Napi horoszkóp július 23.: a Bikák nagy változás előtt állnak, az Oroszlánoknak nem árt óvatosabbaknak lenniük

Borítókép: Napi horoszkóp július 23.: a Bikák nagy változás előtt állnak, az Oroszlánoknak nem árt óvatosabbaknak lenniük Forrás: Pexels by Vera Arsic
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Minden igyekezeteddel próbálsz valakit jobb belátásra bírni, az az érzésed ugyanis, hogy a vesztébe rohan. Minden igyekezeted ellenére nagyon úgy tűnik azonban, hogy az illető nem vevő a mondanivalódra, mi több elég nagy teherként éli meg azt, hogy valaki ennyire óvja minden lépését. Épp ezért a hét utolsó napján eljött a pillanat, amikor el kell határoznod, hogy elengeded a kezét, hiszen úgy mégsem lehet megóvni valakit a bajtól, hogy az illető szánt szándékkal keresi azt. Neked nyugodt lehet a lelkiismereted, mindent megtettél azért, hogy ez el ne hasaljon, innentől kezdve az Élet írja majd a forgatókönyvet!

BIKA (április 21-május 20)

Nagy változás előtt állsz, amely hosszútávon befolyásolhatja az életedet, épp ezért remeg meg a lábad a startvonalnál. Félelmed abszolút érthető és nem alaptalan, hisz egy ilyen volumenű változás legalább annyi rizikót rejthet, mint amennyi pozitív élményt. Amennyiben tehát folyamatosan erre koncentrálsz, abban az esetben szinte biztosan be is fogod vonzani, ám ha úgy döntesz, hogy a félelmeidet félretéve bátran belevágsz a dologba, abban az esetben sokkal nagyobb eséllyel szűrheted ki azokat a faktorokat, amelyek negatívan hatnak rád. Ne feledd, egyszer élsz!

IKREK (május 21-június 21)

Bármit is csinálsz, mindig szükséged van a pozitív megerősítésre, ellenkező esetben bizonytalanná válsz, elkezdesz kapkodni, ezáltal pedig szinte biztosra vehető az, hogy csorbul az eredmény is. Ez az önbizalomhiány az, ami számos esetben nem enged kibontakozni, hisz a célvonal előtt valahogy mindig megtorpansz és elkezdesz kapkodni. Itt az idő tehát, hogy véget vess egyszer, s mindenkorra a kishitűségnek és el merd hinni, hogy az a munka, amit befektetsz, abszolút nem hiábavaló es alaptalan, igen is van tehát értelme minden feláldozott percednek. Hidd el, te is alkalmas vagy arra, hogy a győztesek köpenyét viseld!

RÁK (június 22-július 22)

