Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 26.: az Ikrek bosszantó helyzetre keresik a megoldást, a Skorpiók ügyei az elképzeléseik szerint alakulnak Forrás: Pexels by Burst

Napi horoszkóp szeptember 26.: az Ikrek bosszantó helyzetre keresik a megoldást, a Skorpiók ügyei az elképzeléseik szerint alakulnak

A hét első napján is izgalmakkal találkozhatsz, érdemes tehát elolvasnod, mit üzennek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Olyan helyzet áll elő a hét első napján, amellyel eddigi életed során nem sokszor találkoztál, pontosan ezért nem is igen tudsz mit kezdeni vele, hisz annyira idegen a szituáció, hogy fogalmad sincs, miképp oldd meg. Amennyiben azonban keresel egy olyan személyt, aki segítségedre lehet és olyan hasznos tanáccsal láthat el, mely hozzásegít a megoldáshoz, abban az esetben rögtön nem érzed majd olyan hepe-hupásnak az utadat. Hasznosítsd a hallottakat, más választásod egyébként sincsen, mint 100%-ban rábízni magad az illetőre!

BIKA (április 21-május 20)

Mások miatt kerülsz konfliktushelyzetbe a hét első napján, ráadásul úgy, hogy kiprovokálják belőled a véleményedet, amelyet normál esetben inkább megtartottál volna magadnak. Ne hagyd azonban, hogy mások egyfajta bábként játszanak veled, emiatt pedig olyasfajta mélységig kelljen menned, amelyben elveszíted az emberi mivoltodat. Meglátod, ha megfelelőképp keresztül tudsz nézni a provokatív embereken, abban az esetben sokkal könnyebb lesz az életed, jóval kevesebb konfliktussal. Te élj a saját értékrended szerint és ne akarj másokat meggyőzni az igazadról. Vedd körbe magad olyan emberekkel, akik szeretnek és tisztelnek annyira, hogy nem taposnak laposra!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül bosszantónak találsz egy bizonyos helyzetet, ám egyelőre még nem vagy abban a pozícióban, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon a dolog és többé ne legyen lehetősége zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyre állhat végre a lelki békéd! Ne bosszankodj az ilyen és ehhez hasonló helyzetek miatt, hisz csak azzal tudsz élettapasztalatot gyűjteni, ha nem mindig minden rózsaszín körülötted!

RÁK (június 22-július 22)

Régóta próbálsz valamiből eredményt kicsikarni, amely minden próbálkozásod ellenére sem nagyon hajlandó működni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba kerül. Amennyiben tehát ennyire nem működőképes a dolog, ahban az esetben próbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, akkor ugyanis nagy eséllyel az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Légy nyitott!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sikerülhet elindulnod azon az úton, amely a győzelem felé vezet majd el, innentől semmi nem állíthat meg, magabiztosan menetelhetsz a kitűzött célod felé. Most nem szabad megtorpannod vagy elbizonytalanodnod, hiszen nagyon közel van a hegycsúcs, amely felé mászol. Ott fogod majd igazán lenyűgözőnek látni a Világot, hisz sikerül bebizonyítanod, hogy akarattal, önbizalommal és kitartással a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válhatnak! Így lehet a legjobban elindítani egy hetet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A szokásosnál nehezebb teher van most a válladon, amelytől nem igazán tudsz megszabadulni, bárhogy is szeretnél, ez pedig eléggé fesztültté tesz. Ezen kívül a hangulatodat befolyásolja az is, hogy mások egyfolytában kéretlen tanácsokkal bombáznak, esélyt sem adva arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azt fújják, hogy mit kellene tenned, folyamatosan azzal ijesztgetve, hogy minél tovább húzod az időt, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem a te cipődben járnak, te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el és megszabadulj végre a mostani tehertől. Szedd össze minden tudásodat, tapasztalatodat és menni fog minden, mint a karikacsapás!

A folytatásért kattints ide!