Napi horoszkóp július 29.: a Skorpióknak érdemes lazítaniuk, a Bakok a pozitív impulzusokra koncentrálnak

Borítókép: Napi horoszkóp július 29.: a Skorpióknak érdemes lazítaniuk, a Bakok a pozitív impulzusokra koncentrálnak Forrás: Unsplash by Priscilla Du Preez
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod azt, hogy odaállj és megoldd a problémát. Így azonban csak gyűlnek a gondok és ahogy egyre több és több lesz, azt fogod észre venni, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ennek elkerülése érdekében igyekezd rendszerezni a tennivalókat a hét utolsó munkanapján, bármennyire kellemetlennek érzed, két lábra állva, okosan és logikusan pontot tenni a végére. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni nekiindulni a hétvégének!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki akaratán kívül bánt meg egy bizonyos helyzetben, ám az illető nagyon röstelli magát emiatt. Minden pillanatot kihasznál ugyanis arra, hogy a tudtodra adja, milyen fontosnak tart és hogy mennyire sajnálja a történteket. Ne fordulj el végleg tőle csak azért, mert egyszer kicsúszott valami a száján, adj neki esélyt arra, hogy bebizonyítsa, valóban nem szándékos volt és ennél sokkal többet jelentesz számára. Üljetek le, beszéljétek meg a konfliktus okát és eredetét és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Ne tarts haragot, az ugyanis nem tesz jót a lelkednek, lépj túl rajta, hisz te is hibáztál már eddigi életed során.

IKREK (május 21-június 21)

Kósza információkból igyekszel levonni messzemenő következtetéseket, ez azonban azt eredményezi, hogy konfliktusba keveredsz, hiszen tévesen ítéled meg a szituációt, úgy gondolod ugyanis, hogy téged is belekevertek. Mielőtt azonban összevesznél az érintett személlyel, győződj meg róla, valójában mi és hogyan történt. Teljesen felesleges kínos beszélgetésekbe keveredni addig, amíg nem jártál teljesen utána az igazságnak, ne engedd, hogy félig összetett információk tereljenek rossz irányba! Ne bánts meg embereket csak azért, mert valaki, aki ráadásul hajlamos a nagyotmondásra, olyasmit terjesztett veled kapcsolatban, amiből egy szó sem igaz!

RÁK (június 22-július 22)

A legnagyobb meglepetésedre pozitív csalódás ér a hét utolsó munkanapján, olyan hírt kapsz ugyanis, amire nem számítottál, mégis kifejezetten jó hatással lesz rád a jövőd tekintetében. Végre nem kell aggódnod amiatt, hogyan legyen tovább, hisz pont jókor érkeznek ezek a hírek, így az Élet ismét akkor segített ki a gödörből, amikor a legnagyobb szükséged volt rá. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz, nem kell ugyanis az éjszakákat álmatlanul töltened, egyfolytában a megoldást keresve! Igyekezz felszabadulni és átadni magad a hétvégének, amikor végre kieresztheted az összes fáradt gőzt, ami benned van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly kihívás előtt állsz, a nehézeségi fok miatt azonban eléggé remegnek a lábaid. Nem tudod, hosszútávon mi lenne a legjobb döntés, elsősorban a te szempontodból, az, ha beleugranál és egyszerűen csak kiszámíthatatlanul és általad irányíthatatlanul sodródnál vagy ha köszönettel visszalépnél és a nyugodt életet választanád. Mivel alapvetően nem vagy kalandvágyó típus, nem keresed szándékosan a veszélyes helyzeteket, épp ezért tehát alaposan gondold át, hogyan döntesz, hisz ha már belevágtál, nem fogsz tudni visszafordulni. Nem hajt a tatár, végy figyelembe minden szempontot és úgy állj a rajtkőre, hogy eltántoríthatatlanul biztos vagy a dolgodban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Testhezálló feladatot találtál, amely nagy izgalommal tölt el, épp ezért alig várod, hogy belevághass. Mielőtt azonban nekifutnál, igyekezz mindent elsimítani magad körül annak érdekében, hogy ne legyen semmiféle zavaró tényező, amely kizökkenthet és megzavarhatja a koncentrációdat. Vess be minden tudást és tapasztalatot ahhoz, hogy tökéletesen elvégezd és a végén bezsebelhesd a sok elismerést. Jobban nem is indulhatna a hétvége, nem igaz?!

A CIKK MÉG NEM ÉRT VÉGET, A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!