Téged kik látogatnak meg álmodban? Most kiderül mit is jelent, ha bizonyos emberekkel álmodsz

Borítókép: Téged kik látogatnak meg álmodban? Most kiderül mit is jelent, ha bizonyos emberekkel álmodsz Forrás: Getty Images
Kik azok, akik ott vannak veled ebben az álomvilágban? Egyáltalán nem mindegy!

Az álmok útvesztőjében eligazodni még térképpel sem lenne egyszerű. Sokszor egy-egy szimbólum, visszatérő kép ugyanis összetett lelki problémákra vagy titkos vágyakra utal, amelyek magunk előtt is rejtve vannak. De mi a helyzet azokkal a személyekkel, akikkel gyakran álmodsz? Családtagok, barátok, ismeretlenek, hollywoodi celebek; meglepődnél, mi mindenről árulkodik az, hogy kiket látsz alvás közben!

Ha családtagokkal, rokonokkal álmodsz

Úgy vélik, hogy a rokonok azt szimbolizálják, te hogyan vélekedsz a családalapítás témájában és vannak-e megoldatlan problémáitok. Alapesetben az anyukád az anyai ösztöneidet jelképezi, arra utal, hogy gondoskodni szeretnél valakiről, míg az édesapád jelenléte azt szimbolizálja, hogy inkább vigyázni próbálsz másokra, és szereted (vagy szeretnéd!) kezedbe venni az irányítást ezen a téren. De sokszor még ennél is fontosabb, hogy miként jelennek meg ezek a rokonok az álmodban. Gyakran elnyomott negatív érzéseket jelképeznek: például ha anyukáddal vagy apukáddal vitatkozol, esetleg a tesód bajba került, és meg akarod menteni, azok mind valamilyen gyerekkori traumára utalhatnak. Történt valami, amit talán elfelejthettél, de a tudatalattid próbálja feldolgozni? Van valami, amiben sosem értettetek egyet, és a szőnyeg alá söpörtétek? A lelked megoldásra vágyik!

A folytatásért kattints a galériára!

Tipp: vezess álomnaplót, hogy igazán elemezni tudd az álmaidat! Reggel, amikor még friss az élmény, írd le néhány sorban, hogy kivel álmodtál, mit éreztél közben és mit csináltatok, valamint azt is, a valóságban milyen tulajdonságokat társítasz ehhez a személyhez. Így néhány hét távlatából nagyon érdekes következtetésekre juthatsz!

EZ A CIKK A JOY MAGAZIN 2022/03 LAPSZÁMÁBAN JELENT MEG!