Napi horoszkóp július 26.: az Oroszlánok számukra kellemes programon vehetnek részt, a Mérlegek kimozdulnak a komfortzónájukból

Borítókép: Napi horoszkóp július 26.: az Oroszlánok számukra kellemes programon vehetnek részt, a Mérlegek kimozdulnak a komfortzónájukból Forrás: Pexels by Nati
A csillagok ismét érdekes üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül bosszantónak találsz egy bizonyos helyzetet a hét közepén, egyelőre azonban nem vagy abban a pozícióban, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon a dolog és többé ne legyen lehetősége zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyre állhat végre a lelki békéd! Nem szabad feladni a reményt, hogy egyszer minden visszaáll a régi kerékvágásba!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén az az érzésed, hogy valaki befolyásolni próbál egy bizonyos folyamatot, nem épp a legtisztességesebb eszközökkel. Mielőtt azonban lelepleznéd az illetőt, előtte érdemes alaposan körüljárnod a helyzetet, hisz amíg 100%-os biztonsággal nem győződtél meg róla, hogy igazad van és le tudod fülelni a turpisságot, addig nem érdemes megadni az esélyt arra, hogy kellemetlen helyzetbe sodord magad. Nem kell mindenkinek tudnia róla, hogy felderítő nyomozást folytatsz, úgy csináld diszkréten a dolgot, hogy ne kérdezhessen rá senki. Ne kiabáld világgá, amennyiben rájöttél a rejtélyre, csak az érintett személynek hozd tudomására!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, egyre több akadály kerül az utadba, neked pedig fogalmad sincs arról, hogy miként fogod sorra megugrani valamennyit anélkül, hogy összeakadnának a lábaid. Helyenként még az is megfordul a fejedben, hogy csupán egyfajta idővesztegetés az, ami történik, épp ezért még most kellene hátatfordítanod a dolognak. Amennyiben azonban belegondolsz, abban az esetben beláthatod, hogy a pesszimizmus nemhogy nem segít, de egyenesen hátráltat, ha már sikerült eddig eljutnod, nehogy most fordulj vissza! Keress megoldásokat, különböző alternatívákat ahhoz, hogy sikerrel zárhasd le a folyamatot. Persze, jóval egyszerűbb lenne hátat fordítani és elballagni, de a saját önbecsülésed miatt ne add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje igyekszel valamiből pozitív eredményt kihozni, amely folyamat valamilyen oknál fogva nem nagyon látszik haladni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg rááldozott idődbe és fáradtságodba kerül. Amennyiben tehát ennyire nem működőképes a dolog, abban az esetben próbáld lezárni és olyan projektek után nézni, amelyek hosszabb távon. nagyobb sikert tartogatnak. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, hisz miközben felesleges dolgokkal küzdesz, az orrod elől viszi el az ár az új lehetőségeket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepén váratlanul lehetőséged nyílik arra, hogy olyan programon vegyél részt, ami kikapcsol. Rendkívül hálás vagy ezekért a pillanatokért, hisz a nagy hajtásban rendkívül fontos az, hogy olyan dolgokkal is foglalkozz, amelyek építőleg hatnak rád és ismét feltőltenek elegendő energiával és kitartással, illetve az se hátrány, ha van benned szufla a célegyenesig. Élj tehát a kínálkozó lehetőséggel, mert ki tudja, mikor adódik ismét ilyen alkalom. A feladatok most várhatnak, helyezd önmagadat a középpontba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje dolgozol egy számodra fontos projekten, kiemelt mivoltából adódóan pedig gyakorlatilag minden idegszáladat igénybe veszi a koncentráció. Kissé talán túl is aggódod a dolgot, hiszen egy kisebb fuvallatra is azt hiszed, hogy nagy tornádó közeledik. Ez a folyamatos félelem az, ami igencsak meggátol abban, hogy élvezd az egészet, nem érdemes azonban ennyire görcsölnöd bizonyos lépéseken, hiszen amennyiben a félelem a mozgatórugója egy adott folyamatnak, abból pozitív dolog biztosan nem fog kisülni. Lazíts, élvezd azt, amit csinálsz, hidd el, abból nem lehet nagy baj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta feladattal bíznak meg a hét közepén, amely nem esik épp a komfortzónádba, ám sajnos mivel nem vagy abban a helyzetben, hogy nyugodt szívvel mondhass nemet, épp ezért kénytelen vagy elvállalni. Az első pillanatban azonban a fejed vakarva állsz, fogalmad sincs ugyanis, hogy miképp oldd meg a szituációt, hisz korábban köszönőviszonyban sem voltál az ilyesfajta feladatokkal. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, így szedd össze minden tudásod, használd azt a sok-sok tapasztalatot, amelyet az évek hosszú során magadra pakoltál és némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Meglátod, minél előbb végzel a dologgal, annál hamarabb szabadulsz fel minden szempontból!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, bőven akadnak versenytársaid egy olyan helyzetben, ahol számodra nem létezik más opció, csak a győzelem és a siker. Nem vagy azonban egyedül, hiszen másoknak is fáj a foguk arra, amit te is szeretnél megkaparintani és bizony mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy az övék legyen. Most kell tehát észnél lenned annak érdekében, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés és valaki el ne vigye a dobogós helyet előled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, már csak egy ütős taktikát kell felállítanod ahhoz, hogy mindenkinél jobb lehess, ne késlekedj tehát, hisz ma még előnyben vagy, de ki tudja, mit hoz a holnap!

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben elfoglaltságaid okán igen-igen kevés időt tudsz a szeretteiddel tölteni, gyakorlatilag ugyanis saját magadra sem jut elég időd. Ennek következtében eléggé frusztrált vagy, hisz alapvetően számodra a prioritási sorrend legtetején álltak a szeretteid, ezután következel te, majd valahol hátul szerepelnek azokat a dolgok, amelyek most a kelleténél sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak. Ne bosszankodj emiatt, nem lesz ez mindig így, most csupán csak azért van ekkora súlya a munkának, mert nagy előrelépési lehetőségen dolgozol, amelyhez bizony szükséged van az időd és energiád túlnyomó részére. Ne aggódj, majd később bepótolod az összes időt, amelyet nem tudtál velük tölteni!

BAK (december 22-január 20)

Nem szereted a konfliktus helyzeteket, kifejezetten konfliktus kerülő embernek tartod magad, ha bármi olyasmi történik, ahol elveszíted a biztonságérzeted, azonnal kihátrálsz és elmenekülsz a helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületed. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfliktusokat, de amennyiben provokatív helyzetben találod magad, nem kell lehajtott fejjel állnod, ha úgy érzed, jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs vaj a füled mögött, miért hagynád magad?

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy elég komoly problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, amíg ugyanis meg nem oldja, addig mindannyian benne ragadtok a katyvaszban. Épp ezért igyekezz az illetővel logikus úton megértetni, hogy minden akarata ellenére muszáj lesz szembenéznie a problémával. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, neki csak bátorságra van szüksége ahhoz, hogy pontot tegyen a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a tiédet sem frusztrálja már tovább!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepén lehetőséged nyílik arra, hogy egy egészen extrém kalandban mérettesd meg magad, méghozzá olyan helyzetben, amellyel korábban köszönőviszonyban sem voltál. Az ismeretlen miatt az első pillanatban megremeg ugyan a lábad, a következőben azonban rögtön rájössz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalmas kaland. Ugorj tehát fejest az ismeretlenbe, légy nyitott arra, ami veled szembe jön. Ne feledd: semmi nem történik véletlenül, épp ezért az is lehet, hogy te most értél meg egy nagyobb volumenű kihívásra!