Napi horoszkóp június 19.: a Mérlegeknek érdemes határozottan a sarkukra állniuk, a Bakok pozitív visszaigazolásnak örülhetnek

Borítókép: Napi horoszkóp június 19.: a Mérlegeknek érdemes határozottan a sarkukra állniuk, a Bakok pozitív visszaigazolásnak örülhetnek Forrás: Pexels by Artem Beliaikin
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben azon morfondírozol, hogy vajon miféle kalandba is kellene belevágnod ahhoz, hogy maradandó élményt szerezhess, meghozzá a pozitív kategóriából. Mivel a nyár a legalkalmasabb időszak arra, hogy a bakancslistádról teljesíthess bizonyos kihívásokat, így nincs is min hezitálnod, vágj bele egész nyugodtan bármibe, ami nem kevés extremitást rejt magában. Egyszer élsz, a saját sorsod alakítása javarészt a te kezedben van. Ki tudja, lehet hogy olyasfajta kalandban lehet részed, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

BIKA (április 21-május 20)

Egy elég kényelmetlen helyzetben tulajdonképp szerencsésnek tekintheted magad, hisz nem vagy közvetlenül érintett, számodra fontos emberek azonban igen és ezt nagyon nehezen éled meg. Minden percben azon morfondírozol, hogyan is segíthetnél, miképpen avatkozhatnál közbe annak érdekében, hogy végül jól alakuljanak a dolgok. Mivel egyszerűen nem vagy kompetens az ügyben, így csupán csak a támogatásodról tudod biztosítani őket, el kell fogadnod, hogy ezt a szituációt az élet alakítja. Bármilyen nehéz is tehát, te csak koncentrálj a saját ügyeidre és arra, hogy ahol tudsz tenni a siker érdekében, ott tegyél meg mindent, ahol pedig tehetetlen vagy, ott sajnos maximum szurkolni tudsz!

IKREK (május 21-június 21)

Egy bizonyos helyzetben túl sokat vársz el önmagadtól és ugyan számodra nem biztos, hogy egyértelmű, de mások számára abszolút világos az, hogy ebben a szituációban a siker egyáltalán nem garantált. Te azonban képtelen vagy elfogadni ezt a tényt, így mindenáron be szeretnéd a környezetednek bizonyítani, hogy képes vagy a saját határaidat is figyelmen kívül hagyni. Mielőtt azonban meggondolatlanul cselekednél vagy olyasmire vállalkoznál, ami bőven kívül esik a kompetencia határaidon, gondolj bele egy pillanatra, mi a fontosabb: az, hogy mások elégedettek legyenek veled vagy az, hogy a nap végén boldogan nézhess a tükörbe lelkiismeretfurdalás nélkül, hisz mindent megtettél, amit tőled tellett. A siker érdekében érdemes a mércét egy kicsivel lejjebb helyezned és csak akkor emelni rajta, ha magabiztosan tudod teljesíteni az általad kitűzött célokat!

RÁK (június 22-július 22)

Vannak helyzetek, amelyekben bármennyire is szeretnél, egyszerűen nem tudsz diplomatikusan regálni és ez bizony kellemetlen szituációkat idézhet elő. Mivel azonban te is emberből vagy, épp ezért időnként abszolút megengedett számodra is, hogy tévedj vagy helytelenül járj el bizonyos dolgokban. A hangsúly inkább azon van, hogy képes vagy-e elnézést kérni, be tudod-e látni, ha hibáztál. Hidd el, ez legalább akkora erény, mint más pozitív tulajdonságok. Ha hibáztál, tud elismerni és bocsánatot kérni, hisz ettől csak jobb ember leszel! A bocsánatkérés képessége nem szégyen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján valaki igencsak felbosszant, próbára téve ezzel a végtelennek hitt türelmedet. Első felindulásodban szíved szerint olyat mondanál neki, amit talán magad is megbánhatsz, épp ezért mielőtt szóra nyílik a szád, igyekezz három mély levegőt venni. Ez talán segít abban, hogy hátat tudj fordítani anélkül, hogy támadásba lendülnél. Sajnálatos módon a te környezetedben is vannak olyan személyek, akik provokatívak és ártó szelleműek, neked azonban nem kell lesüllyedni erre a szintre. Mindig légy önmagad és ne hagyd, hogy mások magukkal rántsanak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút nem látod a fantáziát egy bizonyos dologban, valaki mégis meg akar győzni arról, hogy érdemes belevágnotok közösen a dologba. Ugyan nem igazán érted, hogy miért pont tőled várja az együttműködést, ám amennyiben erőszakosnak érzed az illető igyekezetét, abban az esetben mihamarabb hozd a tudtára határozottan és ellentmondást nem tűrően, hogy bizony zsákutcában próbálkozik, náld semmi esélye arra, hogy olyasmibe rántson, ami számodra abszolút nem járható út! Foglalkozz sokkal hasznosabb dolgokkal, ne fecséreld az energiádat olyasmire, ami hosszú távon nem kifizetődő. Ez az ő útja, a másik pedig a tiéd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron szeretne közelebbi kapcsolatot ápolni veled, aki szíve szerint szorosabbra fűzné a szálakat, neked azonban nincsenek vele kapcsolatban mégcsak hasonló ambícióid sem. Épp ezért rendkívüli módon zavar az, hogy minden harmadik percben pittyeg a telefonod, hogy gyakorlatilag kezd az illető nagyon bosszantóvá válni. Eljött tehát a pillanat, amikor a sarkadra kell állnod annak érdekében, hogy megértesd vele, ez bizony abszolút súrolja számodra a toleranciaküszöbödet. Amennyiben elég határozott vagy, mégsem túl arrogáns, abban az esetben világossá válhat az illető számára, hogy felesleges köröket fut, neked pedig ne legyen lelkiismeret furdalásod, hisz illendőségből mégsem lehet randizni valakivel!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!