Napi horoszkóp november 11.: az Ikrek új cél elérését tűzik ki maguk elé, a Szüzeknek pihenésre van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp november 11.: az Ikrek új cél elérését tűzik ki maguk elé, a Szüzeknek pihenésre van szükségük Forrás: Pixabay by sciencefreak
Hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 11.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján lehetőséged nyílik arra, hogy új kalandban próbáld ki az erődet, amellyel korábban soha nem próbálkoztál. Az ismeretlentől való félelmedben remegnek ugyan a lábaid, ám a másodikban rögtön rájössz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalmas kaland, tudod, hogy ha nem próbálnád ki magad, biztosan hosszú ideig bánnád, emiatt tehát nem érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest a dologba és legyél nyitott mindarra, ami szembejön veled, hisz könnyen lehet, hogy életreszóló élménnyel gazdagszol majd!

BIKA (április 21-május 20)

Valami olyasmi nyomja a lelkedet, amivel egyelőre nem tudsz mit kezdeni, s még abban sem vagy biztos, hogy egyedül meg fogod tudni oldani a dolgot. Éppen ezért érdemes végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben maradéktalanul megbízhatsz, s aki biztosan nem fog visszaélni a szorult helyzeteddel. Amennyiben sikerül megtaláltad ezt az embert, abban az esetben ne hezitálj, mielőbb mesélj el neki mindent. Az is meglehet, hogy olyan tanácsot kapsz tőle, amely segít kikapaszkodni a gödörből!

IKREK (május 21-június 21)

Végre megtaláltad a célodat, amit nagyon szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, hogy ehhez igen nagy áldozatokat kell majd hozni, s hosszú, rögös út áll előtted. Ha azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz, vedd fel a legstrapabíróbb bakancsodat, amelynek nem kopik el a talpa menet közben. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit fecsegnek össze-vissza az ötletedről, kizárólag azokra hallgass, akik tanácsaikkal segíteni kívánnak!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan fordulóponthoz érkezel a hétvége első napján, melynek során el kell döntened, hogy merre mész tovább a saját boldogságod és sikerességed érdekében. Fajsúlyos döntés ez, hiszen ha most mellényúlsz, annak hosszú ideig iszod majd a levét, ám amennyiben tizenkilencre lapot húzva mégis beletrafálsz, az bizony átütő sikert hozhat. Semmiképp ne lehetetlennek tűnő álmokat kergess, igyekezz ehelyett reálisan tekinteni adott élethelyzetre, abból ugyanis még senkinek nem származott semmiféle hátránya. Csak okosan taktikázz, mindent alaposan végigzongorázva!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívüli módon vágysz a környezeted elismerésére, ennek érdekében mindenbe belefogsz, amibe csak lehet, olyan projekteket is beleértve, amelyekhez egyáltalán nem is értesz. Mielőtt azonban kiderülne, hogy csak össze-vissza kapkodsz, ennek következtében pedig végképp bolondot csinálnál magadból, előtte igyekezz megállj parancsolni önmagadbak, mérd fel a képességeidet és válassz valamilyen reális célt, amit a legtöbb esélyed lesz elérni. Bizonytalannak tűnő ügyekbe semmiképp ne vágj bele, hisz nem a kudarcélményeket szeretnéd gyűjteni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, hiába próbálod az utolsó tartalékaidat is bevetni egy bizonyos helyzetben, hétvégére egyszerűen elfogyott az energiád, nem bírod tovább. Elérkezett tehát a pillanat, hogy átadd magad a pihenésnek, hiszen hiába küzdenél tovább, akkor sem jutnál érdemben előrébb, hiszen plusz energiák nélkül egyhelyben toporognál. Kapcsolódj ki a szerelmeddel, töltsetek el egy hétvégét a világtól elzárkózva, csak egymásra figyeljetek, illetve a passzív pihenésre koncentráljatok. Egy wellness hétvége csodákra képes, hiszen ismét 100%-os töltöttséggel tudsz nekifutni az új feladatoknak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl sokat vártál egy bizonyos helyzettől, amiről a hétvége első napján kiderül, hogy mégsem úgy alakul, hogy azzal elégedett lehess, ez pedig roppant nagy csalódással tölt el. Mindennek ellenére az utolsó szuszt is kihajtva magadból küzdesz azért, hogy valamiféle eredményt mégiscsak kicsikarj belőle, nem vagy ugyanis az a könnyen feladó, mindennek hátat fordító típus. Amennyiben mégis azt látod, hogy a küzdés hiábavaló, tulajdonképp a folyóba öntöd a vizet, abban az esetben lelkiismeret furdalás nélkül mondd ki, hogy nem csinálod tovább, bármekkora csalódást is érzel. Légy nyitott, hisz jönnek más lehetőségek, amelyek nagyobb sikereket tartogatnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan emberekkel kell vitatkoznod a hétvége első napján, akik nem is állnak közel hozzád, mégis meg kell győznöd őket valamiről, ami számodra elengedhetetlenül fontos. Mivel azonban olyan érzésed van, hogy tulajdonképp falra hányt borsó az, amit mondasz, épp ezért eljött a pillanat, amikor érdemes magad mögött hagynod a helyzetet és azokra a hozzád közelebb álló személyekre fókuszálnod, akik nem elhasználják a hasznos energiáidat, sokkal inkább hozzátesznek az életedhez. Válogasd meg, kit engedsz azon a bizonyos lélektani határvonalon belül és ki az, aki jobb, ha kívül marad!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége folyamán egyszerűen nem tudsz zöld ágra vergődni valakivel, aki annyira makacs módon ragaszkodik a saját álláspontjához, hogy nem hajlandó abból lejjebb adni. Mivel te már többet is tettél azért, hogy megértesd vele a mondanivalódat, mint amennyit szántál, épp ezért amennyiben semmiképp nem akarja elfogadni, abban az esetbn inkább ne vesződj vele. Foglakozz a saját dolgaiddal, hisz attól nem fogsz előrébb jutni, hogy az idődet vesztegeted azzal, hogy másokat meggyőzz bármiről, ami a te életedre tulajdonképp nincs is akkora befolyással!

