Kiegyensúlyozott életmód – stresszmentes mindennapok édesanyaként?

Borítókép: Kiegyensúlyozott életmód – stresszmentes mindennapok édesanyaként?
Dolgozó, kisgyermekes édesanyaként, akinek ráadásul a sport is fontos szetrepet tölt be az életében, tudom, hogy nem könnyű folyamatosan helytállni minden fronton, pláne nem nyugodtan és feszültségmentesen tenni a dolgunkat. De azt gondolom, hogy egy kis tudatossággal nem is lehetetlen.

A stressz olyan különböző helyzetekből támad, hiszen akár egy sürgető határidő, egy magunkra borított kávé, egy dacoló gyerek, kötekedő kolléga, és máris tombolnak az idegeink! Viszont van három módszer, amelyek segítenek egy kicsit feltöltődni a mindennapok forgatagában, és amelyben a HUAWEI legújabb aktivitásmérő órája, a WATCH FIT 3 is a segítségedre lehet.

  • A legnehezebb: alvás
    Egyszerűen jó alvás nélkül nem lehetünk jól, ugyanakkor ha nem vagyunk jól, az az alvásunkon is meglátszik. Éppen ezért érdemes minden olyan eszközt és tippet megragadni, ami segíthet. Az aktivitásmérő óra alaposan kielemzi az alvásaidat, hogy éppen mennyi volt a mélyalvás, a REM fázis vagy épp az éber szakasz, hiszen az nem elég, hogy "megvolt a 8 óra", ha a minősége rossz, ellenben kevesebb alvással is lehetsz jól, ha az igazán pihentető volt! Reggelente ki tudod elemezni, hogyan alakult, és tanácsokat is kaphatsz a javítására, amelyeket beépítve szép fokozatosan javíthatsz rajta, ezáltal globálisan az egészségi állapotodat, hangulatodat és közérzetedet is javíthatod!

  • A leggyorsabb: légzőgyakorlatok
    Amikor éppen gyors segítségre lenne szükséged, néhány légzőgyakorlat beiktatásával pár perc alatt javíthatsz az idegrendszered állapotán. Az órát külön kérheted, hogy segítsen elvégezni egy ilyen gyakorlatot, például a nap kezdetén egy kicsit pozitívan indítani a hajszát, de ő is rád szólhat, ha azt érzi, hogy nagyon felment a pulzusod és ezért jól jönne, ha lenyugodnál!
  • A leghatékonyabb: mozgás
    A rendszeres sport az egyik legjobb módszer a stressz levezetésére, éppen ezért érdemes a legelfoglaltabb időszakokban is heti néhány alkalommal beiktatni akár csak fél óra testmozgást. A HUAWEI WATCH FIT 3 tartalmaz személyi edző funkciót, aki egy teljes edzésen végigvezet, és nem csak a fizikai állapotodnak megfelelő tréninget ajánl, hanem előtte a bemelegítésben és a levezetésben is segít. Ha szeretnéd, naplózhatod vele a bejuttatott kalóriákat is, így követni tudod, hogy mennyit égetsz el egy nap, kell-e ezen csökkentened/növelned az egészséges testsúly érdekében.
Kattints a képre és tudj meg többet!

Mivel a HUAWEI WATCH FIT 3 egy csinos aktivitásmérő okosóra, megtalálhatóak benne azok a megszokott funkciók is, mint a pulzusmérés, SpO2 (véroxigénszint) mérés és a cikluskövetés. A véroxigénszint mérést például érdemes bizonyos időközönként elindítani, hiszen képet adhat arról, hogy bujkál-e benned valamilyen betegség. De még azt is megmutatja, hogy a Hold éppen milyen fázisban áll, amely hasznos, ha te is fontosnak tartod a holdnaptárhoz való igazodást bizonyos helyzetekben!

Fontos infó, hogy az óra mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, így telefonhívásokat is lezavarhatsz vele, 400 mAh kapacitású akkumulátor van benne, amivel 7-10 nap közötti üzemidőt képes elérni, és nem kell folyton azon aggódnod, hogy mikor tudod tölteni. A kijelzője nagyon szép, és szinte minden stílushoz passzol a megjelenése! iOS és Android telefonokhoz egyaránt csatlakoztatható, úgyhogy a kompatibilitás nem lehet akadály!

Ugye, milyen csinos darab?