Napi horoszkóp július 31.: a Bakoknak váratlan akadályt kell leküzdeniük, a Vízöntők kendőzetlenül kimondják a véleményüket

Borítókép: Napi horoszkóp július 31.: a Bakoknak váratlan akadályt kell leküzdeniük, a Vízöntők kendőzetlenül kimondják a véleményüket Forrás: Unsplash by Toa Heftiba
Mit üzennek a csillagok a hét utolsó napjára? Most te is megtudhatod, ha elolvasod a mai horoszkópot!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Kissé kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a hét utolsó napján, valaki ugyanis a közvetlen környezetedből a feltételek nélküli támogatásodat várná egy bizonyos ügyben, neked azonban abszolút nincs ínyedre ezúttal a segítségnyújtás. Az ugyanis, amelyben az illető megragadná a kezedet, eléggé távol áll az értékrendedtől, épp ezért nem érzed azt, hogy feltétlenül mindent eldobva a segítségére kellene sietned. Semmiképp ne menj tehát bele olyan mocsárba, amelyben elsüllyedhetsz, inkább most jelezd finoman, de határozottan az álláspontodat az üggyel kapcsolatban. Lehet, hogy megbántod vele az illetőt, mégis nyugodt lelkiismerettel tudsz majd létezni, hisz nem hazudtoltad meg önmagad!

BIKA (április 21-május 20)

Vakon rábíztál valakire egy bizonyos feladatot anélkül, hogy megbizonyosodtál volna róla, az illető vajon alkalmas-e arra, hogy maradéktalanul abszolválja. Ennek következtében hatalmasat kell ma csalódnod, hisz Murphy törvénye szerint nagy bukás lett a dolog vége, te pedig rendkívül bosszús vagy emiatt. Ne hibáztasd azonban az illetőt, hisz ő mindent megtett a siker érdekében, legfeljebb annyit hibázott, hogy nem látta be a határait és nem vallotta be, hogy nem fog tudni megbirkózni a dologgal. Ebből is tanulhattál valamit, legközelebb érdemes alaposabban körbe járnod mindent és mindenkit, mielőtt ekkora volumenű ügyet kiengedsz az irányításod alól!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan tisztában vagy egy bizonyos ügy következményeivel, mégis hajt a kíváncsiság annak ellenére, hogy nem kevés veszélyt rejt magában a dolog. Egyenlőre nem égetted még meg magad, korántsem biztos azonban, hogy az őrangyalod mindvégig melletted lesz, épp ezért érdemes kicsit felelősségteljesebben gondolkodva mérlegelned, hogy megéri-e, ha kockáztatod a testi-lelki épségedet. Ne akarj mindenáron a szakadék szélén egyensúlyozni, hidd el, ha kicsit beljebb mész, akkor is ugyanolyan szép a kilátás és minimális lesz a kockázat is, hogy megsérülsz!

RÁK (június 22-július 22)

Érdekes tapasztalásban lehet részed a hét utolsó napján, hisz a döntésed következményeként olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben ugyan életedben soha nem voltál még, mégis érdekes lehet számodra. Igyekezz tehát minden pillanatát megélni, minél több tudást magadba szívni, hisz amit ma tanulhatsz, az hosszú ideig elkísér majd. Ugyan először megremegett a lábad, mostanra azonban már nyitott vagy arra, hogy befogadj valami újat. Az Élet erről szól, folyamatos tanulás, folyamatos fejlődés annak érdekében, hogy lépés tudj tartani a Világgal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Igyekszel úgy szervezni a programjaidat a hét utolsó napján, hogy a pihenésre is jusson elegendő időd, kezdesz már ugyanis besokallni attól a sok tehertől, amelynek jelen pillanatban se szeri, se száma. Mivel azonban te sem vagy robot, aki csupán egy gombnyomásra működésbe lép vagy leáll, épp ezért igyekezz legalább egy napra letenni az összes nyomasztó terhedet és átadni magad a passzív kikapcsolódásnak. Sokat segíthet az is, ha nem agyalsz folyamatosan, ha nem akarsz mindent ma megoldani, ennek érdekében próbálj tehát elvonatkoztatni mindentől és csak arra koncentrálni, hogy egy kicsit feltöltődj. Válasz olyan programot, amely nem kíván fizikai aktivitást tőled, meglátod, sokat fog segíteni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan hajt sikeréhséged, te is szeretnél már ünnepelni valamit, épp ezért gondolkodás nélkül belekezdesz mindenbe, amelyben egy kicsit is látod a perspektívát. Ennek egyenes következménye lesz sajnos azonban, hogy nagyjából minden félbe marad, hisz ha egy kicsit belegabalyodtál egy adott ügybe, akkor félelmedben meghátrálsz és futásnak eredsz. Beláthatod azonban, hogy ezek mind-mind feleslegesen elpazarolt energiák anélkül, hogy a siker izébe egyetlen pillanatra is belekóstolhatnál. Próbálj tehát olyan érdeklődési kört találni, amelyben valóban ki tudsz kiteljesedni. Nem kell udvari bolondok módjára futkorászni körbe, hisz abban el is fáradsz és még nevetségessé is válsz a környezeted szemében!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!