Napi horoszkóp november 5.: az Ikrek számukra ismeretlen helyzettel szembesülnek, az Oroszlánok racionalitásukról híresek

Borítókép: Napi horoszkóp november 5.: az Ikrek számukra ismeretlen helyzettel szembesülnek, az Oroszlánok racionalitásukról híresek Forrás: Unsplash by Nikolaj Habib
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

A nagy hajtás után, a hét utolsó napján végre lehetőséged nyílik arra, hogy mindentől elvonatkoztatva kikapcsololódj és olyan dolgokkal foglalkozz, amik építőleg hatnak rád és ismét feltöltenek elegendő energiával és kitartással, hogy legyen benned szufla a következő héten. Élj tehát a kínálkozó lehetőséggel, hiszen nem tudhatod, hogy mikor találod magad szemben egy olyan kihívással, amelynek teljesítéséhez minden porcikádra, energiádra és idegszáladra szükséged lesz. Minden más várhat most, helyezd önmagadat a középpontba!

BIKA (április 21-május 20)

Számodra fontos ügy megoldása lesz az, ami meghatározza a hét utolsó napjának nagy részét, melynek során nemcsak az eredeti célért küzdesz, emellett mindenképp szeretnéd meggyőzni a hitetleneket arról, hogy érdemes időt és energiát áldozni arra, amiért az utóbbi időben annyi kört futsz. Igyekezeted nem lesz hiábavaló, a sok áldozat, amit eddig hoztál, igen busásan meg fog térülni, amin a környezetedben élők csak ámulnak majd. Mostantól etekintetben is példamutató lehetsz mások előtt!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan helyzet áll elő a hét utolsó napján, amivel eddigi életed során nem találkoztál, pontosan ezért nem is tudsz mit kezdeni vele, hisz annyira idegen a szituáció, hogy fogalmad sincs, miképp oldd meg. Amennyiben azonban összeszeded magad és valakitől segítséget, illetve tanácsot kérsz, abban az esetben bizonyára olyan támpontot fogsz találni, amelynek segítségével el tudsz majd jutni a megoldásig és mégcsak nem is kell majd hegyeket arrébb hordanod. Járj nyitott szemmel és tedd a helyükre a dolgokat!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján minden idegszáladdal arra koncentrálsz, hogy megoldj egy bizonyos feladatot, amelyben a körülötted élők közül gyakorlatilag senki nem hisz. Mivel a környezeted egyre kevesebb esélyt lát arra, hogy egyedül is véghez tudod vinni, épp ezért lassanként egyre kevesebb támogatót találsz majd magad körül. Neked azonban nincs szükséged arra, hogy a pálya széléről buzdítsanak, meg tudod csinálni, el tudsz jutni a végére akkor is, ha nem áll a hátad mögött egy egész hadsereg. Csupán csak hinned kell magadban és meglátod, mindent el tudsz érni. Hittel és akaraterővel gyerekjáték az egész!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Híresen nagy racionalitásod a hét utolsó napján sem fog cserben hagyni, olyan tanáccsal tudsz ugyanis szolgálni, amely méltán helyez leghitelesebb személyek közé. Büszke lehetsz magadra, mindemellett légy azonban óvatos, hiszen nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, kívülállóként pedig könnyű okosakat mondani, ugyanakkor a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy annak következménye nem fogja az érintett személyt rosszul érinteni, minden más esetben próbálj diplomatikusan kihátrálni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan pihenést terveztél a hét utolsó napjára, mégis komoly kihívással kell szembenézned, amelyről az első pillanatban fogalmad sincs, hogyan fogod teljesíteni. Szerencsére nem egyedül kell megoldanod a szituációt, a közvetlen környezetedben élők mindenben a segítségedre lesznek. Ha többen vagytok, sokkal egyszerűbbnek tűnik minden, sokkal könnyebben megy a nehezebb akadályok legyőzése is. Igyekezzetek tehát összefogva, egy ütős taktikát kidolgozva kioldani a gordiuszi csomót!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mások miatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe a hét utolsó napján, mely szituáció magyarázatra szorul. Ne engedj teret annak, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, igyekezz inkább mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd a dologhoz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egészet. Nem érdemes azonban senkit megkeresned ebben az ügyben, mert amit mondanál, később még fel is használhatják ellened. Meglátod, ha megfelelő érveket tudsz felhozni magad mellett, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból. Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján a környezeted presszionál arra, hogy egy bizonyos kérdésben nehéz döntést hozz, te azonban mégsem érzed magad késznek arra, hogy ilyen fajsúlyú dolgokban állást foglalj. Se szeri, se száma ugyanis a negatív tapasztalataidnak, érthető módon tehát nem szeretnéd ismét megégetni magad. Csak azért, mert mások unják a tétlenségnek tűnő hezitálást, neked még nem kell meggondolatlan döntést hoznod. Várd ki az alkalmas pillanatot, amikor nyugodt szívvel mondhatsz fehéret vagy feketét!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje rovod a köröket egy bizonyos ügyben, próbálsz belőle valamiféle eredményt kihozno, az általad választott taktikák közül azonban nagyon nem hajlandó egyik sem működni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba kerül valamennyit kipróbálni. Amennyiben ennyire nem működőképes a dolog, abban az esetben próbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket!

BAK (december 22-január 20)

Egy ideje céltalanul bolyongsz, keresed az értékrendedhez legközelebb álló projekteket, élethelyzeteket, ám valahogy úgy tűnik, elveszni látszol. A hét utolsó napján tehát elérkezik a pillanat, amikor érdemes visszavonulnod és végiggondolnod, hogy mit is szeretnél valójában. Találd meg azt a célt, amelyért érdemes útra kelned és áldozatokat hoznod. Amennyiben sikerül megtalálnod, abban az esetben ne késlekedj, indulj el, hisz a lehetőség ma még adott, holnap azonban már lehet, hogy késő lesz és elúszik. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján végre a célegyenesbe érsz egy bizonyos ügyben, úgy érzed, innentől semmi nem állíthat meg, legyőzhetetlenül menetelsz a siker felé. Ez az a pillanat, amikor nem szabad megtorpannod vagy elbizonytalanodnod, mert nagyon közel van a hegycsúcs, amely felé mászol. Ott fogod majd igazán lenyűgözőnek látni a világot, hisz sikerül bebizonyítanod, hogy akarattal, önbizalommal és kitartással a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válhatnak. Így kell ezt csinálni!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan bosszantó egy bizonyos helyzet a hét utolsó napján, ám a körülmények jelenleg mégsem annyira ideálisak, hogy megtedd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon és többé ne legyen lehetősége zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyre állhat végre a lelki békéd. Minden esetben érdemes kivárni a megfelelő pillanatot, hiszen ha ajtóstól rontasz a házba, abból bizony semmi jó nem sül majd ki!