Napi horoszkóp augusztus 18.: a Mérlegek elégedetlenek az elért eredményeikkel, a Vízöntők ismeretlen terepen igyekeznek boldogulni

Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 18.

KOS (március 21-április 20)

Kiemelkedő tehetséggel bírsz egy bizonyos dologban, a környezeted pedig csak tátott szájjal figyeli, ahogy kisujjból kirázod azt, ami nekik mindig nagyon nyögve-nyelősen megy. Ragadd meg tehát a kezüket és avasd be őket a részletekbe, hisz ha már ilyen talentummal áldott meg a Sors, akkor érdemes ezt felhasználd arra, hogy átadod másoknak is a tudásodat. Hidd el, a népszerűségi indexed az egekben lesz majd, a nap végén pedig te is elégedetten nyugtázod, hogy ma is tettél valamit azért, hogy a Világ előreléphessen eggyel!

BIKA (április 21-május 20)

Fontos célt tűztél ki magad elé, melyet mindenképp szeretnél elérni, ebben a pillanatban azonban nem állnak rendelkezésre a megfelelő eszközök ahhoz, hogy különösebb bonyodalmak nélkül elérd a kitűzött célodat. Szedd össze minden tudásod, tapasztalatod és akaraterőd, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod tudni elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, mely a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Ha sikerül, mérhetetlenül büszke leszel magadra!

IKREK (május 21-június 21)

Túl nagy kanállal faltad az utóbbi időben az életet, mely nyomot hagy a fizikai állapotodon is, nemcsak a kimerültségtől vonszolod ugyanis magad, hanem bizony egészségügyi értelemben sem vagy a topon. Épp ezért gondolkodj el azon, hogy meghosszabbítod az előtted álló hosszúhétvégét és csak a pihenésre fókuszálsz, hisz ha valamikor nagy szükséged volt a regenerálódásra, az bizony most van. Hidd el, amennyiben adsz magadnak néhány napot arra, hogy kicsit elengedd a feladatokat és a velük járó felelősséget, ha kevesebbet vállalsz, ha nem akarsz mindenáron kitűnni a tömegből, ehelyett kicsit befelé fordulsz és olyasféle dolgokra koncentrálsz, amik feltöltenek, akkor néhány nap után jóval nagyobb energiával térhetsz vissza a versenypályára!

RÁK (június 22-július 22)

Szerencsésnek mondhatod magad, hisz rengeteg támogatód akad egy olyan úton, ahol egyfajta nemes célért küzdesz. Hálás vagy érte, ám ennek ellenére pontosan tudod, hogy az előtted álló akadályokkal bizony neked kell megküzdened, ám ezzel együtt a babérokat is te arathatod majd le. Ugyanakkor mivel rengeteg tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz, épp ezért merj bátran előremenni, mert hisz ha eléred a célodat, méltán lehetsz majd büszke magadra! Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fajsúlyos ügyben kell ma döntést hoznod és mivel eléggé szorít az idő, ezért tudod, hogy lassan állást kell foglalnod. Mielőtt azonban véglegesen határoznál, sorakoztass fel magadban minden, az adott ügy mellett és ellen szóló érvet s jól gondold át, minek mi lesz a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj levonni a végső konzekvenciát. Ha biztos vagy a dolgodban, merd vállalni döntést, s teljes mellszélességgel állj ki magadért! Ne hagyd, hogy az első pillanatban elijesszenek a nehézségek! Erős vagy és megalapozott következtetésekre jutsz, épp ezért nem is kell szégyellned magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki belekontárkodik a dolgaidba és arcátlanul át akarja venni az irányítást az életed felett. Nem is érted hirtelen, hogy mi történik körülötted, abban azonban biztos vagy, hogy nem szeretnéd egyetlen perc erejéig sem átadni az irányítás lehetőségét másoknak, ebben az esetben ugyanis többé nem leszel kompetens a saját ügyeidet illetően. Épp ezért nem kell tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként teszed azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Mielőtt tehát még a fejedre nőnének, világosan hozd az értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek saját életükkel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Minden tőled telhetőt megtettél ugyan a legjobb eredményért, mégsem vagy maradéktalanul elégedett, hisz ennél sokkal többet vártál egy bizonyos dologtól. Emiatt a lelkesedésed kissé csorbát szenved, fogalmad sincs, hol rontottad el, hogy vajon lehet-e még változtatni és jobb irányba terelni a dolgot. Ne add fel elsőre, tanulj a helyzetből, találd meg azt a banánhéjat, amelyen elcsúszott az egész. Ez most így sikerült, de vigasztaljon a tudat, hogy ha megtanulod az élet által feladott leckét, akkor tudni fogod, mit kell a jövőben másképp csinálnod! Keress új kihívásokat, olyasmibe vágj bele, aminek teljesítéséhez megvan benned a megfelelő tapasztalat, hogy ezen negatív élmény után egy pozitívabbal gazdagodhass!

A folytatásért kattints ide!