Bonyolult érzések és az elcsendesedés hava - Mi vár ránk a csillagok szerint áprilisban?

Borítókép: Bonyolult érzések és az elcsendesedés hava - Mi vár ránk a csillagok szerint áprilisban? Forrás: Canva (koi88 Getty Images)
Folyamatosan lenyűgöz minket az, amit az asztrológia segítségével megtudhatunk az életünkről, például, hogy melyik csillagjegy melyikkel illik össze legjobban, vagy, hogy melyik milyen módon kezeli a problémákat egy kapcsolatban. Éppen ezért utánajártunk, hogy áprilisban milyen hatással lesznek az állatövekre a csillagok.

Egy hete átléptünk a csillagászati tavaszi időszakába. Ez egyesek számára bonyolult érzéseket hozott magával. Ám a Nap a Kosban jár április 19-ig, ami előnyösnek bizonyul, ha a személyiségünk, egyéniségünk fejlesztésére összpontosítunk. A hónap végén, amikor a Nap belép a Bikába, képesek leszünk jobban szem előtt tartani az értékeinket, és kiállni azért, amiben hiszünk. Hagyjunk időt magunknak, a belső lecsendesedésre, hogy jobban megértsük és kezelni tudjuk a körülöttünk lévő világot.

Az április 12-én beköszöntő újhold öntudatra ébreszt. Érzelmeink különösen ingatagok lehetnek. Az e havi újhold fokozhatja és kibővítheti képességeinket arra, hogy jól érezzük magunkat. Ne feledjük, hogy bár érdemes megfontolni a kockázatokat és a következményeket, néha van olyan helyzet, amikor spontán kell küzdenünk azért, amiben hiszünk, és ez hozza meg az eredményeket.

Néhány nappal később, április 14-én, a Vénusz - a szerelem és a romantika bolygója - belép a Bikába. Itt a Vénusz igazán otthon érzi magát, így mindannyian számíthatunk arra, hogy lelassulunk, és jól érezzük magunkat.

Az április 27-i Skorpióban teliholdra számíthatunk, amely segít kimondani az elfojtott félelmeket és igazságokat. A Hold képes elmélyíteni megértésünket és érzelmileg kifejezni magunkat. Ennek ellenére a legjobb, ha szem előtt tartjuk a határainkat, és csak akkor vágjunk bele új kapcsolatba amikor készen állunk rá.

Boldog születésnapot kívánunk minden, Bika jegyben szülöttnek!

És most nézzük horoszkópokra lebontva, mit ígérnek a csillagok az áprilisi hónapra.