Napi horoszkóp szeptember 4.: a Bikák szoros kapcsolatba kerülnek valakivel, a Rákok igaz barátaikra számíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 4.: a Bikák szoros kapcsolatba kerülnek valakivel, a Rákok igaz barátaikra számíthatnak Forrás: Unsplash by Cody Black
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Nagy álmokat dédelgetsz, jól tudod, mik a céljaid, ugyanakkor tisztában vagy a jelenlegi képességeiddel is. Ezt azonban abszolút hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni és olyasmibe is bele vágni, amivel egyedül abszolút nem boldogulsz. Lehetséges, hogy időnként kissé túl magabiztos vagy? Ülj le és gondolkodj el azon, vajon hol tudnál faragni a nagy mellényből, hidd el, egy kevés szerénységgel sokkal messzebbre lehet eljutni!

BIKA (április 21-május 20)

Szoros kapcsolatba kerülsz valakivel, ám a környezeted nem felhőtlenül boldog a tudattól, hogy az illető a közeledben van. Emiatt sikerül kissé elbizonytalanodnod, hiszen nem tudod, hogy a többieknek higgy vagy bízz a saját megérzéseidben. Amennyiben az utóbbi az erősebb, érdemes egy esélyt adni a dolognak, hiszen nem tudhatod, hogy mások pesszimizmusa min alapszik, s ha azt komolyan veszed, vajon miről maradsz le. Van ebben így is-úgy is kockázat, ezért ne ringasd magad hamis illúziókba. Mert ha végül a környezeted állításai bizonyosodnak be, nagyot fogsz hasalni, s nyolc napon mindenképpen túl gyógyuló sérüléseket szerzel! Csak vedd lazán a dologban a szerelmi szálat, várj és meglátod, hogyan alakul a helyzet!

IKREK (május 21-június 21)

Vissza nem térő lehetőség kapujába érsz, amely ugyan nem kis áldozatokat kíván tőled, de annál nagyobbat durran majd a siker. Ez azonban áldozatokat kíván tőled, melyekre nem biztos, hogy fel vagy készülve. Épp ezért mérlegelned kell, hogy lemondasz bizonyos dolgokból ahhoz, hogy el tudd érni az álmaid, avagy felteszel mindent egy lapra. Mérlegeld, hogy mi fontosabb számodra, az, hogy biztonsági játékot játszva menetelj a semmi közepén, vagy tizenkilencre lapot húzz és ezzel kockáztatva ugyan a biztonságot, de mégis elérhesd azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként muszáj fejest ugrani bizonyos dolgokba, még akkor is, ha azok veszélyesnek tűnnek, máshogy ugyanis nem fogsz tudni soha sikereket elérni és tapasztalatokkal gazdagodni!

RÁK (június 22-július 22)

Mindenkinek szüksége van legalább egy emberre a környezetében, akinek a társaságában fesztelenül érezheti magát, akivel mindig érdemes időt tölteni, s aki előtt bármit el- és ki lehet mondani, mert az egyenes beszédnek biztosan nem lesznek kellemetlen következményei. Neked szerencséd van, mert rendelkezel ilyen igaz baráttal, aki legreménytelenebb helyzetekben is melletted állt és segített megtalálni a kiutat. Ha úgy érzed, hogy most is segítségre van szükséged, bátran fordulj hozzá, mert kölcsönösen számíthattok egymásra és ez így van jól!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hihetetlen érzékkel rendelkezel bizonyos helyzetek kezelésével kapcsolatban, nem igazán szereted azonban ezt nagy dobra verni. Attól félsz ugyanis, hogy kihasználják a tehetségedet, így jobb' szereted titokban tartani. A környezeted számára talán úgy is tűnhet, hogy lusta vagy, épp ezért igyekezz megtalálni egy arany középutat, hogy mutass is magadból valamit, de ne is húzzanak rád egy vizes lepedőt és ne te legyél a mártír szerepében bizonyos helyzetekben. A Világ már csak így működik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy önmagadra. Az önvád azonban sehova nem vezet, igyekezz inkább kijavítani a hibát és a legtöbbet kihozni a dologból, amíg nem késő. Ha viszont csak és kizárólag azt analizálod, hogy mit rontottál el, még mélyebbre süllyedsz és egyre kisebb esélyed lesz kimászni a slamasztikából. Légy megoldáscentrikusabb, s ha kell, kezdj mindent akár ismét a nulláról, csak tegyél valamit, mert különben ki fogsz futni az időből!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!