Napi horoszkóp július 16.: a Mérlegek felhőtlenül élvezhetik az életet, a Halak váratlan sikert érhetnek el

Borítókép: Napi horoszkóp július 16.: a Mérlegek felhőtlenül élvezhetik az életet, a Halak váratlan sikert érhetnek el Forrás: Pexels by Mikhail Nilov
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, túl korán ittál a medve bőrére, mintegy készpénznek véve valamit, amelynek eredménye képlékeny volt. Ennek köszönhetően kicsúszott a kezedből a dolog, hisz te már a sikert ünnepelted ahelyett, hogy árgus szemekkel a folyamatot figyelted volna. Éppen ezen helyzetek elkerülése érdekében érdemes mindig B-tervvel is rendelkezni, amit akkor veszel elő, amikor már végképp nem látod a megoldást semmire. Legközelebb ügyelj arra, hogy ne borítsa el a sűrű köd az agyad, hisz ezúttal ez volt az oka annak, hogy nem tudtál józanul gondolkodni. Ez most jó lecke volt, amit remélhetőleg hosszú időre megjegyeztél!

BIKA (április 21-május 20)

Ezen a hétvégén semmiféle bokros teendő vagy lezáratlan ügy nem sürget, ebből adódóan alkalmad nyílik tehát arra, hogy egy kicsit visszavonulni és summázd magadban az elmúlt időszak történéseit, hogy megfogalmazz új célokat, amelyeket szeretnél elérni, nem kell ugyanis mindig hatalmas társasággal körülvenned magad. Időnként kifejezetten jót tesz, ha magányodba vonulsz, veszel egy aromafürdőt, meditálsz egy kicsit és végre nem azzal foglalkozol, hogy épp mi nincs rendben körülötted. Épp ezért zárd ma ki a külvilágot, olvass, gondolkodj, egyél valami finomat, adj tehát a lelki harmóniára is, hidd el, nagyon jót tesz majd!

IKREK (május 21-június 21)

Abba a helyzetbe kerültél, ahol bármit mondasz, igen fajsúlyos lehet, illetve komoly következményekkel járhat. Ennek okán gyakorlatilag saját magad elől is menekülsz, ami már-már kissé szánakozást vált ki a körülötted élőkből. Nem biztos tehát, hogy ez a legjobb taktika, hisz nem tudsz örökké futni magad elől, kénytelen vagy megállni, hisz előbb-utóbb így is, úgy is a nyakadba zúdul az egész. Ne seperj a szőnyeg alá semmit, mert abból csak bajod lehet, ezért sokkal jobban jársz, ha szembenézel a problémákkal, és igyekszel gyorsan mindent tisztázni. Gondold végig és dönts okosan!

RÁK (június 22-július 22)

Egy korábbi csalódás, egy kudarc az, ami meghatározza a jelenlegi életedet, a tetteidet, nem igazán mersz nagy dolgokba belevágni attól tartva, nehogy hasonlóképp süljön el a dolog. Ezzel a hozzáállással azonban sosem fogsz tudni továbblépni, valami új felé indulni, benne fogsz ragadni egy olyan szituációban, ami semmi jót nem tartogat már a számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésedet és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságnak és a teljes értékű életnek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Épp kiejtetted volna a tollat a kezedből és átadtad volna magad a hétvégének, amikor egy újabb, elég felelősségteljes feladattal talált meg a felettesed. Szíved szerint felháborodásodban azonnal elküldted volna melegebb éghajlatra, szerencsére azonban helyén volt az eszed, így fintorogva ugyan, de elvállaltad a munkát. Ennek okán a szombatra tervezett programon kissé alakítanod kell, hisz a meglévő feladat mellett nem igazán tudsz kötetlen programot szervezni. Gondolkodj azonban megoldás centrikusan annak érdekében, hogy ne az egész hétvégéd vesszen oda, igyekezz mihamarabb befejezni a rád bízott feladatot, hogy aztán felhőtlenül élvezhesd a nyarat, a napsütést és a számodra fontos emberek társaságát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Új célkűzés tart lázban, ennek okán legszívesebben azonnal fejest ugranál az ismeretlenbe is, amelyről jelen pillanatban fogalmad sincs, miféle veszélyeket, mekkora kockázatokat tartogat számodra, te azonban roppant magabiztos vagy a sikert illetően. Mielőtt azonban nagyon megütnéd magad egy nagyobb botlásnál, igyekezz borogatni a lelkesedésed és fel nem cserélni a magabiztosságot a vakmerőséggel. Nem mindegy ugyanis, hogy tudod, mi vár rád és így vállaldz kockázatot, avagy fogalmad simcs semmiről és úgy futsz neki a mélységnek! Hidd el, ha okosan visszafogod magad, nem bukhatsz fájóan, amennyiben azonban mész előre faltörő kosok módjára, abban az esetben nagyon fájhat a falnak ütközés!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!