias hangnemben, ám diplomatikusan és határozottan visszautasítani, hisz ezúttal neked is szükséged van az energiáidra. Ha sikerül pontot tenni minden tennivalóid végére, egyszerűen add át magad a pihenésnek!

NYILAS (november 23-december 21)

Ugyan nem vagy kifejezetten spórolós, nem sajnálsz magadtól semmit, amit szeretnél magadénak tudni, most mégis olyan váratlan és általad értelmetlennek vélt anyagi kiadások bonyolítják az életed, amelyekre nem számítottál és haszontalanságuk miatt idegesítenek. Általában nem vered a fogadhoz a garast olyasmivel kapcsolatban, amire érdemesnek látod költeni, ezúttal azonban rajtad kívülálló okok miatt kell a tartalékaidhoz nyúlni, ráadásul a dolgot nem is tudod befolyásolni, az anyagi része mégis téged terhel. Oké, megtörtént, fizess és lépj tovább, ne rontsd el a napod azzal, hogy ezen idegesíted magad!

BAK (december 22-január 20)

Végre döntésre juthatsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, melynek lezárásával új dolgok utakon indulhatsz el. Akad azonban valaki, aki mindenáron ragaszkodik hozzád, épp ezért minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy ezt megakadályozza. Téged eleinte felháborít, hogy milyen jogon befolyásolja az életedet, ám ha mélyebben belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy talán csak túlságosan ragaszkodik hozzád, s nem feltétlenül akar neked keresztbetenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját sorsodat illetően te vagy az egyetlen vétójoggal rendelkező személy. Sokkal könnyebben fog menni az ügy lezárása, ha ő is megérti, hogyan is áll pontosan a helyzet.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, a környezeted túl sokat vár el tőled, olyan helyzetek elé állítva, amelyekben biztosan nem tudsz majd tisztességgel helyt állni. Ne gondold azonban, hogy a világ fordult ellened és szándékosan szeretnének kiszúrni veled, csupáncsak a fejlődésedben hisznek és abban, hogy teher alatt nő a pálma. Noha nem tervezted ilyen bonyolultra a napodat, mégis igyekezz összeszedni magad és egyfajta teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csupáncsak többet szeretnének kihozni belőled!

HALAK (február 20-március 20)

A korábban kitűzött célod előtt méterekkel remeg meg a lábad, hirtelen elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy jó helyen jársz-e és hogy ez-e igazán a te utad. Ne hagyd magad azonban elbizonytalanodni, csakis a célodra koncentrálj, hisz az, amiért annyit küzdöttél, már nem veheti el tőled senki. Amennyiben ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, abban az esetben hosszú ideig bánhatod majd, hogy pár méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nemcsak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!