JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp október 22.: a Bakok befektetett energiái megtérülnek, a Halak izgalmakra vágynak

Borítókép: Napi horoszkóp október 22.: a Bakok befektetett energiái megtérülnek, a Halak izgalmakra vágynak Forrás: Unsplash by Nikolaj Habib
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 22.

KOS (március 21-április 20)

Annyi ideig toporogtál egy helyben, hogy a hét utolsó napján bizony elúszik egy komoly lehetőség arra, hogy elérd a korábban kitűzött célodat. Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel ez most kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd azonban, hogy a jelenleg érzett lelombozottságod megakadályozzon bármiben is, szedd össze minden bátorságodat és fuss neki újra. Tanulj meg kevesebbet hezitálni, hidd el, időnként jobban teszed ha mész előre céltudatosan és nem attól tartasz folyamatosan, hogy melyik kanyarban fogsz kicsúszni!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napján valaki olyan szívességkéréssel talál meg, amelyről az első pillanatban tudod, hogy nem fogod tudni teljesíteni, mi több, nem is fér bele az értékrendedbe sem. Mivel az első pillanatban már tudod, hogy a válaszod nemleges lesz, épp ezért felesleges is mis-másolnod, inkább arra koncentrálj, hogy úgy utasítsd el, amive nem gázolsz a lelkébe. Fogalmazz érthetően és logikusan, ugyanakkor ne biztosítsd róla, hogy olyasféle természetű dolgokban szívesen segítesz, amelyek nem állnak az értékrendeden kívül. Amennyiben rosszul esik az illetőnek, abban az esetben adj neki néhány napot és túllesz rajta!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül felelősségteljes feladatot kapsz a hét utolsó napján, mely jelentősen megrövidíti a pihenésre szánt idődet. A határidőt ráadásul olyan rövid, amelyről az első pillanatban tudod, hogy képtelenség tartani, ám választási lehetőséged nem-igen van, így a sorsodba beletörődve fejest kell ugranod a dologba. Ne hagyd azonban, hogy a kétségbeesés uralkodjon el rajtad, a legjobb tudásodnak megfelelően igyekezz mindent megtenni a siker érdekében és akkor a végén nem kell lesütött szemmel szégyenkezned. Legyél magabiztos és úgy tedd a dolgodat, hogy bármiként alakul is a helyzet, ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Ne aggódj, még mindig van egy napod a pihenésre!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján fény derül valamire, ami meglehetősen kellemetlenül érint és alapjaiban rengeti meg a biztosnak tűnő helyzetedet, ezzel együtt pedig az önbizalmadat is. Bár most ettől elég kényemetlenül érzed magad, azért azt mégis beláthatod, hogy jobban jártál azzal, hogy most bukott ki a dolog, hiszen ma még van lehetőséged változtatni és egy másik úton elindulni. Ne arra figyelj, hogy ez mennyire kellemetlen a számodra, sokkal inkább arra koncentrálj, hogy mit tanulhatsz belőle, s akkor a jövőben nem kerülhetsz hasonló helyzetbe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyannyira maximalista vagy, hogy nem tudod elviselni, ha hiba csúszik a számításaidba, mely aztán általában elrendeli az eredményt is. Ne vádold magad, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, próbáld elfogadni, hogy vannak dolgok, amelyeket nem mindig tudsz befolyásolni, nem is kell különösebben ezen rágódnod. Nem te vagy a Világ ura, csupán hasznos részecskéje a társadalomnak, épp ezért neked is megengedett időnként a tévedés lehetősége, amely teljesen természetes jelenség. Ha javítható a hiba, korrigáld, ha nem, ne ragadj meg benne, lépj tovább és keress olyan alternatívát, amellyel még menthető a helyzet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami, amiért teljes mellbedobással dolgozol, nagyobb áldozatokkal jár, mint amire számítottál, és ez az első pillanatban igencsak kétségbe ejt. Azt gondolod, ha mindent egy lapra teszel fel, benne van a pakliban, hogy elveszítheted mindazt, amit eddig sikerült megszerezned. Be kell látnod azonban, időnként szükség van arra, hogy kockáztass, hisz nem játszhatsz mindig biztonsági játékot. Néha tizenkilencre is lapot kell húzni, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy meggondolatlanul rohannál fejjel a falnak, mert az élethez kell némi bátorság is. Légy optimistább és higgy abban, hogy a sok küzdés után számodra is eljön majd a siker!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki mindenáron manipulálni szeretne egy bizonyos helyzetet, te azonban átlátsz a szitán és szeretnéd mindenáron megakadályozni. Mielőtt azonban hazárdőr játékba kezdesz, próbáld körbejárni, hogy valóban jók-e a meglátásaid vagy csak te vagy az, aki összeesküvés elméleteket gyárt. Ne kergesd magad kellemetlen helyzetekbe, inkább igyekezz távolmaradni a kalamajkától, hagyd, hogy az illető vigye végig a dolgot és magától lépjen bele a gödörbe!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján roppant jól eső gesztust kapsz, egy vitás kérdésben ugyanis valaki teljes mellszélességgel kiáll melletted. Nem is érted, mi az oka a nagylelkűségnek, kicsit gyanakszol is, hogy vajon mi lehet emögött. Mielőtt azonban rákérdeznél és esetleg magadra haragítanád, előtte győződj meg arról, hogy valóban van-e hátsó szándéka. Ha már teljesen biztos vagy a dolgodban, próbáld óvatosan jelezni, hogy tudod, mi zajlik a hátad mögött. Korántsem biztos, hogy igazad van, de jobb tisztázni, ami zavar!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, a hét utolsó napja a legalkalmasabb arra, hogy kipihend magad, semmi eget rengető nem történik ugyanis, ami hirtelen beavatkozást igényelne. Szervezz tehát olyan pihentető programot, amely pihentet, kikapcsol és nem kerül olyan sok energiádba. Olvass, nézd meg azokat a filmeket, amelyeket régebb óta tervezel már, eddig azonban nem jutott rá időd. Kellenek ilyen napok is az ember életében, amelyeken egyszerűen semmi nem történik, hiszen ez is képes kikapcsolni az embert.

