Napi horoszkóp július 11.: a Kosok nem várt kiadások miatt bosszankodnak, az Oroszlánok borzasztóan vágynak egy bizonyos dologra

Borítókép: Napi horoszkóp július 11.: a Kosok nem várt kiadások miatt bosszankodnak, az Oroszlánok borzasztóan vágynak egy bizonyos dologra Forrás: Unsplash by Andrijana Bozic
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 11.

KOS (március 21-április 20)

Nem jön épp a legjobbkor, mégis olyasfajta kiadásokkal kell számolnod a hét első napján, amelyek váratlanul értek, hisz nem volt belekalkulálva egy nagyobb anyagi veszteség. Emiatt rendkívül bosszús vagy, nem érted, hogy tolhat így ki veled a Sors, hogy pont akkor kell valamit kifizetned, amikor nem épp a legrózsásabb a helyzeted. Attól azonban, mert ezen rágod magad, még sajnos a valóság ugyanaz marad, épp ezért fogadd el -hisz változtatni nem tudsz rajta-, fizesd ki, amit ki kell és lépj tovább! Lehet, hogy most jobban meg kell majd húznod a nadrágszíjat, de semmi sem tart örökké, fel a fejjel tehát!

BIKA (április 21-május 20)

Teljesen bizonytalan helyzetre keresed a megoldást a hét első napján, melyben kissé elveszve érzed magad, ennek okán jelenleg csupán egy helyben toporogsz. Nem kell azonban értékes időt vesztegetned arra, hogy mindenáron egyedül próbálj boldogulni, keress valakit a közvetlen környezetedben, akiben maradéktalanul megbízol, hisz olyan kérdésekre kaphatsz választ, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Hálás lehetsz az illetőnek, hogy kivezetett a sűrű rengetegből, hisz nélküle emberöltőnyi időt töltöttél volna bizonytalanságban. Mire valók a jó barátok, ha nem erre, nem igaz?

IKREK (május 21-június 21)

Alapvetően gyanakvó típusú ember vagy, számos alkalommal okoztak ugyanis mások csalódást, ennek okán tehát nehezen szavazol bizalmat bárkinek. Ennek ellenére mégis úgy alakul az élet a hét első napján, hogy nincs más választásod, kénytelen vagy valakinek a kezébe adni az irányítást, hisz egyszerűen nincs rá kapacitásod, hogy egy harmincharmadik dolgot is bevállalj. Ugyan számodra is elég nagy kockázatot jelent az, hogy olyasvalakiben megbízz, aki akár könnyen vissza is élhet vele, még sincs más választásod. Ne gondold, hogy eleve el van rendelve a végeredmény, korántsem biztos ugyanis, hogy az illető nem fogja tudni teljesíteni a kihívást! Bízz egy kicsit jobban és nem fogsz csalódni!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron szeretne közelebb kerülni hozzád, ám mindezt olyan formában teszi, ami nem feltétlenül fér bele a te értékrendedbe. Épp ezért eleinte próbálod figyelmen kívül hagyni az ilyesfajta közeledést, de rá kell jönnöd, hogy minél közömbösebb próbálsz lenni, az illető annál jobban nyomul majd. Mielőtt tehát teljesen félreérti a helyzetet és te magadra szabadítod, érdemes határozottan a tudtára adnod, hogy ne fárassza magát a feleslegesen futott körökkel, hisz nálad esélye sincsen. Magyarázd el, hogy hosszabb távon ilyenformán nemcsak nálad kelt visszatetszést, de mások sem fogják nagyra értékelni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Borzasztóan vágysz egy bizonyos dologra, fejben már meg is szerezted, a félelmed azonban visszatart attól, hogy nekivágj az útnak és megkaparintsd. Amennyiben valóban szeretnéd tehát magadévá tenni, fel kell állnod, levetkőznöd a kishitűséget, felvértezni magad egy adag bátorsággal és vissza se nézni, amíg a tiéd nem lesz. Meglátod, utólag visszatekintve nem is fogod érteni, mitől féltél ennyire. Időnként ugyanis a dolgok messziről sokkal félelmetesebbnek látszanak annál, mint amilyenek valójában!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan még csak a hét első napjára ébredsz, neked máris csak a hétvége jár az eszedben, hisz egyszerűen olyan fáradtnak érzed magad, hogy alig állsz a lábadon. Nagy kihívások vannak ugyan mögötted, joggal érzed tehát magad kimerültnek, ám még mindig van négy nap addig, amíg valóban felteheted a lábad és átadhatod magad a semmittevésnek. Bármilyen nehéz is a dolog, vegyél tehát egy nagy levegőt és igyekezz odatenni minden akaraterőd, amennyiben ugyanis számon kérik rajtad, muszáj leszel felmutatni valamiféle produktumot. Kitartás, hétvégén aztán pihenhetsz eleget!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!