Napi horoszkóp november 18.: a Szüzeknek pihenésre van szükségük, a Nyilasoknak valaki új utat mutat

Borítókép: Napi horoszkóp november 18.: a Szüzeknek pihenésre van szükségük, a Nyilasoknak valaki új utat mutat Forrás: Pixabay by Valera268268
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 18.

KOS (március 21. - április 20.)

Az utóbbi időben a körülötted élők nagy részének az lett a hobbija, hogy bármi búja-baja akad, téged talál meg, te pedig igyekszel senkinek nem okozni csalódást. Ez azonban csak oda vezet, hogy a te életed, megoldandó ügyeid kezdenek a háttérbe szorulni, hiszen ennyi terhet egyszerűen nem tudsz a nyakadba venni. A saját érdekedben érdemes meghúznod egy határvonalat, ne engedj a kísértésnek, ne az lebegjen a szemed előtt, hogy mekkora csalódást is okozol azzal, ha nemet mondasz bárkinek. A te életedben a tiéd a prioritás, mindenki más csak utánad következhet, ezt sose feledd!

BIKA (április 21. - május 20.)

Hosszú ideje nagyon zavar egy hozzád közel álló személlyel kapcsolatos ügy, ám eddig nem akartad megbántani, ezért inkább nem tetted szóvá. Ezen a hétvégén azonban egyszeriben ideálissá válik a helyzet arra, hogy hangot adj az ellenérzéseidnek, természetesen gondosan ügyelve a stílusra és a hangnemre. Számíts azonban arra, hogy az illető olyan részletekre utal majd amelyek eddig elkerülték a figyelmedet, mely kiválóan mutatja, hogy nem mindig neked van igazad. Időnként nyitottnak kell lenned más véleményére is, másképp csupán üres ítélkezés az, amit csinálsz!

IKREK (május 21. - június 21.)

Számodra ugyan ezek a hétvégén megfelelőnek tűnnek a körülmények ahhoz, hogy egy régóta hőn áhított dolgot véghez tudj vinni, de korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Érdemes tehát megvárnod, amíg mindenki beáll a startvonalra, s ha majd eldördül a startpisztoly, akkor mindannyian együtt rugaszkodhattok neki a nagy maratoni futásnak. Hidd el, sokkal hatékonyabb és gyorsabb leszel, ha megpróbálsz csapatban játszani együtt a társakkal, mert így sokkal előbb zsebelhetitek majd be sikert. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban csinálsz valamit, amennyiben ugyanis esetleg megbotlanál, abban az esetben nem lesz, aki segítő kezet nyújtson!

RÁK (június 22. - július 22.)

Úgy érzed, valamilyen oknál fogva nem mennek az ügyeid előre olyan tempóban, ahogyan azokat az elején eltervezted. Valahigy mindig közbejön egy-egy zavaró tényező, amely kizökkent, mely meglehetősen frusztrál. Semmi baj nincs, hisz az embert mindig érik különböző impulzusok, próbálj mindent kizárni, ami nem enged koncentrálni, különben bele fogsz fulladni az egészbe és nemcsak magadnak okozol majd csalódást, hanem az ismerőseidnek is, mert a környezetedben többet vártak el tőled. A fejedben van a siker receptje, ha összeszeded magad, akkor nem várat magára sokáig a megoldás sem!

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)

Valaki szorult helyzetedben siet a segítségedre a hétvége első napján, melyről nem is gondoltad volna, hogy ennyi fejfájást okoz majd. Jobbkor tehát nem is jöhetett volna az illető, hallgass a szavára, fogadd meg a javaslatait, hiszen semmiképpen nem akar neked rosszat. Jelen pillanatban egyébként sincs más választásod, hiszen a magad erejéből nem-igen találod a kiutat. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kiránt a kátyúból, ellenkező esetben ki tudja, meddig vesztegelnél segítségre várva!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy érzed, túl sok minden történt a hét folyamán, amit fel kell dolgoznod, nagy volt a nyüzsgés körülötted, épp ezért a hétvége folyamán tulajdonképp másra nem vágysz, csak arra, hogy egy kicsit lazíthass. Szeretnéd, ha végre elcsendesedne minden és rendezhetnéd a gondolataidat. Ne is szervezz a mai napra olyan programot, ami nagy felhajtással járna, s kerüld a nagyobb társaságot, sokkal jobban teszed ugyanis, ha elvonulsz kicsit a világ elől, ledőlsz a kanapéra és egyszerűen csak élvezed a csendet. Hidd el, ha minden a helyére kerül, sokkal nagyobb lendülettel tudsz majd mindennek nekivágni a jövő héten!

