Napi horoszkóp július 28.: a Rákok végre átadhatják magukat a pihenésnek, a Mérlegeknek nem árt óvatosabban kezelniük bizonyos személyeket

Borítókép: Napi horoszkóp július 28.: a Rákok végre átadhatják magukat a pihenésnek, a Mérlegeknek nem árt óvatosabban kezelniük bizonyos személyeket Forrás: Pexels by nappy
A hét utolsó munkanapján ismét izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 28.

KOS (március 21-április 20)

A nehéz, munkával teli hétköznapok után végre eljött a péntek, alig várod tehát, hogy a kötelező körök lefutása után átadhasd magad a pihenésnek. Teljesen igazad van, hiszen neked is szükséged van arra, hogy elsősorban saját magad állítsd a középpontba, ahol semmi más nem fontos, csak az, hogy töltődj egy kicsit! Hidd el, egy fodrász, manikűrös, egy új felső, egy otthoni mozifilm, vagy egy habos cappuccino egy jó könyv társaságában nagyon sokat tud jelenteni és neked is újratölti az energiaforrásaid, hogy aztán ismét fejest ugorhass a feladatok sűrűjébe! Nyakadon a hétvége, ne is gondolj a munkára!

BIKA (április 21-május 20)

Elérkezettnek látod az időt arra, hogy minden folyamatban lévő, néhol még kesze-kusza ügyedet el tudd rendezni, úgy, ahogyan te szeretnéd. Most váltak ugyanis ideálissá a körülmények ahhoz, hogy nagyobb akadályok nélkül megtegyél minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy végül majd bezsebelhesd az elismeréseket. Rendkívül megnyugtató számodra, hogy lezárhatsz bizonyos dolgokat, hisz nem szeretsz félbehagyni semmit. Csak azokat tartsd meg, amelyek előre visznek, a nehezebb, bonyolultabb, aggályosabbakat ideje elvágni. Cselekedj, amíg nem késő!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztó nagy precízitással végzel egy rád bízott feladatot, hiszen tisztában vagy vele, hogy mekkora a kockázat, te azonban mindenáron sikerrel szeretnéd elérni a kitűzött célt. Még akár arra is képes lennél, hogy bármilyen szabályt megszegj, ez esetben azonban nem biztos, hogy jól döntesz, hiszen olyasfajta hibát véthetsz, amely adott esetben akár helyrehoztatlan is lehet. Nem éri meg, hogy egy kis sikerért kockára tedd az emberi kapcsolataidat. Mérlegelj tehát, mielőtt bármibe belevágsz!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívül nagy örömmel tölt el az, hogy sikerül pontot tenned a folyamatban lévő feladatok végére, mely épp jókor jött, hiszen erőteljesne merülőben vannak az energiaraktáraid. Most azonban végre félretehetsz mindent annak érdekében, hogy kicsit töltőre csatlakozhass. Kapcsolódj ki, szervezz közös programot a barátaiddal, hisz annak semmi értelme, hogy betegre hajszolod magad. Az energiák nem termelődnek maguktól, neked kell megtalálni azt a forrást, ahonnan újra a régi, lendületes formába kerülhetsz! Nyár van, menjetek el kirándulni, a vízpartra, rendeljetek pizzát, csapjatok egy közös társasjáték partit, hidd el, szükséged van erre!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Sajnos nem úgy alakult a helyzet, hogy jó szándékod látszódjon egyértelműen egy bizonyos helyzetnen, így most azt gondolják a környezetedből néhányan, hogy ártani akartál. Mivel te, magad teljesen biztos vagy dolgodban, próbáld megértetni a többiekkel is, hogy mi volt az a logikai vonal, amely mentén segíteni szerettél volna. Jó ember vagy, jót akarsz mindenkinek, de ha túl sok felé próbálsz segíteni túl nagy elánnal, az -ahogy ma is kiderült- felemásan végződhet. Igyekezz tehát szelektálni, hogy kinek és hogyan segítesz, ezáltal a te életed is egyszerűbbé válhat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan valakinek segíteni akartál, mégsem úgy sült el a dolog, ahogy azt vártad volna, így nem feltétlenül vált a másik hasznára segítő szándékod. A negatív végkimenetel azonban ne akadályozzon meg abban, hogy máskor másoknak is