A Csipkelengye-sztori: "Azért találtuk ki ezt a vállalkozást, hogy én mindig közel legyek a családomhoz, hogy a gyerekeimnek elérhető legyek"

Borítókép: A Csipkelengye-sztori: "Azért találtuk ki ezt a vállalkozást, hogy én mindig közel legyek a családomhoz, hogy a gyerekeimnek elérhető legyek" Forrás: csipkelengye/facebook
A #vegyélhazait, alkotókat összefogó közösségből, újabb tervezővel beszélgettünk. Katona-Szabó Judit mesél a Csipkelengye kezdetéről és a márka közelgő születésnapja alkalmából néhány aptró meglepetést is elárult.

Ha kiejtem azt a szót, "Csipkelengye" - nemcsak Katona-Szabó Judit szemet gyönyörködtető munkái jutnak eszembe, hanem egy egész világ, amit az Ő kiegészítői képviselnek. Egy régebbi világ stílusát, eleganciáját, modern köntösben. Judit amellett, hogy 7 éve építi a vállalkozását, tervez, anyagokat válogat, és minden egyebet tesz, ami egy vállalkozó és alkotó napi 24 órájába belefér, Édesanya is. Azért hagyta hátra a multis életet, hogy másoknak egy kifinomult világot adhasson, tele romantikával, amit anyagokkal, színekkel és mintákkal varázsol elénk, akár a Te otthonodba is.

Túl a komfortzónán #2 - Beszélgetés Csipkelengyés Judittal

Földi Barbara (Tinyecoambassador) Katona-Szabó Judittal, a Csipkelengye márka alapítójával beszélgetett a Vegyél hazaitos anyukák történeteit bemutató interjú sorozatban.

Posted by Éva Magazin on Thursday, March 11, 2021

Galériánkban megnézheted a francia csipkét úgy, ahogy még nem láttad: