Napi horoszkóp, június 19.: a Szüzek kemény munkája kezd végre megtérülni, a Halak készen állnak a továbblépésre

Borítókép: Napi horoszkóp, június 19.: a Szüzek kemény munkája kezd végre megtérülni, a Halak készen állnak a továbblépésre
A hét első napján sem érdemes kihagyni a horoszkópod.

NAPI HOROSZKÓP, június 19.

KOS (március 21.–április 20.)

Nagy igyekezetedben észre sem vetted, hogy olyan hibát követtél el, amelynek kijavítása nélkül nem fogsz hibátlan eredményt produkálni. Mivel azonban még a cél előtt felfigyelsz rá, szerencsére nem késő szépíteni, igyekezz tehát minden figyelmeddel erre összpontosítani, mert máskor nem nagyon lesz korrekcióra lehetőséged! Ha sikerül mindent kijavítani, sokkal szebb és jobb eredményt tudsz majd felmutatni és sokkal nyugodtabb leszel, hisz még azelőtt tudtál csavarni egyet a dolgon, mielőtt túl késő lett volna. Érdemes legközelebb jobban figyelni – vagy megkérni valakit, hogy segítse a munkádat!

BIKA (április 21.–május 21.)

Olyan felelősségteljes feladattal bíznak meg, amely első pillanatban túl nagy falatnak tűnik a számodra, emiatt egyáltalán nem örülsz annak, hogy így alakult. Mivel azonban pontosan tudod, hogy nem futamodhatsz meg, ezért jól gondold végig, ki az a személy a környezetedben, akinek számíthatsz a segítségére, aki járt már hasonló úton azelőtt, így pontosan tudni fogja, merre kell menned ahhoz, hogy végül teljesíteni tudd a rád bízott küldetést. Hidd el, nem szégyen segítséget kérni, csak tudnod kell belátni, hogy Te sem érthetsz mindenhez!

IKREK (május 22.–június 21.)

Túl sok mindent próbálsz egyszerre megoldani, úgy gondolod, hogy minél inkább hajtod a lovat, annál gyorsabban fog vágtázni. Ám a ló nem buta állat, minél feszültebben ülsz a nyeregben, annál nagyobb eséllyel fog megbokrosodni és akkor már lehetetlen lesz irányítani. Rendszerezd a tennivalóidat, állíts fel egy prioritási sorrendet és aszerint vedd elő a megoldandó feladatokat, hogy melyek most a legfontosabbak és melyek várhatnak még. Nagyon nehéz egyszerre több fronton száz százalékos teljesítményt nyújtanod. Ne feledd, a hétpróbázók sem egy óra alatt szerepelnek mind a hét számban!

RÁK (június 22.–július 22.)

