Boldog születésnapot a kedvenc kissrácunknak! Íme a legcukibb és legviccesebb fotók, amik az elmúlt 5 évben György hercegről készültek

györgy herceg,györgy herceg fotó,györgy herceg születésnapja Forrás: Getty Images
Milyen gyorsan repül az idő! Ki hinné, hogy a kis György herceg máris öt éves, pedig bizony ma ünnepli az ötödik születésnapját! Mi az ijfú herceg legédesebb képeivel készültünk erre a jeles alkalomra!

Mintha csak tegnap lett volna, mikor a Katalin és Vilmos kisétált a londoni, St. Mary kórházból, hogy bemutassák az egész világnak az új trónörököst, György herceget, nem?

gy9rgy herceg,györgy herceg fotó,györgy herceg születésnapja
Forrás: Getty Images
Ez volt az első fotók egyike, ami György hercegről készült.

De az idő gyorsan elrepül, és világ egyik legtündéribb kisfiúja ma betöltötte az ötödik életévét. A jeles születésnap alkalmából már hagyomány, hogy a királyi család néhány friss fotót tesz közzé, így köszönve meg a lelkes rajongóknak a sok-sok jókívánságot és ajándékot, amivel elhalmozták György herceget. Ám amíg jönnek a friss fotók, mi valami mással készültünk!

Az elmúlt öt évben számtalanszor írtunk már György hercegről, nem is titkoljuk, hogy ő a kedvenc kissrácunk, ahogy az is tény, hogy a róla készült legfrissebb képektől mindig teljese elolvadunk. Hiszen György nem csak tündéri csemete, igazi kis zsivány, aki sokszor megvicceli a fotósokat, vagy Barack Obamát, mikor milyen kedve van. György herceg születésnapja alkalmából most az elmúlt 5 év legcukibb és legviccesebb pillanatait szedtük össze

csak így tovább, György herceg!