Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 24.: az Ikrek kiállnak a saját érdekeikért, a Skorpiók a hatékonyság hívei Forrás: Pexels by Gustavo Fring

Napi horoszkóp augusztus 24.: az Ikrek kiállnak a saját érdekeikért, a Skorpiók a hatékonyság hívei

A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Ma váratlanul lehetőséget kapsz arra, hogy egy egészen új oldaladról mutatkozz, melyet a környezeted nem is feltételezett volna rólad. Így most mindenkit lenyűgözve olyasfajta élménnyel gazdagíthatod a körülötted élőket, hogy mindenki a csodájára jár majd. Használd ki, hogy ámulnak rajtad és igyekezz minden tudásod bevetve olyasmivel előrukkolni, amelyhez foghatót még senki nem látott. Vigyázz azonban, nem kell a csillárról fejjel lefelé lógva tojással zsonglőrködnöd, ennél sokkal kisebb, egyszerűbb és kézzel foghatóbb dolgokkal is lehet maradandót alkotni! Ne kockáztasd a testi épséged csak azért, hogy három napig mindenki rólad beszéljen, inkább olyasfajta dolgot produkálj, ami a biztonsági zónán belül esik, mégis extrémnek mondható.

BIKA (április 21-május 20)

Végre akadt valaki, akinek a társaságában felszabadult lehetsz, nyugodtan lehetsz gond nélkül az, aki vagy, abszolút élvezed a vele töltött időt. Hogy ő egy jó barát-e vagy az igaz szerelem, arról azonban neked kell döntened. Amennyiben úgy gondolod, hogy hosszútávon párkapcsolatban is együtt tudnátok működni, érdemes lehetőséget adnod a dolognak. Vigyázz azonban, ne ronts ajtóstól a házba, hisz korántsem biztos, hogy a fizikai vonzalom az illető részéről is megvan, könnyen lehet, hogy te misztifikálod túl a közöttetek lévő kémiát. Óvatosan térképezd fel, vajon ő hogy érez és csak akkor lépj a gázra, ha szabad jelzést kapsz!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben megállás nélkül akadályokat hárít eléd, csak azért, hogy hátráltasson abban, amit szeretnél elérni. Fogalmad sincs, milyen okok állnak a háttérben, annyi bizonyos, hogy nem engedheted meg, hogy teret kapjanak az illető hátsó szándékai és ezt mihamarabb határozottan hozd is a tudtára. Mondd el neki, hogy nem vagy hajlandó ahhoz asszisztálni, amit csinál és mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy elérhesd a célodat. Koncentrálj 100%-ban arra, amit kitűztél magad elé, ne foglalkozz azokkal, akiket nem a jó szándék vezérel, hisz rengeteg energiát emészthet fel az, ha rájuk összpontosítasz az éppen elérni kívánt célod helyett. Ne aggódj, a Karma majd gondoskodik róluk!

RÁK (június 22-július 22)

Noha embertelen mennyiségű energiát fektettél valamibe, amivel a feletteseid bíztak meg, mégis a legnagyobb megdöbbenésedre visszadobják, amikor prezentálod az eredményt, mondván, ez nem az a szint, amit tőled elvárnak. Az első pillanatban rendkívül bosszús vagy, legszívesebben kimondanád, ami a nyelved hegyén van, érdemes azonban egy mély levegőt venned és mérlegre tenned, hogy szembe mész-e a hierachiai rangsorban feletted állókkal -akiknek legtöbb esetben rangjuknál fogva igazuk van-, illetve van-e abban igazság, amit mondanak. Nézd át még egyszer a munkát, alakítsd át, ahol lehet, vess be minden tudást, ami benned van, ha pedig ez nem lesz elég, abban az eseteben valóban érdemes elgondolkodnod azon, hogy valóban a megfelelő helyen vagy-e, illetve hogy ez az az út, ami a tied.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nyitott és pozitív gondolkodásodnak köszönhetően minden körülmények között mindennek megpróbálod csak a jó oldalát nézni, nem esel kétségbe attól, mert egy kisebb akadályt meg kell ugranod. Pozitív életfelfogásoddal másokra is nagy hatással vagy, ennek köszönhetően pedig igen magasan van a népszerűségi indexed is. Mindezek ellenére óvatosnak kell lenned, hisz akadnak majd olyanok is, akik a segítőkészségedet megpróbálják kihasználni és olyasmike akarnak belevinni, ami egyáltalán nem lesz jó neked. Vigyázz magadra, mert felesleges dolgok miatt bajba sodorhatnak és könnyen sérülhetsz!

A többi csillagjegyet megtalálod a folytatásban. Kattints ide!