Nagyon kimerítő napokon vagy túl, emiatt úgy érzed, annak ellenére, hogy messze van még a hétvége, Te már most a végkimerülés határán vagy. Annak érdekében azonban, hogy hatékonyan tudj dolgozmi a következő napokban, mindenképp érdemes figyelned a tested jelzéseire, jobban teszed tehát, ha adsz magadnak kis időt, visszaveszel a gázból és olyasmivel is foglalkozol, ami feltölt és kikapcsol. Valamit mindenképp muszáj lesz tenned, mert ha így folytatod tovább, össze fognak csapni a fejed felett a hullámok még azelőtt, hogy a mentőövbe bele tudnál kapaszkodni!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Valakire a környezetedben nagyon rájár a rúd, a szemed láttára megy tönkre az, amit évek munkájával gondosan felépített. Ezt látva mindenképp úgy érzed, segítened kell, mert nem nézheted tétlenül, hogy a jéghegynek ütközött hajója elsüllyedjen. Nemes gesztus ez tőled, ám semmiképp ne kezdj magánakcióba, kérdezd meg, hogy miben tudsz a leginkább segíteni: a teljes kármentésben vagy legalább abban, hogy az elért eredményei ne menjenek veszendőbe. Nagyon hálás lesz neked az illető, hogy ennyire nagyvonalúan rendelkezésre állsz és mented a menthetőt. Heroikus küzdelmeteknek jó eséllyel meg is lesz az eredménye, mert talán még azelőtt meg tudjátok oldani a helyzetet, mielőtt túl késő lesz. Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Úgy érzed, az utóbbi napok kemény munkája kezd végre megtérülni, látod a fényt az alagút végén és ez rendkívül megnyugtatóan hat rád. Most, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaid, megengedheted magadnak, hogy kicsit más irányba is nyiss, hogy új dolgokat próbálj ki, mindezt persze úgy, hogy közben az eredeti utadat követed. Jó helyen vagy, nemes dolgokért harcolsz, amelyet hamarosan a környezeted is el fog ismerni, noha egészen mostanáig nem nagyon hittek benned. Csak így tovább!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Noha nem vagy az a kifejezetten konfliktuskereső személyiség, most mégis parázs vitába keveredsz valakivel, aki sérti a benned kialakult értékrendet és úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül. Mielőtt azonban a dolgok mélyére mentek, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülnöd olyasvalami miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy több értelme van annak, ha elengeded az ügyet, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz ahelyett, hogy mindketten elmerültök a katyvaszban és teljesen feleslegesen tönkreteszitek a közöttetek lévő jó viszonyt.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Hosszú idő után végre felszabadulsz egy bizonyos nyomás alól, s nem kell attól tartanod attól, hogy mikor üt be a krach, így kicsit kifújhatod magad. Most egy darabig ne vállalj nagyobb felelősséggel járó dolgokat, mert az utóbbi időben kellőképp kimerített az, hogy rendkívüli koncentrációval kellett a topformát hoznod – még akkor is, amikor a végkimerülés határán voltál. Éppen ezért most olyasféle tevékenységek felé orientálódj, amelyek élvezhetőek, s a legkevésbé sem nyomja a válladat a felelősség! Időnként tudj felengedni, ellenkező esetben semmi másról nem szól majd az életed, csak a frusztrációkról!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Eddig nem nagyon tudtad – vagy talán nem vetted észre, de akad valaki a környezetedben, aki minden lépésedet óvja, aki rendkívüli módon figyel arra, hogy neked kényelmes legyen az életed. Persze mindezt úgy igyekszik megtenni, hogy ne tűnjön fel sem neked, sem a környezetednek. Nagy önzetlenségre vall, hogy mögötted áll és minden erejével érted dolgozik, Te pedig becsüld meg, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy folyamatosan, mindenféle nyomulás nélkül fogják a kezét azért, hogy el ne hasaljon az úton. Ügyelj azonban arra is, hogy valamennyire megtartsd az önállóságodat, ne kényelmesedj el, mert ebben az esetben teljesen kiszolgáltatottá válhatsz!

BAK (december 22.–január 20.)

Úgy hozza a helyzet, hogy pont azzal a személlyel bíznak rád közös munkát, akivel a legkevésbé sem találod a közös hangot, mi több, az esetek döntő többségében kisebb volumenű dolgok miatt is képesek vagytok konfliktusba keveredni. Mivel azonban ezúttal záros határidőn belül kézzelfogható eredményt kell produkálnotok, ezért igyekezz engedni az elveidből, az ellenszenvedből – és próbálj hatékonyan, jó csapatot alkotni vele. Most senkit nem foglalkoztat, hogy ki és mennyire szereti vagy utálja a másikat, sokkal inkább az a lényeg, hogy ne ezen bukjátok el a feladatot. Nyeld le a békát és hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

A végére szeretnél járni valaminek, de túl bonyolultnak és kacskaringósnak találod az oda vezető utat, emiatt kicsit félsz belevágni. Mivel azonban a bizonytalanságból adódó kíváncsiságod nagyobb, mint a félelmed, ezért pontosan tudod, hogy el kell indulnod és ki kell derítened, mi történik pontosan. Amennyiben úgy érzed, a feladat túl nagy lesz a számodra, keress valakit a környezetedben, aki nálad nagyobb bátorsággal bír, talpraesettebb, mint Te és a nagyobb hegyeket is gond nélkül mássza meg. Bízd rá magad, mert tudni fogja, merre kell mennetek annak érdekében, hogy minden kiderüljön.

HALAK (február 20.–március 20.)

Megérett benned az elhatározás arra, hogy továbblépj egy olyan helyzetből, amelyből nem nagyon találsz már kiutat, inkább azt érzed, hogy helyben jársz. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegetne erre az időt. Amennyiben Te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, s az még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd az induláshoz. Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan ügyeket, hiszen a nyitva maradt kérdések a jövőben is zavaró tényezők lehetnek.