rendelkezésre állj, hisz ez a szituáció sem feltétlenül a te hibádból fakadóan alakult így, ahogy. Hidd el, meg fogják érteni, hogy ezt a helyzet alakította így, nem akartál rosszat semmiképpen sem. Épp ezért ne legyen lelkiismeretfurdalásod sem, nem rossz szándékkal akartál ugyanis mások szolgálatába állni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy tűnik, a hét utolsó napján valahogy elakadtál egy bizonyos folyamatban, ám épp a legjobbkor siet valaki a segítségedre. Rendkívül hálás szívvel, gondolkodás nélkül megragadod az illető kezét, ami azonban nem biztos, hogy a legmegfelelőbb döntés. Egyfelől te is bizonytalan vagy, másfelől pedig nem tudhatod, hogy kígyót melengetsz-e a kebleden. Épp ezért mérlegeld, kitől és milyen volumenű segítséget fogadsz el, ám amennyiben úgy döntesz, hogy megragadod az illető kezét, abban az esetben mielőbb cselekedj, ne vesztegesd mások idejét a saját belső vívódásoddal, mert az idegesítő lehet! Légy hatékony, hidd el, útközben jön majd a megoldás is, magától!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár igyekszel jól érezni magad, beilleszkedni elég jól összeszokott társaságba, mégis nehezen engednek közel magukhoz, épp ezért folyamatosan ott motoszkál egy kis bogár a füledben, azt súgva, talán ez mégsem a legjobb hely és közösség számodra. Az az érzésed, hogy nem tudsz őszintén véleményt nyilvánítani, ebből fakadóan előbb-utóbb el fognak nyomni a körülmények. Amennyiben a bogarat semmiképp nem tudod kiirtani a fejedből, lehet, hogy jobb most váltani és újat keresni, mint itt szembesülni azzal, hogy nem neked való a hely. Addig azonban semmiképp ne fordíts hátat, amíg nem tettél legalább egy kísérletet arra, hogy beilleszkedj!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján kitartásodnak köszönhetően végig tudsz menni azon az úton, amelyen a hét elején elindultál, mely roppant nagy büszkeséggel tölt el. Mindennél többet jelent számodra az, hogy sikerül bizonyítanod magadnak a kitartás és az akaraterő együttes eredményét. Péntek van, hívd át a barátaidat, ünnepeljétek ezt a sikert, hisz egyvalakit biztosan legyőztél: saját magad!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján valami nyomja a lelkedet, amely nem hagy nyugodni, folyamatosan ekörül a bizonyos dolog körül járnak a gondolataid. Emiatt nem is vagy épp jó társaság, szívesebben gubbasztasz egyedül a lakásban, csak hozzád ne szóljanak. Ez azonban nem a legjobb taktika, hisz saját magadat süllyeszted el a mocsárban, érdemes ehelyett inkább beszélgetned valakivel, akit alkalmasnak találsz a diszkrécióra, hiszen korántsem biztos, hogy te, egymagadban otthon ülve rá fogsz jönni a megoldásra, a negatív életkedv pedig nem épp a legjobb tanácsadó!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Folyamatosan igyekszel megfelelni a környezetednek, valahogy a dominó sorba illeszkedve érzed magad a legjobban. A saját boldogságod érdekében azonban ne azzal foglalkozz, ki és miként tekint rád, vagy mi a véleménye rólad, hisz ha mindig aszerint alakítod a viselkedésed, a véleményed, hogy mit szól hozzá a környezeted, akkor olyanná válsz, mint amilyen a világ, úgy általában. Merj más lenni, merj máshogy felöltözni, merd felvállalni a véleményed, még akkor is, ha ez nem tetszést vált ki az emberekből!

HALAK (február 20-március 20)

Görcsösen ragaszkodsz valamihez, egyszerűen nem vagy hajlandó lejjebb adni belőle és kicsit elengedni. Nyakadon a hétvége, itt a lazítás ideje, de te valahogy annyira hajtod ezt a bizonyos ügyet, hogy már-már pattanásig feszülnek az idegeid. Bármennyire is nehéz azonban, érdemes kikapcsolnod és elvonatkoztatnod, hisz így csak egyre és egyre jobban megnehezíted a helyzetedet. Hidd el, ha nem szorítod annyira a kötelet, nem fogja hólyagosra törni a tenyered!