BAK (december 22-január 20)

Alapvetően az a típusú ember vagy, aki nem szereti a kockázatos játékokat, így mindig arra törekszel, hogy a biztonsági zónádon belül lavírozhass különösebb veszélyek nélkül. A hétvége első napján azonban ígéretes lehetőség adódik, ami az első pillanatban kissé ijesztőnek tűhet ugyan számodra, hiszen le kell térned a megszokott útvonalról, mely ellen minden porcikád tiltakozik. Ne gondolkodj sokat, légy inkább úrrá a félelmeiden és vágj bele a dologba, meglátod, érdemes lesz: a bátorságod meghozza majd a maga gyümölcsét!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakivel közös programot terveztél a hétvégére, ez azonban meghiúsulni látszik, így kiváló alkalom adódik számodra, hogy végre kipihend magad, fejben megtervezd a karácsonyi ajándékokat, megnézz egy romantikus filmet, egyszóval kikapcsolódj. Ha van kedved, hívd át egy barátnődet, beszélgessetek, tervezgessetek, vegyétek a nyakatokba a bevásárló központot, ebédeljetek egy finomat a kedvenc éttermedben. Időnként szüksége van az embernek ilyen napokra is annak érdekében, hogy újult erővel futhasson neki az előtte álló hétnek!

HALAK (február 20-március 20)

Magadnak is csak halkan mered bevallani, de nagyon félsz kimondani egészen nyilvánvaló dolgokat, rendkívüli módon tartasz ugyanis a következményektől. Nem biztos azonban, hogy az a legjobb taktika, ha bebújsz a takaró alá, hiszen egy váratlan pillanatban a nyakadba zúdul az egész, amikor nem is számítasz rá. Ne seperj szőnyeg alá semmit, abból ugyanis csak bajod lehet, épp ezért sokkal jobban jársz, ha szembenézel a problémákkal, és igyekszel gyorsan mindent tisztázni. Gondold végig és dönts okosan!