Napi horoszkóp szeptember 1.: az Ikreknek több türelemre van szükségük, a Szüzek segítőkészségüket bizonyíthatják

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 1.: az Ikreknek több türelemre van szükségük, a Szüzek segítőkészségüket bizonyíthatják Forrás: Pixabay by GuillaumePreat
A csillagok a hónap első napjára is tartogatnak izgalmakat számodra, épp ezért érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 1.

KOS (március 21-április 20)

Egy számodra kiemelten fontos ügyben derülnek ki olyan részletek, amelyek pozitív irányban befolyásolhatják az egész helyzet kimenetelét. Egyelőre ne verd azonban mégse nagy dobra, csakis azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, mert ha esetleg mégsem úgy alakul a szituáció, ahogy most kinéz, akkor elég kellemetlenül érinthet, ha számon kérik rajtad. Csak menj tovább az úton, mert a sűrű bozótosból kikerülve elég szép eredménnyel büszkélkedhetsz majd!

BIKA (április 21-május 20)

Igen fajsúlyos helyzetben következik be váratlan fordulat a hét utolsó munkanapján, mely az első pillanatban eléggé megrémít, tulajdonképpen fogalmad sincs, hol kellene változtatnod ahhoz, hogy megállíthasd a folyamatot és a megfelelő mederbe visszatereld. Ne hagyd azonban, hogy a félelem lehessen úrrá rajtad, igyekezz összeszedni magad és a megfelelő koncentrációval megoldani a helyzetet. Mivel elég vaskos tapasztalatod van már ezekben a dolgokban, így nem fog gondot okozni az, hogy megments a helyzetet, ehhez azonban higgadtnak kellene maradnod. Menni fog, csak hinned kell magadban!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó munkanapján fogytán van a türelmed a folyamatban lévő feladatokkal kapcsolatban, úgy érzed ugyanis, hogy abszolút nem halad előre semmi, amibe belekezdtél. Türelmetlenséged okán az is megfordul a fejedben, hogy feladod az egészet, nem vesztegeted tovább az időd, egyszerűen átadod magad a hétvégének. Amennyiben azonban most feladod, akkor valószínűleg egész életedben bánni fogod, hogy nem volt benned annyi kitartás, amely ahhoz kellett volna, hogy megadd magadnak a győzelem esélyét. Lehet, hogy most nem haladnak turbósebességgel a dolgok, de hidd el, jó időben, jó helyen fog nagy lendületet venni az ügy, addig pedig igyekezz tartani magadban a lelket!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján a környezeted egy olyan ügyben kéri ki az állásfoglalásodat, ami nem épp a legkönnyebben emészthető falat. Épp ezért nem érdemes első felindulásból véleményt nyilvánítanod, inkább racionálisan végiggondolva az egész helyzetet, a következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végszót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó legyen és ne vegyenek rossz irányt a dolgok. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkelkednek majd benned, ezért amennyiben fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad, ne sajnáld az időt arra, hogy a logikád levezetve elmagyarázd az álláspontod. Megéri néha belemenni a részletekbe is, mert sok esetben abban rejlik maga, a megoldás is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Annyira zsúfolt, munkával és nagy felelősséggel teli hét végéhez értél, hogy szinte azt érzed, egyszerűen ma már nem tudsz hatékonyan működni, mihamarabb szeretnéd letudni a feladataidat és átadni magadat a semmittevésnek. Most még azonban egy utolsó, nagyobb lélegzetvétellel és kitartással pontot kell tenned a folyamatban lévő ügyek végére, hisz ha nem zársz le mindent úgy, ahogy azt magadtól is elvárod, nem fogsz tudni nyugodt lelkiismerettel pihenni a hétvégén. Hidd el, hogy sokkal felszabadultabb leszel te is, amennyiben nem maradnak lezáratlan dolgok, amelyek később bajba sodorhatnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy hozzád közel álló személy, aki mostanában nem igazán kereste a társaságodat, mégis felkeres a hét utolsó munkanapján, hisz jól láthatóan segítségre szorul. Mielőtt azonban mindent eldobsz a kezedből azért, hogy a segítségére siess, előtte igyekezz feltérképezni, hogy pontosan mi is lenne a szereped a helyzetben, hiszen az mégsem lehet a cél, hogy helyette oldd meg a galibát. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy csupán egyfajta pajzsként kíván maga előtt tolni, abban az esetben a saját érdekedben inkább lépj hátra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Van valaki a környezetedben, aki túlzott nyüzsgésével rendkívülien frusztrál, hiszen egyfolytában az eredmény után lohol, egy pillanatra meg nem állva. Amennyiben túl sok számodra, abban az esetben igyekezz megállítani, segíts neki, amiben tudsz, egyúttal pedig próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy felhúzza magát és addig pörög, amíg a benne lévő elem bírja. Most már nem kell tovább idegesítened magad miatta, oda tudsz figyelni azokra a dolgokra, amelyekre eddig nem tudtál emiatt koncentrálni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki csalódást okoz neked a hét utolsó munkanapján, visszaél ugyanis azzal a bizalommal, amelyet megszavaztál neki. Csalódottságodat semmiképp nem kell véka alá rejtened, teljesen őszintén mondd el neki, hogy mit érzel most, egyúttal arról is világosítsd fel, hogy a jövőben egy jó darabig nem kívánsz együttműködni vele. Kiszámítani ugyan soha nem tudod, mit hoz az Élet, de ezekből a szituációkból tanulva egyre bölcsebb és tapasztaltabb leszel, ez adjon erőt a viharosabb időkben!

