Napi horoszkóp november 4.: az Ikreknek érdemes a józan ítélőképességüket használni, a Szüzeknek pihenésre van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp november 4.: az Ikreknek érdemes a józan ítélőképességüket használni, a Szüzeknek pihenésre van szükségük Forrás: Unsplash by Alazar Kassahun
Hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Kissé pesszimista vagy egy bizonyos üggyel kapcsolatban, nem-igen látod a sikert a dologban, emiatt a lelkesedésed is igen gyengének mondható. Általában nem szoktál eleve fenntartásokkal nekiállni egy-egy projektnek, most azonban számodra is megmagyarázhatatlan okoknál fogva mégis több benned a hezitálás. Amennyiben tehát nem sikerül meglátnod a fantáziát a dologban, abban az esetben ne is rugaszkodj el, hisz felesleges energialeadás az, ha lelkesedés nélkül, gyakorlatilag csak vonszolod magad a helyzetben. Ne aggódj, jön majd egy olyan projekt, amelyben abszolút látod a fantáziát és akkor bizony nem is lesz számodra kérdéses a siker!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé kesze-kuszán működnek a dolgok körülötted, sokszor nehéz a fonalat tartanod, emiatt gyakran eszmélsz arra, hogy csupán a semmibe rohansz. Mielőtt tehát ismét hasra esnél, igyekezz a hétvége első napját arra szánni, hogy összeszeded a gondolataidat és kicsit rendet teszel az életed ezen szegmenségben. Amennyiben nem parancsolsz ugyanis megálljt a nagy káosznak, abban az esetben jó eséllyel elbukhatsz minden eddig befektetett energiát és kudarcot vallva, szomorúan ballaghatsz el. Ugye ezt te sem akarod? Eljött tehát az idő, amikor össze kell szedned magad ahhoz, hogy ne kerülj ki vesztesen a helyzetből!

IKREK (május 21-június 21)

Egy számodra fontos személlyel kerülsz konfliktus helyzetbe a hétvége folyamán, nézeteltérésetek oka pedig nem más, mint egy harmadik fél, aki a kialakult helyzetet generálta. Mielőtt tehát nagyon heves vitába bocsátkoznátok, gondolkodj el rajta, hogy ez a bizonyos harmadik fél érdemes-e arra, hogy miatta összevessz egy számodra kiemelten fontos emberrel, aki más helyzetben az első helyeken szerepel az életedben. Könnyen lehet hogy az illető csak manipulálni próbál mindkettőtöket, épp ezért úgy játsszátok le ezt a játszmát a vitapartnereddel, hogy közben nem veszítitek el a józan eszeteket és a barátságotok is megmarad!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki olyannyira segítőkész veled, hogy már-már gyanút ébreszt az, ahogy folyton körülötted legyeskedik, mindenáron segítő jobbot nyújtva. Épp ezért mivel könnyen elképzelhető, hogy az illető később kamatostul kéri vissza azt, amit most ad neked, érdemes mérlegelned, hogy szeretnél-e valakinek az adósa maradni. Járj nyitott szemmel, gondolkodj józan ésszel és tudd meglátni, ha valakinek esetleg hátsó szándéka van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ezen a hétvégén keserű tapsztalás lesz az, ami ráébreszt arra, hogy mások csupán egyfajta mentőövként tartanak számon az életükben, azaz kizárólag akkor vesznek elő, ha szorult helyzetükben kapálóznak. Roppant szomorúan veszed tudomásul, hogy tulajdonképp nem is az emberi értékeid is érdekel egyes személyeket,hogy te, magad nem is annyira vagy fontos számukra. Mivel azonban senki nem szereti, ha kihasználják, épp ezért érdemes meghúznod a jövőben egy határvonalat annak érdekében, hogy a felszabadultság érzésével, mindenféle nyomásoktól mentesen élhesd az életed. Mindenki a saját sorsának a kovácsa, te a sajátodat egyengesd tehát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, az elmúlt időszak hajtása után kissé el vagy fáradva lelkileg és fizikailag is, nem igazán tudod tartani a tempót, nemcsak a kötelezettségeket, de a közösségi programokat illetően sem. Épp ezért ezen a hétvégén eljött az idő, amikor meg kell húznod egy bizonyos határvonalat és mielőtt negatív következményekkel járna az az eszeveszett rohanás, amit csinálsz, ideje átadnod magad a pihenésnek. Hidd el, bármit is teszel vagy tettél már le az asztalra, ha belebetegszel, akkor teljesen mindegy bármiféle, eddig elért eredmény! Adj esélyt magadnak a regenerálódásra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rengeteg energiád fekszik abban, hogy a hétvége első napján le larathasd a babérokat egy bizonyos ügyben. Úgy érzed, abszolút megdolgoztál a sikerért, épp ezért joggal lehetsz most büszke magadra. Egész nyugodtan zsebeld tehát be az elismeréseket, de arra ügyelj, hogy ne süppedj bele a nagy ünneplésbe, hisz az könnyen elveheti a józan ítélőképességedet. Milliónyi teljesítésre váró küldetéssel nézhetsz szembe, amelyek a meglévőnél sokkal nagyobb sikereket hozhatnak. Ne ülj tehát sokáig a babérjaidon, hisz várnak a meghódításra váró hegyek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmiről szerzel tudomást a hétvége első napján, amiben könyékig érintett vagy te is, így ma érdemes minden más, halasztható programot félretenned és kizárólag erre az ügyre összpontosítanod. Próbálj utánajárni a rejtélynek, mindemellett arra igyekezz odafigyelni, hogy az értékrendeden belül lavírozz el, hiszen semmi sem lehet olyan fontos, hogy amiatt túllépj bizonyos határokat. Járj utána először annak, hogy valóban hiteles-e a forrás, amelyből erednek az információk, majd fizikailag is vedd elő a nagyítódat annak érdekében, hogy kideríthesd, mi a te szereped a helyzetben és miképpen tehetsz a sikerekért!

