Az Éva magazin nagy boldogság kutatása

Borítókép: Az Éva magazin nagy boldogság kutatása Forrás: Getty Images
A 15 éves Éva magazin a boldogság kék madarának nyomába ered.

10 évvel ezelőtt – akkor is éppen a születésnapunk alkalmából – veletek együtt hoztunk létre egy kutatást, ami arra keresett választ, mennyire érzik magukat boldognak az olvasóink. Annak vallottátok magatokat.

Manapság azonban olyan nehéz évek állnak mögöttünk, annyi körülöttünk a bizonytalanság, hogy nem akartuk ott folytatni, ahol 10 éve abbahagytuk. Ezúttal nem arra vagyunk kíváncsiak, mennyire érzitek felhőtlennek az életet, sokkal inkább érdekel minket, mit gondoltok magáról a boldogságról. Vagy akár a hiányáról. Vagy arról, hogy

igaznak tartjátok-e az állítást, hogy a boldogtalanságot nem a körülmények okozzák, hanem az, ahogyan reagálunk rájuk? Hol keresitek a boldogság érzését? Magatokban hordozzátok, vagy újra meg újra külső forrásra van szükségetek, hogy átélhessétek?

Olyan kíváncsiak vagyunk arra, hogyan viszonyultok ti, a magazinunk olvasói a boldogságotokhoz, hogy online felmérést készítünk. Hisztek-e a tartós boldogságban, vagy inkább az egyszerű pillanatokban lelitek meg? Talán azt mondjátok, hogy ezekben az időkben nem jut túl sok a jó pillanatokból. De lehet, hogy akkor sem feledkeztek meg róla, hogy a felhők fölött kék az ég, amikor régóta csak esik.

Csatlakozzatok anonim tesztünkhöz, osszátok meg velünk mindazt, amit a témáról gondoltok, és mi megrajzoljuk a képet, amiből kiderülhet, hogy is állunk a boldogság kérdésével 2022-ben, Európa közepén.

Mindenkinek hálásan köszönjük, aki kitöltötte a boldogság kutatásunkat! Köszönjük a válaszaitokat, hamarosan jövünk az eredményekkel!

Olvasd el ezt is!

Az ÉVA 15 évvel ezelőtt, márciusban jelent meg először. Ilyenkor zsigerből szokás azt mondani, hogy BOLDOG születésnapot. A 15 éves lapszámban ezért sok cikkben sok szó esik arról, hogy miben áll a boldogság, honnan jön, hová megy, van-e titka, vagy ez olyan minőség, amit mindenki a maga képére formál? Egy születésnap kapcsán azon is el kell gondolkozni, hogyan teltek ezek az évek, milyen kalandokkal, eredményekkel, tanulságokkal. A magazinban készítettünk egy összeállítást az elmúlt 15 év fontos témáiból és írásaiból is. Te már beszerezted? ✨ www.evamagazin.hu/megjelent

Posted by Éva Magazin on Thursday, March 17, 2022

Ha digitális formában megvásárolnád az Éva magazint, azt ITT teheted meg: