Kozmetikus vagyok, a vendégem 150 ezret ajánlott egy éjszakáért

kozmetikus,férfi,kliens
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

T

Te mit tennél? Megtörtént eset. Tisztességtelen ajánlat újratöltve.

Bernihez járok évek óta. Nagyon szép lány és remek kozmetikus. Nála mindig feltöltődöm, és olykor nemcsak én mesélek, hanem ő is. Például ezt a történetet.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Anyám, a testem nem eladó!

„Tulajdonképpen a felesége nézett ki engem a Bálint számára. Középkorú, decens nő, bejött, körülnézett, végigmért, majd egy félmosoly kíséretében azt mondta: »Jó lesz!«. Nem tudni, a kozmetikára vagy rám értette-e, valószínűleg mindkettőnkre. Majd bejelentette a férjét arckezelésre.

A megadott időpontban megérkezett Bálint, hatvanmínuszos pasi, ápolt, sármos, udvarias. A kezelés közben mintegy mellékesen pedzegetni kezdte, hogy ugye a kozmetikusok nem keresnek valami sokat.

És hogy ő gondoskodna számomra egy kis pluszról. Van neki egy kis vidéki háza. Ha ott eltöltenék vele egy pár órát. Hetente egyszer. Akkor ő azért alkalmanként 150 ezer forinttal egészítené ki a zsebpénzemet. Nem bánnám meg.

Visszautasítottam az ajánlatát. Van pénzem, boldog párkapcsolatban élek, és egyáltalán: mégis mit képzel? Mit mondanék, ha valaki megkérdezi, mi a foglalkozásom? Nappal kozmetikus, éjjel pillangó? Bálint még próbált győzködni, biztos vagyok benne, hogy ha kicsit kéretem magam, még fel is tudtam volna srófolni az összeget. Én inkább a lehető leggyorsabban rövidre zártam a kezelést, utána pedig kértem a főnöknőmet, hogy Bálintnak többé ne adjanak időpontot hozzám. »Ezt nem tehetem, a fizető vendég az fizető vendég!« – tárta szét a karját főnöknőm, mint egy modern madám.

Azóta kicsit izgulok, remélem, nem jön újra. Mondjuk ő is izgulhat, mert ha kell, megmutatom, hogy nem mindig olyan gyengéd az érintésem. Még nem jött.”


Nézd meg ezt a galériát is:

Nézd meg a galériánkat>8 kép
Szexfüggő sztárok
Tovább olvasok
Kép
Sose akartam szerető lenni, mégis így történt

Miért játszik az ember szeretősdit? Unalomból? Elhanyagoltságból? Kaland- vagy bizonyítási vágyból? Rózsa még nem jött rá. Egyszer csak belecsúszott, mint Pilátus a krédóba.

Kép
Van-e lejárati ideje a fehérneműnek?

Amikor gyors Google-keresést végeztem arról, hogy mennyi használat után érdemes kidobni egy fehérneműt és újat venni helyette, igen vegyes információkhoz jutottam. Volt, ahol fél évet, míg máshol egyet, vagy annál is többet írtak. Hogy mi az igazság?

Kép
Nézz az égre: itt a nyári hullócsillagzápor csúcsidőszaka

A hullócsillagzápor idén sem marad el: a következő három éjjel óránként akár száz hullócsillagot is láthatsz, ha kifekszel a nyári égbolt alá.

Kép
Hollywood extázisban ünnepli Kamala Harris alelnökjelöltségét

„Végre egy felállás, ami úgy néz ki, mint Amerika!” „Igazi örömkönnyek!” Ilyen tweetek záporoznak azután, hogy Joe Biden demokrata elnökjelölt bejelentette: egy fekete-indiai származású nőt, Kamala Harrist választott alelnökjelöltjének.

Kép
Köztünk élő óriások – 10 állat, amiről nem tudtad, hogy mennyire hatalmas

Hogyha azt hitted, hogy mindent tudsz az állatokról, mutatunk 10 képet, amin garantáltan meg fogsz lepődni! Nem is vesszük észre, de igazi óriások élnek közöttünk…

Kép
Rangos nemzetközi toplistára került az Utas és holdvilág

A több mint 80 évvel ezelőtt íródott sikerregény mellett a millenium generáció legizgalmasabb írónőjének tartott Sally Rooney szerelmes története is felkerült.

Kép
6 hazugság, amit biztosan te is mondtál már a gyerekednek

Lehet, hogy nem szép ezt így kimondani, de a legtöbb szülő bizony szokott hazudni a gyerekének. Ezek persze az esetek többégében egészen ártalmatlan hazugságok. Sokszor a gyerekeket próbálják megkímélni velük, máskor a szülő próbálja meg kihúzni magát egy-egy kényesebb kérdésből. De bárhogy is legyen, a szakértők szerint még a legapróbb füllentéseknek is lehetnek hosszú távú hatásai a gyerekek lelki fejlődésére.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem