Napi horoszkóp július 4.: az Ikrek számukra ismeretlen helyzetben próbálnak boldogulni, a Mérlegek nehezen lépnek tovább

Borítókép: Napi horoszkóp július 4.: az Ikrek számukra ismeretlen helyzetben próbálnak boldogulni, a Mérlegek nehezen lépnek tovább Forrás: Unsplash by frank mckenna
A hét első napján ismét izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 4.

KOS (március 21-április 20)

A siker érdekében gyakorlatilag rohansz az eredmény után, iszonyatos tempót diktálva, a lehetetlent nem ismerve. Mindez a céltudatosság kétségtelenül elismerésre méltó, ám azért nem árt észnél kell lenned annak érdekében, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés, s nehogy bárki is letaszítson majd a dobogó felső fokáról. Pontosan tisztában vagy vele, hogy mit kell csinálnod és egyelőre biztosan vezetsz, de ki tudja, mit hoz a holnap, egyetlen percig se lankadjon tehát a figyelmed! A nagy rohanásban ügyelj azonban arra, hogy mindig csak tisztességes eszközökkel küdj, pontosan azért, hogy ne legyen később sem lelkiismeret-furdalásod amiatt, mert esetleg csaltál! Soha ne feledd: fair play mindenekelőtt!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján kellemetlen helyzetbe kerülsz, valaki ugyanis akaratán kívül magával ránt a katyvaszba, melynek okán olyasféle felelősség terhel, amely rendkívül bosszantó számodra, hisz egyáltalán nem kértél belőle, az illető csak úgy rád zúdította, kérdezés nélkül. Mielőtt azonban lekapnád a tíz körmérő, próbáld mégis szem előtt tartani azt, hogy nem akart neked ártani, üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi az, amit sérelmezel, illetve mi az, amitől a jövőben az illetőnek tartózkodnia illene annak érdekében, hogy ne okozzon konfliktust. Mivel semmi baj nem történt, ez nem az a szituáció, amely örök haraggal végződne, boríts fátylat a történtekre és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján ismeretlen útra tévedsz, amely azonban a legnagyobb meglepetésedre olyan élményeket tartogat, amelyeket valószínűleg sosem tapasztalhattál volna meg. Eleinte ugyan megijedsz kissé, hisz nem érzed magad túl jól a sűrű bozótosban, nem is igazán szereted a váratlan meglepetéseket, jobban érzed magad a saját határaidon belül, ám most valahogyan mégis van kedved kipróbálni új dolgokat és belevágni ebbe az izgalmasnak ígérkező kalandba. Jól is teszed, ha nem rettensz vissza, mert a végén lesz az okod az ünneplésre, hiszen a tiéd lesz a siker, s magadnak is bizonyítasz ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni a komfortzónádat, amelyben általában mozogsz!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívüli módon vágysz valamire, mindennel jobban szeretnéd megkaparintani, azt kell azonban észrevenned, hogy bizony nem kevés az akadály, amit meg kell ugranod ahhoz, hogy a végén elérd a kitűzött célod. Mivel nem ismersz lehetetlent, ez sem jelenthet akkora problémát, hogy már az elején feladd. Tisztában vagy vele, hogy nem lesz egyszerű dolgod, ám mivel kellőképpen edzett vagy ahhoz, hogy könnyedén tudj végig menni a pályán, amelynek végén joggal szerzed majd meg azt, ami neked jár, épp ezért egyáltalán nem torpansz meg a nagyobb akadályok előtt sem. Így dolgoznak a profik!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakivel abszolút nem egyezik a véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban és gyakorlatilag minél inkább próbálod meggyőzni, annál távolabb kerülsz tőle. Ebben a helyzetben azonban korántsem biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, lépj túl ezen a ponton, mert ha benne ragadsz, nem fogsz tudni ennél sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túlságosan elhamarkodottan mondtál igent egy olyan feladatra, amelyben -ha igazán belegondolsz- nincs is akkora tapasztalatod, mint amekkorára szükséged lenne ahhoz, hogy kiemelkedő eredményt produkálj. Lásd be, ha valami nem megy, merd bevallani, ha nincs rutinod a dologban, kérj segítséget másoktól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

Mennyire tudod megfogni a pénzt? Gondoltad volna, hogy a csillagjegyed ezt is befolyásolhatja? Nézd meg a galériánkat!