NYILAS (november 23-december 21)

Szeretnél valakihez közelebb kerülni, aki egyelőre nemhogy nem veszi a jeleket, de teljesen ignorálja a jelenlétedet is. Emiatt eléggé el vagy keseredve, kezdesz ugyanis kifogyni a kifogyhatatlannak hitt női praktikákból. Amennyiben azonban visszaveszel a lelkesedésből és megpróbálod rövid időre hanyagolni, abban az esetben talán rá fog jönni az illető, hogy hiányzik neki a pezsgés, amit akkor érzett, amikor egyfolytában ott legyeskedtél körülötte. Talán ha egy picit tartózkodóbb vagy és kevesebbet adsz magadból, nem lesz annyira lehetetlen vállalkozás megszerezned a kiszemelt áldozatot sem. Hidd el, a kevesebb néha sokkal több!

BAK (december 22-január 20)

Hatalmas versenyszellemben küzdesz egy számodra fontos cél eléréséért a hétvége első napján, amelytől szinte egyáltalán nem tudsz elvonatkoztatni, ez pedig kissé beszűkíti a gondolkodásmódodat. Nem biztos azonban, hogy jó taktikát alkalmazol, ha csak a saját fejed után mész és nem hallgatsz a körülötted élők által adott tanácsokra, könnyen lehet ugyanis, hogy olyasfajta tapsztalattal bírnak, amely csakis hasznodra válhat a nagy versenyhelyzetben. Gondolkodj el azon, hogy kissé tágítva a látókörödet, miféle pozitívumokat tudsz hozzáadni a kitűzött célodhoz, ehhez azonban érdemesebb nyitottabb gondolkodással bírnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha az esetek túlnyomó részében szereted a kiszámíthatóságot, a hétvége első napján mégis olyan kalandban lehet részed, ami kimozdít a megszokott komfortzónádból. Az első pillanatban megijeszt az, hogy az adrenalinszinted megugrik, amennyiben azonban képes vagy a helyükön kezelni a dolgokat, abban az esetben arra is lehetőséged lesz, hogy páratlan élményekkel gazdagodj. Ne arra összpontosíts, hogy mennyi kockázat van a dologban, sokkal inkább érdemes azt szem előtt tartanod, hogy jó eséllyel mennyi boldogsághormont kaphatsz egy új kaland által. Élj a mának!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, nem tudaz tovább lépni egy múltban történt eseményen, emiatt kap túl nagy teretl kap a mindennapjaidban jelenleg is. Amennyiben azonban hosszútávon szeretnél boldog lenni, abban az esetben érdemes egyszer, s mindenkorra magad mögött hagynod ezt a bizonyos negatív emléket és új fejezetet nyitnod. Miért ne lehetnél te is boldog? Add meg magadnak az esélyt, hisz olyanról bizonyára nem hallott még senki sem, hogy a múlt negatív tapasztalásaiból táplálkozó emberek felhőtlenül boldogok voltak a jelenlegi életükben, nem igaz? Merj hinni magadban!