NYILAS (november 23-december 21)

Annak ellenére, hogy mások a hétvégi pihenésüket tervezik, te mégis elég nagy volumenű projekt előkészületeivel foglalatoskodsz a hét utolsó munkanapján. Pontosan tudod ugyanis, hogy ennek a bizonyos feladatnak a teljesítése megannyi előrelépési lehetőséget tartogat számodra, épp ezért érdemes most azt az áldozatot meghoznod, hogy láblógatás helyett inkább a munkára koncentrálsz. Bátran fuss neki a nagyobb akadályoknak is, hiszen ezek által válsz még erősebbé!

BAK (december 22-január 20)

Viszonylag alapos felkészülés után a hét utolsó munkanapján végre lehetőséget kapsz arra, hogy nyilvánosan is megmutasd, mi az, amin egészen idáig dolgoztál. Nagy büszkeséggel tölt el a tudat, hogy az általad felmutatott eredmény nagy elismerést vált ki a környezetedből. Igyekezz a dicséreteket begyűjteni, mindemellett próbálj szerény maradni, hisz a siker okozta megrészegedés elveheti a józan ítélőképességedet. Ha minden vállveregetést bezsebeltél, akkor nyugodtan add át magad a hétvégének, ne vállalj nagyobb kihívásokat, csakis olyasmivel foglalkozz, ami örömmel tölt el és nem teherként éled meg!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki elhamarkodottan ítélkezik feletted a hét utolsó munkanapján, melyet érthető módon abszolút nem veszel jó néven. Az illetőnek azonban fogalma sincs a te tűréshatáraidról, megállás nélkül a fejedre olvassa tehát, hogy hol és mit hibáztál, amelyet szerinte neked szó nélkül kellene tűrnöd. Mivel előbb-utóbb neked is eléri a toleranciaküszöbödet, épp ezért ne hagyd, hogy bárki elnyomjon, állj ki magadért, hiszen nem kell neked senkinek semmit bebizonyítanod, csakis önmagadnak tartozol ugyanis elszámolnivalóval!

HALAK (február 20-március 20)

Az az érzésed, hogy valahogy a semmibe tartasz, egyszerűen nem jönnek be a számításaid, minden dugába dőlni látszik. Ennek okán érthető módon a lelkesedésed is csökken, nem igazán tudod már, hogy érdemes-e tovább menned vagy inkább feladod az egészet és új, eddig kiaknázatlan lehetőségeket keresel. Mielőtt azonban végleg feladod, igyekezz valamiképp túllendülni a holtponton, vegyél egy utolsó nagy levegőt és menj tovább, mert még az is lehet, hogy akkora lendületet kapsz, hogy a siker kapujáig repülsz!