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján végre beérni látszik a sok munka, amit befektettél, olyan eredményt sikerül elérned, ami csak keveseknek sikerül. Abszolút büszkeséggel tölt el a tudat, hogy megérte annyi energiát rááldozni, hisz a befektetett munka ezúttal bőséggel megtérül. A környezeted is elismeréssel tekint rád az elért siker okán, te pedig abszolút büszkén vállalod fel azt, hogy bizony saját erődből értél el valamit, amiben az elején egyáltalán nem hittél. Kiváló bizonyíték számodra az, hogy a hit és az akarat együtt milyen magasságokig képes eljuttatni, csak így tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki igazságtalanul szeretne felelősségre vonni egy olyan helyzetben, amelyhez abszolút nincs semmi közöd. Épp ezért, mielőtt még rád húzná a vizes lepedőt, határozottan állj ki magadért, s ne hagyd, hogy olyasmit varrjanak a nyakadba, amiért másnak kellene elvinnie a balhét. Hidd el, ha kellőképpen magabiztos és határozott vagy, nem fog senki kételkedni benned, az illető pedig kénytelen lesz beletörődni: ezúttal csakis ő hibázott. Ki mondta, hogy hagynod kell magad és mindig bele kell törődnöd mindenbe?

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, kezd az életed egyfajta monotonitásba fulladni, egyszerűen ráuntál ugyanis arra, hogy minden nap ugyanolyan, gyakorlatilag semmi izgalmas nem történik. Épp ezért lassan érik benned az elhatározás, hogy valami nagy változás kellene ahhoz, hogy új lendületet kapj, amelynek segítségével végre el mersz indulni egy teljesen másfajta, színesebb, általad minőségibbnek tartott élet felé. Amennyiben lehetőséget kapsz erre és valóban változtatni szeretnél, ragadd meg az alkalmat, de ügyelj arra, hogy gondolkodás nélkül nem mondj igent semmire!