Érzésed szerint az utóbbi időben nem igazán látod azt a célt, amelyet annak idején kitűztél magad elé, mostanra pedig nincsen egyetlen megfogható dolog, amiért úgy gondolod, érdemes lenne küzdeni, ennek következtében gyakorlatilag csupán sodródsz az árral. Ezáltal azonban számos alkalommal siklasz el fontos pontok felett, amelyek a sikerhez és a pozitív visszaigazolásokhoz lennének elengedhetetlenek. Mivel azonban neked is csupán egy életed van, épp ezért érdemes végiggondolnod, hogy vajon elegendő-e számodra az, hogy különösebb célok nélkül arra mész, amerre épp visz az ár, avagy megtalálod a visszautat az eredeti célkitűzésedhez. Rajtad múlik a saját boldogságod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé veszélyes vizekre készülsz evezni a hétvége utolsó napján, ám a hullámok elég nagynak tűnnek és ez kissé megrémít. Mielőtt tehát visszafordíthatatlanul vízre szállnál, igyekezz egy pillanatra fel nem adva a dolgot mégis mérlegelni, hogy érdemes-e kockáztatnod. Hidd el, a viharfelhők nem maradnak örökké, amint elvonultak, neked is biztonságosabbnak tűnhet a kaland, érdemes tehát várnod egy ideig. Addig is légy kitartó!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút maximalista vagy, ebből adódóan ugyanazt várod el másoktól, mint amit te is megtennél bizonyos helyzetekben. Azzal azonban, hogy a mércét kissé megugorhatatlan magasságokba helyezed, számos konfliktus alapját teremtheted meg, hisz a környezetedben nem minden esetben vagy a népszerűség tetőfokán, általában tartanak tőled. Mivel azonban a felszín alatt közel sem vagy félelmetes, mi több abszolút a demokráciát helyezed előtérbe, épp ezért itt az idő elgondolkodnod azon, hogy kicsit lejjebb teszed a lécet és nem várod el másoktól azt, hogy csak azért kilépjenek a komfortzónájukból, mert te esetleg azt megköveteled. Hidd el, a népszerűségi indexed látványosan meg fog ugrani, ha kicsit lazábban kezelsz bizonyos helyzeteket!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában több fronton tudsz egyszerre helyt állni, nagyjából mindig ezres fordulatszámon pörögsz, ennek következtében azonban erőteljes sebességgel merül az akkumulátorod is. Mielőtt tehát végleg kimerülnél, előtte érdemes ejjebb adni az eddig felvállalt ügyekből és a pihenésre koncentrálnod inkább. Igyekezz minél több időt önmagad testi-lelki egyensúlyának építésére szánni, tölts a baráraiddal, a szerelmeddel minőségi időt, hiszen legalább olyan fontos az együtt töltött idő, a testi-lelki egyensúly, mint az, hogy sikert sikerre halmozz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Folyamatosan a céljaid eléréséért dolgozol, időt, energiát nem kímélve mennél előre, az az érzésed azonban, hogy valamilyen oknál fogva az utóbbi időben egyetlen métert nem sikerült érdemben előre haladnod. Épp ezért fordul meg a hét utolsó napján az a fejedben, hogy amennyiben más kihívás után néznél, talán nagyobb sikerélményed lehetne. Mielőtt azonban végleg feladnád a kitűzött célokat, gondold végig, vajon hol csúszhat folyton porszem a gépezetbe, hisz könnyen lehet, hogy elég lenne csupán csak taktikát változtatni. Amennyiben már sokféle módon igyekeztél kioldani a gordiuszi csomót, abban az esetben valóban érdemes a váltáson elgondolkodnod. Vannak ugyanis dolgok, amelyeket nem lehet erőltetni, az élet márcsak ilyen!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége utolsó napján igyekszel mindenáron motivációt találni egy olyan feladat elvégzésére, amelyhez nagyon nem fűlik a fogad, de azt is tudod, hogy ha már lehetőséged adódott, akkor mégis érdemes elvégezned. Amennyiben azonban semmiképp nem érzed magadénak a dolgot, abban az esetben felesleges erőltetned, hisz rengeteg idődet visz el az, hogy próbálsz megfelelni és magadra erőltetni valamit, ami nem is biztos, hogy hosszabb távon akkora haszonnal jár, mint amekkorát remélsz. Ebben az esetben keress más tevékenységet, amelyhez nem kell kilométeres mélységből előásnod a motivációt!

BAK (december 22-január 20)

Az a fajta ember vagy, aki a végtelenségig ragaszkodik másokhoz, még akkor is, ha azok sokszor csalódást okoztak. Épp ezért fordulhat elő az, hogy a környezetedben néhányan folyamatosan kihasználnak és megpróbálnak hatni az érzelmeidre. Pontosan tudod, hogy ki az, aki rendszerint igyekszik befolyásolni, sokszor tisztességtelen eszközökkel presszionál arra, hogy kötélnek állj és segíts. Érdemes tehát mérlegelned, hogy érdemes lenne hátrahagynod őket a saját életed minőségének javítása érdekében, illetve azért, hogy boldogabb lehess. Hidd el, minél jobban szelektálsz, annál nagyobb az esélyed arra, hogy végre felszabadult életet élhess!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmire készülsz, amiről már az elején látod, hogy nem lesz ám olyan egyszerű, mint amilyennek messzebbről látszott, épp ezért bizonytalanodsz el azon, hogy valóban érdemes-e vakmerőnek lenned és nekifutnod vagy érdemes keresned magadnak valami olyasmit, ami a járhatóbb kategóriából való. Mielőtt azonban kimondod, hogy vége, előtte gondold végig, vajon nem számít-e megfutamodásnak az, ha már akkor kihátrálsz, amikor az első lépéseken érzed, hogy nehezebbek az átlagnál. Ne add fel, bizonyítsd be magadnak, hogy igenis alkalmas vagy a feladatra, hisz nem olyan fából faragtak, hogy csakúgy felhúzd a nyúlcipőt és futásnak eredj! Légy bátrabb és kitartóbb!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje rágódsz egy bizonyos dolgon, szíved szerint meg is tennéd a szükséges lépéseket, ám tartasz attól, hogy a környezeted miként reagálna. Amennyiben azonban ez a döntés pozitívan befolyásolhatja az életedet, abban az esetben abszolút nem az a mérvadó, hogy ki és hogyan fogadja. Abszolút szuverén személyiségként eldöntheted ugyanis, hogy melyik utat választod. Persze, lesznek, akiknek ez nem tetszik majd, amennyiben azonban meggyőződtél arról, hogy nem a szakadék felé tartasz, abban az esetben nem kell az ő félelmeikből táplálkoznod. Önállóan, mindenféle segítség nélkül járd azt az utat, amely ugyan akadályokban bővelkedik, mégis a végén a sikert ünnepelheted!