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

Noha elég sok energiát és időt fektettél valamibe, mégsem azt az eredmény látod a szemed előtt, mint amire számítottál, ez pedig elég nagy csalódást jelent. Csalódottságodat csak fokozza, hogy mások is szóvá teszik, hogy ennél többet vártak volna tőled, ennek okán hajlamos vagy ingerülten reagálni. Ne engedj azonban az érzelmeidnek, hisz nem a környezeted tehet arról, ha valami nem úgy sült el, ahogyan szeretnéd. Be kell látnod, ez esetben rajtad és a körülményeken múlt az egész, másoknak ehhez semmi közük. Érdemes elgondolkodnod azon, vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy olyan eredményt produkálj, ami elégedetté tesz, így legközelebb már meglesz a recept a sikerhez!

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

Általában minden körülmények között a tökéletességre törekszel, nehezen viseled, ha bizonyos ügyek nem a terveid szerint alakulnak, ennek okán hajlamos vagy kissé megszállottan javítgatni addig, amíg olyan nem lesz, mint amilyennek látni szeretnéd. Jelentősen megkönnyítheted az életedet, hw kizárólag olyasféle terheket veszel a nyakadba, amelyek alatt nem roskadsz össze, próbálj tehát a kompetenciahatáraidon belül maradni. Nem kell neked a Világot egyszemélyben megváltanod, csakis olyan medencébe ugorj, amelyet át tudsz úszni, így lehet ugyanis csakis sikerélményed!

NYILAS (november 23. - december 21.)

Valaki a hétvége első napján új utat mutat neked, mellyel felhívja a figyelmedet arra, hogy bizonyos ügyeket másként is sikerülhet megoldani, nem kell tehát mindig ugyanahhoz a megoldóképlethez ragaszkodnod. Mindig tanulságos látni, hogy mások miként közelítenek egy-egy megoldandó feladathoz, értékeld tehát, ha valaki igyekszik segíteni neked abban, hogy ne ess hasra már az első lépéseknél, hanem magabiztosan tedd egyik lábadat a másik után, amennyiben pedig mégis elbotlasz, abban az esetben ott áll majs melletted és felsegít. Légy hálás a törődésért, az önzetlenségért, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ilyen barátok veszik körül!

BAK (december 22. - január 20.)

Túlzott magabiztosságod sodorhat bajba a hétvége első napján egy bizonyos helyzetben amikor egy váratlan fordulat okán vesznek mererek irányt az események. Ha tehát valamikor helyén kell lennie a józan ítélőképességednek, az most lesz, hisz ha nem reagálsz azonnal, akkor bizony magyarázhatod a bizonyítványodat. Szedd össze minden tudásodat és tapasztalatodat, s egy ügyes ellencsapással előzd meg, hogy bármifajta kellemetlenség bekövetkezzen, legközelebb pedig igyekezz csakis akkor belelovallni magad a sikerbe, ha az kézzel foghatóvá vált, Hidd el, a szerénység sokkal előrébb visz minden esetben!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)

Olyasfajta célokat tűztél ki magad elé, amelyek egyelőre abszolút kívülesnek a tapasztalataidon, a korlátaidon, ilyenformán tehát a komfortzónádon, pontosan tudod tehát, hogy egyedül képtelen leszel elérni azt, amit szeretnél. Gondold tehát végig, hogy vannak-e a környezetedben olyan emberek, akiket kellőképp tapasztaltnak tartasz, amennyiben akadnak ilyenek, abban az esetben avasd be beavasd őket egy finom ebéd mellett és kérd a segítségüket. Légy azonban óvatos, hiszen lehetnek olyan emberek, akik csak azért adják be a derekukat, mert később talán a babérokat akarják majd learatni, szelektálj tehát, s próbáld felmérni, kikre számíthatsz igazán, és kik azok, akik csupán önös érdekből működnének veled együtt!

HALAK (február 20. - március 20.)

Bizonyos személyek a környezetedben általad veszélyesnek tartott kalandra válkalkoznak, melynek te csakis a negatív oldalát látod. Nem tudod azonban eldönteni, hogy miképp cselekedj: felhívd-e erre a figyelmüket, avagy hagyd, hadd sodorja őket az ár, hisz ha mégsincs igazad, akkor valami olyasmiről beszélted le őket, amely hosszú távon élményt jelenthetett volna számukra. Bármilyen nehéz is tehát, igyekezz a szürke zónában maradni, ne mássz mélyebbre a dologban, hagyd, hadd tapasztalják meg maguk a sikert vagy a kudarcot. Ez az ő döntésük, kívülállóként inkább szurkolj nekik, azzal tudsz jelenleg a legtöbbet tenni értük!