Napi horoszkóp augusztus 19.: a Mérlegek önzetlen segítséget kapnak, a Nyilasok számára véget ér a bizonytalanság időszaka

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz ismét izgalmas üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 19.

KOS (március 21-április 20)

A környezeted rád testálja a terhet, hogy olyasfajta helyzetben hozz döntést, amely mindenkire nézve komoly következményekkel járhat, emiatt bizony eléggé megremeg a lábad. Korántsem vagy ugyanis már annyira magabiztos, mint annak előtte és mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad bizonytalannak egy olyan helyzetben, amikor rajtad a Világ szeme, ezért -más választás nem lévén- gyorsan össze is kell szedned a gondolataidat és kimondani, amit az első megérzésed diktál. Higgy magadban és légy magabiztos! Büszke leszel majd magadra!

BIKA (április 21-május 20)

Eléggé kézzel meg nem fogható dolgokról ábrándozol, melyek a jelenlegi élethelyzetedben kissé elérhetetlennek tűnnek, te pedig ahelyett, hogy a realitások talaján maradnál, egyszerűen egyfajta légvárat építesz. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére rengeteg időd van átgondolni, hogy mi az, ami a legkevésbé kockázatos a te szempontodból, nézz körül, inspirálódj, kósolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

IKREK (május 21-június 21)

Embertelen mennyiségben befektetett munka után most végre közel kerültél ahhoz, hogy a tiéd lehessen a győzelem, ám ez annyira megijeszt, hogy hirtelen satuféket nyomsz, közvetlenül a cél előtt. Ne hagyd magad azonban elbizonytalanítani, csak a célodra koncentrálj, hisz ezt a sikert már nem veheti el tőled senki sem. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

RÁK (június 22-július 22)

Elég nagy terhet cipelsz most a válladon és bár igyekszel titkolni mindenki előtt, azoknak a személyeknek mégis feltűnik, akik a legközelebb állnak hozzád. Nyugi, nem kell az egész világ előtt legyőzhetetlennek mutatnod magad, nyugodtan beszélj közeli barátaiddal azokról a dolgokról, amik nemcsak most, hanem úgy általában nyomasztanak. Könnyíts magadon, kérj tanácsot, hisz ha nem beszélsz róla senkinek, akkor előbb vagy utóbb, de teljesen rátelepszik majd az egész hangulatodra is. Önmagad megkímélendő, igyekezz mihamarabb pontot tenni az ügy végére, hogy tovább tudj lépni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szereted a biztonságot, az állandóságot, abszolút nem vagy az a kalandvágyó típus, aki mindenáron keresi az adrenalin löketet, azt is százszor végiggondolod, hogy apró dolgokon változtass. Azt azonban érdemes szem előtt tartanod, hogy időnként az élet produkál olyan szituációkat, amelyek szükségessé teszik a változtatást, azt, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell, vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. A félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben és megfelelően cselekedj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre nyugodt lehetsz afelől, hogy sínen van körülötted minden, nem kell egyfolytában azon görcsölnöd, hogy miképp alakulnak a dolgok, ennek köszönhetően pedig végre átadhatod magad azoknak a programoknak is, amelyeken zsúfolt mindennapjaid okán eddig nem tudtál részt venni. Tegyél pontot a halaszthatatlan feladatok végére és nyugodt szívvel add át magad a hosszú hétvégének, hisz régóta vágytál már egy kis szusszanásra. Szervezz a barátaiddal olyan programokat, amelynek során jut időd a passzív pihenésre is, hisz fontos, hogy ne csak az endorfin-, hanem az energiaraktáraidat is feltöltsd!

A folytatásért KATTINTS IDE!